A hölgyeknek ajánlom, hogy kérjék meg a párjukat, hogy vigyék be őket a férfi wc-be...
A fiúk általában nem lázadoznak a hölgyek ellen Megértik. Persze birka emberek mindenhol lehetnek...
Üdv Sancho,
Szerényen érdeklődöm, hogy jól vettem-e ki szavaidból: a ffi wc-t használó hölgyeket "nem jó szemmel néző" urak a birka emberek?
Azokra értettem, akik minden megértést melőzve, mindenen morognak és belekötnek még az élő fába is Erre írtam, hogy szerencsére ilyennel még nem találkoztam. Mert mesélték, hogy voltak olyanok néha akik tönkretették mások utazásait, az örökös veszekedéseikkel és megjegyzéseikkel stb... Nos erről van szó
Nem volt off amit írtál.Köszi a kimerítő vélaszt.
Mint mondtam kocsival már voltam de a busztol félek kicsit....:S
Na azért majd kíváncsi leszek!Bztos jó társaság lesz!Bizonyára mi is össze fogunk futni!
Timcsiékkel pedig egy buszon is utazunk szal....hülyeségért nem kell a szomszédba mennünk nekünk sem. Biztos jó lesz!Mondjuk én törexem majd arra,hogy minél többet aludjak a buszon minél kipihentebb legyek déleéöttre és süttessem a hasam a parton meg kitömjem magam gyrossal meg leölítsem Gordon Space-el.....hjaj de vááárom már!
-törölt nick 12762 | #136096 | 2010-05-29 11:43:50 | Válasz a #136074. hsz-ra
Ja, mostmár világít amolyan figyelem-középpontjába-kerülési-kényszer lehet ez
De ha a lányok a fiúvécét használják (mert mi gyorsabban elintézzük és nem kell annyit sorbanállni), azért szerintem jogos a felhördülés. Ha hasonló indokokra hivatkozva én mennék be a jányvécébe, biztos én lennék a nemistudommicsoda... (nemhiába van az ajtóra kiírva hogy kik használhatják, és ez így etikus)
Igen,Bitang!
Csak sajnos a sofőrök adnak 20 percet wc-re,kávéra,cigire,kis végtagnyújtóztatásra...
A női wc-nél,amikor egyszerre akár 10 busz is beáll,kb. 30 perc lenne,mire rákelül a sor,ha mindenki
csak odamenne. Sokszor maga a takarító személyzet küldi át a nőket a férfiba,mert bizony van olyan shop,
ahol annyi ilyenkor a "nemfizető vendég",hogy a tényleges vásárlók be se férnek.
Ez már egy jó pár éve kialakult szokás arrafelé.
Én is előszeretettel alkalmazom.
Sancho.dl!
Csak egy kérdés! Nem voltál véletlenül 2008 szeptemberében Sartin a
Stelitsában? Ismerős az arcod.
Sziasztok !
Szombat 10 óra csörög a telefonom ! Felveszem az ibusz iroda volt hogy az alkudj és nyaralj akcióban megvan hogy hova megyünk(csak az volt már a kérdés hogy Olympic Beach(paralia) vagy sarti lesz ! és SARTI lett mi június 18 án indulunk 10 nap 7 éjszaka Egy bizonyos Klio apartmanba megyünk azt írják róla h 2010 tavaszán építették és tényleg gyönyörű ! van olyasvalaki aki ebben az időpontban jön sartira? Mi ketten megyünk a barátnőmmel, vagy esetleg valaki hallott erről a klio apartmanról valamit? hogy hol helyezkedik el Sartin belül? Előre is köszönöm a válaszokat
Attól nem kell tartanod, hogy nem lesz ökörség, meg jó társaság a buszon és attól sem tartok hogy nem futunk majd össze egy koktélra valahol
Reméljük az idő is kegyes lesz hozzánk. Ez az ami most a legjobban aggaszt. Nézegetem a kamerát is szorgalmasan. Ma reggel is láttam, amint Sassos locsolgatja a motorokat és amint láttam kinyitott a kis bolt is a kölcsönzővel szemben. Megindult a szezon visszavonhatatlanul
Egyre több embert látok sétálgatni az utcán Már mi is nagyon várjuk
Még 48 nap és már indulunk is...
Valahonnan máshonnan lehetek ismerős, mert még nem jártam Sartin.
Vszont sok más helyen voltam már és itthon is gyakran megfordulok mindenféle görög jellegű rendezvényen
Gordon's Space:Alkohol tartalmú frissítő lemon juice-al gin-el és ginsengel.google-n találsz képet róla fehér üveg ilyen piros valamivel a közepén.Kicsit kesernyés de citrom karikát rax az üvegbe úgy nagyon kircsi!Na!Én akar lenni az első aki koccint veled ezzel a piával!
Mindenképpen Sartiból.
Akkori második szomszédom nagyon hasonlított rád,
az apartmanban.
Látom most idemész!
Szép környék.
Csak nekem sajnos túl csendes.
Szia Sancho! Igazán köszi a kimerítő ismertetőt az utazás leginkább problémás részéről, én is a wc-re jutástól tartok leginkább, hiszen két lányom van! De a kukoricás és a bokor sem rossz ötlet, a fiú wc szintén. Ahogy olvastam, nem is tűnik nagyon gázosnak a dolog. Csak már a bőrömön is tapasztalhatnám már!!!! Még 20 nap! Bocs az off-ért!
-törölt nick 12762 | #136147 | 2010-05-29 19:05:49 | Válasz a #136098. hsz-ra
Jajj, nem vagyok kibékülve a sofőrökkel (boltosokkal, pincérekkel se...), ők vannak az utasért és nem fordítva, de biztos nem hagytak még ott senkit sem a benzinkút wc-jénél Végül is kinek a pap, kinek a pokróc Tulajdonképpen én még soha nem voltam 20 km-től hosszabb buszos úton, illetve egy ilyen ezer km-es út annyira bezavarja a bioritmusomat, hogy... na, nem részletezem
TNormi! A Sithon Travel honlapján is találsz képet az apartmanról, és ha a Goggle-ba beirod, hogy Klio apartman, onnan is tudsz infót szerezni. Mi is igy bukkantunk a saját apartmanunkra a Kosmasra. A sartiinfo honlapon pedig egy térképen minden apartman megtalálható számokkal, igy lehet látni, hogy hol található a parthoz, központhoz képest. Egyébkénht mi is jún. 18-án megyünk az Apollon buszával,két lányommal és párommal.