Szia Gaborpapo!
Úgy érted, hogy a barátaid a Theodora apartmanba mennek már harmadszor vissza, vagy Krétára?
A mi barátaink is a Theodorában laktak, mi a Koraliban, de többször áthívott minket is a tulajdonos (Kostas) egy-egy grillpartira . A férjeinket elvitte tengeri horgászatra is, végtelenül kedves és szimpatikus család .
Igaz, hogy még van 55 napod az indulásig, de majd megkérhetlek, hogy add át üdvözletünket Kostasnak? Csak annyit mondj neki, hogy üdvözli Barbie boy és a családja Fogja tudni, kikről van szó.
De még majd indulás előtt emlékeztetlek rá Előre is köszönöm!
Átfogom adni az üdvözletedet !
A Barátaink 3x mennek ugyan erre az útra ugyan ebbe az apartmanba. Biztosan van benne valami , ha ennyire jól érezték ott magukat.
Állítólag pont ennyi apartman van , hogy a mi társaságunk lesz csak ott.
Nagy buli lesz mert az egyik barát kerek évfordulós szülinapját ott szeretnénk majd meg ünnepelni.
csupa jókat meséltek a Theodóra tulajdonosáról , így már alig várjuk az indulást.
Kicsit tartok az úttól de ilyen nagy csapattal gyorsan telik az idő.
Most 21.-én jövünk össze egy kis "haditerv kidolgozásra" aztán már csak vágjuk a centit és lessük az idő múlását!
Köszi előre is!
Húúú, az aztán tényleg nagy buli lesz. Ráadásul van egy jópofa kis kertje, az emeleten pedig egy nagy terasza az apartmannak, amik kifejezetten ilyen esti összejövetelkre alkalmasak. Erre a helyre tényleg igaz, amit több helyen olvastam is, hogy az ember visszavágyik és vissza is jár oda. Mesélte a tulajdonos és a felesége, hogy nagyon sok visszajáró vendégei vannak, ezek szerint a Te baráti köröd is közéjük tartozik.
De jó Nektek, biztos szuper lesz!
Ti egyenesen Krétára mentek, vagy tesztek kitérőt Rodoszra is?
Bízom benne , hogy októberben még azért ott szép idő lesz. Nem vagyok egy nagy víz imádó, inkább a látnivalók érdekelnek.Az itt olvasottak alapján , no meg a barátaink ajánlásával , már lassan össze állnak a napi rendek aztán majd meg látjuk mit tudunk megvalósítani.
Az 50.-es korosztályhoz tartozunk , de nem a savanyúbb fajtából.
Mivel életem első repülős utja lesz, ezért nem örülök a Rodoszi kitérőnek.
Persze a férjem és a társaság is cukkol , hogy addig még lehet hogy nem csak Rodoszra lesz egy kitérő hanem Belgrád -Nis - Szaloniki - Athén.
Na viccet félre nem bánnám ha nem kéne Rodoszon is leszállni.
A vissza úttó is parázok egy kicsit ( komp+busz).
Szia Gaborpapo!
Az októbertől ne aggódj, ugyanolyan jó idő lesz. Nem tudom, hogy a teljes nyaralásotok októberre esik-e, de mi 9 éve Krétáról október 4-én jöttünk haza, ugyanolyan 40 fok volt végig, mint nyár közepén.
Ezek szerint már biztosak vagytok benne, hogy Rodoszra is lesz kitérőtök? Mert a mi esetünkben indulás előtt egy héttel derült ki, hogy megyünk Rodoszra is. Én sem örültem neki, de igazából ez a része nem volt vészes, csak fél órát várakoztunk Rodoszon, majd fél óra múlva már Krétán is voltunk. Ezután majd' 3 órás busz transzfer, úgyhogy összességében elég húzós volt az út, mert du. 2-kor indultunk és "már" éjjel 3/4 12-kor a szálláson is voltunk. Az első napunk így ugrott is, hazafelé ugyanígy, indulás busszal éjjel fél 1-kor, 9-kor már itthon reggeliztünk. Így az utolsó nap is ugrott. De mint már korábban is írtam, utólag visszagondolva megérte.
A visszafele utatoknak is van előnye, sok szép helyet fogtok látni.
kellet Nektek azt a zsongást emlegetni, menet kész volt minden tegnap estig, ma meg kezdhetem elölről a pakolás, mivel új csomagtartót kapok és arra lehet kicsivel többet pakolni
még szerencse, hogy barátnőm azt mondta amíg ilyen "idegbeteg" vagyok (nem is tudja milyen jót tesz vele, de ez maradjon köztünk) inkább fel sem jön a lakásba, mert mindig rá szóltam, hogy ne rakja arrébb amit oda tettem, nem érti meg, hogy kicsi (52nm) a lakás ilyenkor, mivel nagyon észnél kell lenni, hogy ember mit, hova, és menyit...
ugye Ti értitek
Tabi | #113444 | 2009-08-10 14:22:07 | Válasz a #113102. hsz-ra
Nagyon örülök , hogy utitársakra akadtam a Személyetekben mivel mi is az AEOLUS utasai leszünk a kombinált KRÉTAI úton.
Pénteken amikor befizettem, kicsit bizonytalankodott a kislány az utat illetőleg (indul-e egyáltalán) összejön-e a létszám. Most viszont megnyugodtam mivel így legalább 19-en leszünk. (Két évvel ezelőtt ugyanilyen szervezéssel 18 fővel elindították az utat Rodoszra.)