Sziasztok..
Mindenképp frappézás után és persze egy finom csirke gyros után fogok nektek írni hogy felfrissülve ujult erővel mindenről be tudjak számolni nektek!!!!!
Sziasztok!
A kompmenetrendet igértem nektek,főleg aki majd egyénileg jön Kefaloniára azokat érdekelheti:)szombatonként:
Vassiliki Lefkada-Fiskardo Kefalonia: reggel 9 óra indulás 10-re Kefalonián van a komp. Vassiliki- Sami:18:15 ind. 20:30 ra Samiba érkezik..Astakos-Sami:12:15 indul, érkezik 15:50 re. ...Kyllini-Poros:08:00-09:30,16:30-18:00
Jó nyarat mindenkinek!
üdv:Marcsi
Szia Marcsi !
Köszi a menetrendet, bár én még kis segítséget azért kérnék a megfejtéshez: ez most mit is jelent? A buszos utaknál melyik komppal jövünk? Ha jól emlékszem, mintha Kilini-Poros lett volna... S nagyjából mik a tervek, hány órásit kéne elérni? Vagy ez mindig attól függ és változik... Köszönöm!
Én is köszi, a menetrendet! Szerinted van rá esély, hogy később esetleg több járat közlekedne? Például Vassilikből? Esetleg Astakos még lehetne alternatíva, de sokkal hosszabb a menetidő. Nem tudod, véletlenül, hogy ez pénzben mennyivel lehet több?
Szia Zsokri!
A buszaink természetesen Kyllini-Poros felől fognak Kefaloniára érkezni! A reggel 8-as komppal fogtok majd érkezni és 10-re már Skalában lesztek:) én várlak majd benneteket:)
27 fok van most kint....a víz hőmérsékletét majd személyesen tapasztalom meg úszás közben:)
Szia
Természetesen főszezonban több komp indul majd de én most csak a szombati menetrendeket írtam le mivel a mi irodánknál szombatonként van válltásunk Amint változik majd megírom rögtön nektek
Szia Marcsi
Hű, nagyon köszönöm! Már tényleg be vagyok sózva, alig várom, hogy kint legyünk!Gondolom így, hogy a komp miatt tartani kell az időt a sofőröknek, nyomják rendesen, ki van számolva pontosan, hogy melyik pihenőhelyen mennyi időt lehet tölteni. Bár a határátkelések szoktak érdekes dolgokat hozni...
zsokri!
Ha kifogsz egy inkontinencia-problémás nyugdíjas csapatot, mint mi 2 éve, akik közül fél óránként rohangáltak egyesek a sofőrhöz egészségügyi megállót követelve, akkor bizony necces lehet a dolog, mi épp elértük a kompot. De bízd magad a sofőrökre, ők úgyis a józan eszükre hallgatva cselekszenek. A határon persze izgulhatsz, legalábbis főszezonban, de egyébként egyre kevesebb a szemétkedés, többnyire flottul mennek a dolgok, tavaly megijedtünk az előttünk álló tízegynéhány busz láttán a szerb-macedón határnál, de 40 perc alatt lezavartak minket. Manapság a magyarok szőröznek a legtöbbet
Mi pont szeptember 1.-én szombaton érkezünk, a Renieriben leszünk. Még soká, de már a mi időnk is közeledik
Előtte lenne egy tranzitszállás Kalambakában, ezért nem a reggeli kompot választanám.
Jó lenne tényleg tudni az Astakosi árakat is, megköszönöm, ha tudsz erről is infót szerezni.
Igazából abban reménykedem, hogy Vassilikiből is lesz komp a déli órákban, valamikor, a tavalyi menetrend alapján
kónyu!
Bizony láttam már én is érdekes összeállítást: Sartira menet volt szerencsénk több baráti családból álló, alkesz bandához, akik végig vedelték a sört, ami miatt szintén nehezebben ment a hólyagproblémák kezelése + mindehhez társult az, hogy folyton bagózni akartak... Ki is verték a biztosítékot a sofőrnél: pechükre ugyanazokkal a sofőrökkel jöttünk vissza, így akkor már rutinosan el lettek igazítva, hogy mit merre hány métert. Elnézést az offért, de tényleg az akaszt ki, mikor valaki nem veszi tudomásul, hogy egy napig összezárva akárhány emberrel, azért nem árta némi tekintettel is lenni másokra. Mindenesetre az jó hír, hogy a határokon már gördülékenyebb a dolog. Ha plusz komphoz is igazodni kell, azért tényleg nem mindegy, mennyit kell várni és mennyivel nő meg az utazási idő, ha lemaradunk...