Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 308 309 310 ... 730 731 732   >
Üzenet
  Kopter1976 | #183741 Üzenet | 2012-05-07 20:27:27 |
Hidd el én is eltöltenék szivessen 3 hetet kint, de mivel a munkám szezonja, májustol oktoberig tart igy örülök, hogy ha 1 hétre is elengednek szabira. éa ami a legrosszabb , hogy ha viszajöttem 1 hét után, akkor az addig felhalmozodott melót , túlórával le kell tudnom. és határidős melók vannak.
  Kónyu | #183757 Üzenet | 2012-05-07 22:56:25 | Válasz a #183727. hsz-ra Előzmény #183727
A legjobbal icon_biggrin.gif
De vissza ne mondd a nejemnek icon_smile.gif
  Kónyu | #183758 Üzenet | 2012-05-07 22:57:23 | Válasz a #183757. hsz-ra Előzmény #183757
Jajjjjjjjj, ezt Marcsinak válaszoltam!
  Melus16 | #183759 Üzenet | 2012-05-07 23:27:01 |
kopter1976 írta:
Hello melus16 ! Hidd el nekem se vastag a pénztárcám. Én is sokkal olcsobban jöttem volna ki ha busszal megyünk. és akkor mehettünk volna 2 vagy akár 3 hétre is. De mivel nem vagyok hajlandó közel 30 órá t ülni, igy marad a repülö. Ha meg nem tudjuk összesporolni akkor nem megyünk külföldre. Igy is 35 év telt el az életemböl mig repülöre tudtam ülni. Albérletbe nyomom , szülői támogatás nélkül, és hidd el igy is nélkülözni kell hogy jol érezzük magunkat arra az 1 hétre. Ha már eljutok ilyen csodás helyre akkor az ember ne fukarkodjon. Jövöre csak akkor lesz külföldi nyaralás , ha ölembe hullik valahonnan a lové. És nem a buszosokat akartam bántani. Hisz ő többet lát az utból is.

Kopter!

Remélem nem értettél félre, icon_lol.gif eszemben sincs a repülővel utazókat piszkálni! icon_lol.gif
Én csak arra utaltam, hogy mindnek van előnye és hátránya is!
Ebből aztán ki-ki eldönti, hogy neki mi áll testhez legjobban.
Persze, van egy réteg, aki még a WC-re is repcsivel menne, ha tehetné, mert neki "fussa" icon_redface.gif
A többiek, magamat is beleértve, pedig rangsorolnak, és döntenek, nekik mi a fontos.
Nekem az a fontos, hogy minél többet ott lehessek, még akkor is, ha tovább tart az út. Van aki utálja a hosszú utat, és inkább szeret hamar ott lenni. Pont ez a jó, hogy választhatsz. icon_lol.gif
Autóval is többe lesz az út, mintha busszal mennénk, de most nekem a buszozás nem jönne jól. Épp gyógyulgatok, és alkalmazkodni nem szeretnék, és másoktól sem várhatnám ezt el.
Meg különben is, ha a pénztárcám engedné, autóznék akár a világ végére is. Nálunk már akkor kezdődik a nyaralás, amikor kihajtunk az utcából, és élvezzük az út minden percét, még ha hullák is vagyunk, mire megérkezünk.
Aztán, ha nem lesz rá keret, akkor nem tudom, mi lesz.
Csak reménykedem, hogy erre nem kerül sor.

Te hamarabb mész, remélem mesélsz majd nekünk icon_wink.gif
  Isti26 | #183761 Üzenet | 2012-05-08 07:35:53 |
Sziasztok!!!

Bekapcsolódnék én egy kicsit ebbe a témába amiről éppen folyik a beszélgetés..icon_biggrin.gif Csatlakoznék Melushoz mindennek megvan az előnye és a hátránya..
Én is inkább a buszos utakat részesítem előnyben, hiszen ez sokkal megfizethetőbb.. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék egyszer repülőn ülni.. Szeretnék, csak jelenleg ez sokkal drágábban jön ki.. Van olyan ismerősöm aki repülővel utazik, busszal soha.. Ő pl nem bírja a buszon való utazást... Neki maradt a repülő..icon_smile.gif
Idén a barátnőmnek is én fizettem ki az utazását, így a buszos út mellett döntöttem, hiszen szülinapi meglepi volt neki...icon_biggrin.gif Repülővel nem sikerült volna ilyen ajándékot adni.... És akkor még nem adtam hozzá a költőpénzt sem.. Jó szerencsém is van, hiszen én is és Ő is bírjuk a hosszú utazást.. Meg szeretem amikor nézelődhetek..icon_smile.gif Igaz Szerbiában az autópályán nem sok mindent lát az ember.. De ennek is megvan a maga varázsa.. Repülővel ott vagy 2 óra alatt busszal meg 24 óra minimum.. Időt nyertél, pénzt nem...icon_biggrin.gif

Kopternek is igazat kell adjak, hiszen Ő meg erre spórolgatott már régóta.. Mivel ezt tette, persze, hogy a legkényelmesebb módját választotta a nyaralásnak..icon_biggrin.gif Főleg mert ki tudja mi lesz jővöre..
Én sem tudom.. Lehet nekünk sem lesz nyaralás.. Mert azért hiába mész busszal manapság egy külföldi nyaraláskor mélyen a zsebedbe kell nyúlni...icon_sad.gif(

Marcsi hamarosan kint lesz és érkeznek az új infók.. Jippi.. Várjuk máricon_smile.gif)) Legalább mindenki tudja mire készüljön..icon_biggrin.gif Remélem azért tavalyhoz képest nem lesz sok változás..icon_smile.gif

Üdv:
István
  Marcsigrand | #183769 Üzenet | 2012-05-08 09:34:37 | Válasz a #183757. hsz-ra Előzmény #183757
icon_smile.gif ok.messziről nem ismertem fölicon_smile.gif bocsi icon_biggrin.gif
puszi nektek icon_biggrin.gif
  Marcsigrand | #183770 Üzenet | 2012-05-08 09:41:04 | Válasz a #183761. hsz-ra Előzmény #183761
Szia Isti!

Én is remélem hogy sem az árak sem más , nem nagyon változott tavaly óta...de amint kiérek azonnal beszámolok nektek igérem icon_smile.gif türelem:)16.-a estére ott leszek Kefalonián!
Marcsi
  Kopter1976 | #183772 Üzenet | 2012-05-08 09:53:01 |
Költőpénznek repkednek az eurók. Hol ezt , hol azt kívánod meg.
  Kabuci | #183807 Üzenet | 2012-05-08 19:48:52 | Válasz a #183688. hsz-ra Előzmény #183688
Egyetértek !!!
Egyáltalában nem biztos hogy a pisis nyugdíjasok okozzák a sok megálllást a busszal. Annál inkább az alkesz (sok sör,bor.....)emberek, akik aztán meg cigizni akarnak........mi több alkalommal utaztunk már busszal, bizony általában pont az imént említett emberkékkel volt a baj.
Inteligencia és nem kor kérdése az egész...szerintem !!!
Kár már itt is szidnunk a nyögdíjasokat !!! Nem tudom, mindenkinek útban vannak ?? Hiszen a mi szüleinkről van szó !!! Bocsi, ha túlságosan magas hőfokon beszéltem, de lassan elegem van abból, hogy mindennek az okai ők !!! Mert el kell tartani őket ( kár hogy még élnek?) Talán túl közel volt az anyák napja...........
Nem akartam ilyen keményen fogalmazni, csak már elég volt a szidásukból. A söröző és ivós fiatalokról , akik csinálják a palávert a buszon,sok normális embert zavarva ezzel, azokról is témázzunk jó ??? Vagy ezzel legyen vége !!!!Mindenki koncentráljon a nyaralásra, segítsük egymást,hogy mindenki megtalálja a látnivalókat és bízzunk abban,hogy lesz is a befizetett utazásunkból valami, a mai politikai helyzetben,amikor nem lehet tudni, hogy vajon mit hoz a jövő........

Edit
  Kopter1976 | #183812 Üzenet | 2012-05-08 21:20:11 |
Kabuci ! Ez szép volt. Mindenki nézzen magába, és ez kortól független.
  Melus16 | #183814 Üzenet | 2012-05-08 21:48:37 | Válasz a #183807. hsz-ra Előzmény #183807
Kabuci!

Te valamit nagyon félre olvastál, nem szidta senki sem a nyugdíjasokat!
Olvastál ilyesmit? Emiatt a három felkiáltójeles mondataid is érthetetlenek számomra. icon_sad.gif
Nem érezted a mondatokban az iróniát...
Sajnos, ha sok nyugdíjas utazik egy buszon hosszabb távra, akkor a buszoknak tényleg meg kell állniuk sűrűbben. Mást nem tehetnek, egyszerűen muszáj.
Ittas fiatalok, vagy bagósok miatt nem állítják meg a sofőrök a buszt, mert ők kibírják, és bírják is ki! És ez így is van jól, szerintem.
Picit félreértetted a dolgokat, senkit sem vezérelt rossz indulat icon_lol.gif
És nyugi, bízzunk benne, hogy mindannyiunk tervezett útja megvalósul. icon_cool.gif
  Melus16 | #183818 Üzenet | 2012-05-08 22:25:36 |
Kicsit sokat voltunk Offok, ezért, ha egyetértetek vissza eveznék, illetve ugornék Kefaloniára icon_wink.gif
Találtam egy videót, állítólag ott készült. Nekem fogalmam sincs merre lehet a hely, de hátha tudja valaki. icon_lol.gif
Nem mintha ugrani akarnék, vagy mernék icon_wink.gif
Viszont megnézném. Bár gyanítom, hogy nyáron nincs ennyi víz a környéken, de azért szép lehet.
[/youtube]<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/fUsVYt7FXDE?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="https://www.youtube.com/v/fUsVYt7FXDE?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>[youtube][/youtube]
  Kónyu | #183821 Üzenet | 2012-05-09 01:23:45 | Válasz a #183814. hsz-ra Előzmény #183814
Ha én indítottam volna a vitát, lezárásként pontosítok, mert látom, sokaknak az "inkontinencia" kifejezés nem fejezte ki kellőképpen, hogy mi okozta a gyakori pisi-megállókat, tegyük hát világossá: szóval a folyamatos sörivás. Tehát a hangsúly nem a korukon volt, a "nyugdíjas" kifejezés egyszerűen tényközlés volt, nem érdemes belekötni, ha azt írom: 2 szőke hülyegyerek lehugyozta a buszt, akkor most arról lehetne polemizálni, hogy mi a baj a szőkékkel, meg hogy mi a baj a gyerekekkel, mindnyájan gyereknek születtünk. Szóval műbalhé helyett "nyaraljunk" tovább, ha csak gondolatban is icon_smile.gif Ráadásul anyák napja után itt a gyereknap is, akkor szóljon a story kortalan és nemtelen (hú, most meg nem ám a travesztiket sértegetem, csupán nem jelölöm meg a nemüket icon_smile.gif ), túlzott alkoholfogyasztás következtében indokolatlanul sok vizeletet termelő, és emiatt túlzottan gyakori megállásokat követelő élőlényekről!
Remélem, kimerítettem a politikai korrektség (PC) fogalmát icon_smile.gif
  Kónyu | #183822 Üzenet | 2012-05-09 01:34:58 | Válasz a #183818. hsz-ra Előzmény #183818
Hú, melus, ezzel a canyoning-videóval kellőképpen felzaklattál, én is kíváncsi lennék, merre lehet, egy egész napot elugrálgatnék (na nem a legfelsőbb szintről, hanem mondjuk a végén arról a kisebb szikláról) - nem akármilyen mulatság lenne. Jelentkezzen, aki tudja a helyt! egyébként hol találtad, Youtube-on? Mert ott sajna semmi infó nincs róla icon_sad.gif
  Kónyu | #183823 Üzenet | 2012-05-09 01:39:32 | Válasz a #183807. hsz-ra Előzmény #183807
Kabucinak csak nagyon halkan és óvatosan jelzem, hogy az "inteligencia" 2 ll-lel helyes - és ez is intelligencia kérdése icon_smile.gif
De nehogy ezt is magadra vedd - csak ha nagyon akarod icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 308 309 310 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu