Szia Isti!
Feltétlenül hívd fel a irodát telefonon. Elméletileg három napig tartják, de ha odaszólsz, akkor segítenek. Nagyon segítőkészek, ezért bátran jelentkezz náluk.
A honlapjuk bal szélén ha a SKYPE hivatkozásra kattintasz, akkor skype-on ingyen is tudsz velük beszélni.
Üdv: Josza
Köszi a választ:) Mivel pénteken igazoltak vissza jött a hétvége gondolom még megvan az út.. Holnap reggel meg megyek befizetni az előleget, nehogy lecsapjon valaki az útra:D
Szia!
Nekem az IBUSZ is tartotta az utat amíg befizettem az előleget. Természetesen megmondtam mikor megyek befizetni. Ez 1-2 nap volt, ha jól emlékszem.
Sziasztok! Mi mindig az IBUSZnál fizetünk be. Nagyon rendesek a lányok és, ha nem last minute-ről van szó, szívesen elteszik egy pár napra. Szerintem idén is mellettük maradunk!
Mondjuk nem néztem végig én se a katalógust. Macsosz semmi baj:)
Stavrosba kocsival érdemes menni. Köszi Juhi, hogy megtaláltad.
Kár, hogy olyan kevés 10 éjszakás nyaralás van....
Mi mindig 10napos vagy 2 hetes nyaralásra mentünk és mindenhol találtunk eddig ilyet.Idén is így tervezzük vagy autóval,egyénileg.
Mi eddig Apollonnal,Ibusszal,Grandtourssal,Kalandozással és First classal mentünk.
Igen, egyénileg megoldható, de 10 éjszakás buszos útra nem nagyon lehet találni. A két turnus pedig drága, mert ott gyakorlatilag kétszer fizettetik meg az utazást, ahol nem, azok az utak pedig alapból drágábbak, és az nekem már egy picit hosszú időtartamilag és pénztárcailag is. Tavaly és tavalyelőtt 10 éjszakás buszos úton voltam Sartin ill. Leptokáriában, ami tökéletes megfelelt árban és időtartamban is, de az az iroda sajnos megszűnt.