Eddig azt hittem elég egyedi arcberendezésem van, de ezek szeint van egy alteregom is Igen idén Sartira megyek, mert még nem voltam, pedig már régóta tervezgettem, hogy ellátogatok. Én nem félek attól, hogy nagyon csendes lesz, mert egyszer már voltam Makrygialoson és ott megtudtam mi az a csendes nyaralóhely
Mindent meg lehet oldani A fiú wc-s dolgot azért írtam, mert ez tényleg bevett szokás a rövid idő és a hosszú sor miatt Egyébként a Macedón bezinkútnál van egy angol wc is, de ezt nem mindig nyitják ki. De tényleg klassz látvány ahogy a sok színes ruha világít ki a kukoricásból
Nemsokra meglátod és belátod, hogy igazam van
Ha nem is csendes inkább nyugalmas hely sztem Sarti.Bár a disco-t megnéztem kíváncsiságból de nemkem nagyon harmad gyengének tünt....
Ezen kívül nagy élet van a főtér összes kávézójában.Van játék terem,biliárd,darts,flipper.Szal sztem mindenki megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot.= nap úgy sem elég arra,hogy kipróbálj mindent 2008-ban 12 nap is kevés volt mindenre.Pedig kocsi is volt a seggünk alatt és a felét ki sem próbáltuk annak amit akartunk.idén megduplázzuk a költségvetést és fáradtabb leszek a nyaralás után mint azelött.De megéri!!!!
még 47 nap van hátra,hogy kipihenjem rá magam!
Egyre jobban érdeklődöm Sarti iránt... tavaly egy ebéd erejéig arra látogattunk, de semmit nem láttunk a városból. Amatőr kérdések következnek:
- van a város akkora mint Paralia?
- mekkora az esti nyüzsgés?
- üzletek, tavernák vannak bőven?
Összehasonlítható egyáltalán Paraliával? Csak mert sokan felkapott "turistaparadicsomként" emlegetik...
Most néztem a kamerát. Valakik vannak ott és veszettül integetnek Majd én is így teszek néha. Nem tudom kik lehetnek, de sejtem hogy talán azok közül valaik, akik innen mentek ki
az árakról: 1 korsó sör:2,5-3 euró étteremben. tej 1,2e. mythos a legolcsóbb boltban 5,6 euró 1/2 literes 6 doboz. a benzin változó, toroninál láttunk 1,43-ért, erre 1,49-1,53 között mozog. a koktél a kalóztanyában nagyon finom és jó árban vannak. az ut kényelmesen 15 óra, pihenőkkel, kényelmesen. a sarti beach apartmanhotel nem valami szuper szállás, még egyszer nem választanám. rendes volt az idegenvezető, cserét kértünk és kaptunk is. még nagyon szezon eleje van, sok az üres apartman.