Most jól elkápráztattál bennünket, annak a kajának most azonnal neki tudnék esni!
A kirándulás képei is nagyon jók, vannak olyanok akiknek ez most nagyon jól jön, én meg szívesen nézelődök..., bár most máshová utazom.
Mesélhetsz még Argassiról, vagy bármi másról
Annak a kajának külön sztorija van, nem tudom, hogy mennyire látszik a képen, de az legalább két adag holott nem úgy van feltüntetve az étlapon. Nem miden este ettünk itt a Zorbasban, de az utolsó napjainkon már igen és gondoltuk kirúgunk a hámból Nézegettük az étlapon a kajákat és gondoltam mivel a meze elvileg előételt jelent, biztos több kis adag kaja lesz, majd osztozkodunk rajta, meg cserélünk (egyébként meg ugye le is van írva, hogy miből áll). Az volt a vicces, hogy mikor rendeltünk a pincér már állatira vigyorgott, nem értettük miért és miután indult, hogy szóljon a konyhán, hogy mit rendeltünk vállon veregette a páromat és azt magyarázta, hogy jó választás Akkor dobtunk hátast, mikor kihozta a kaját, mert pl. a grill csirke a tálon az egy fél csirke Viszont mivel nem tudtuk, hogy ilyen állati nagy adag én rendeltem egy gyros tálat. A pincérek egész vacsora alatt lestek minket és szurkoltak meg vigyorogtak, hogy hogy állunk, mennyit ettünk már meg a kajából Ott ültünk legalább két órát, de nem tudtuk megenni Pedig a párom nagyon odavan a húsokért, de feladta a küzdelmet, ráadásul még ott volt mellé az én gyros adagom is.... Aznap este alig tudtuk elvonszolni magunkat a szállásig, annyira tele ettük magunkat
Az nálunk is úgy szokott lenni, hogy a párom falja fel a maradékot
Mi is jártunk már úgy göröghonban, hogy szégyenszemre a tányéron maradtak a finom falatok De, én már bátor vagyok, és ilyen esetben be szoktam csomagoltatni, és elvisszük, aztán kicsit később mind elpusztításra kerül
Lenne egy kérdésem ezzel a becsomagoltatással kapcsolatban: ezt vmi egyszerű angol mondattal kéred, ne adj isten görögül? Mert most beültetted a fülembe a bogarat
Angolul elég hiányos a tudásom, görögül még kevesebb, ezért mikor, mi jut eszembe, és a helyzettől is függ. A packing szó is bevált. A mutogatást is kiválóan megértik, még mosolyognak is, szerintem örülnek hogy mindet el akarjuk fogyasztani. Ahol eddig kértük, még mindenhol megértették, volt ahol rendes dobozban kaptuk meg.
Tehát, már nem esünk kétségbe, hogy nem tudjuk megenni
Nyugodtan mepróbálhatjátok, biztos nem fognak elutasítani
Akkor jó, menni fog köszi a tippet Egyébként a Zorbasban elég jól beszéltek angolul, szóval nem lett volna gond, ha megfordult volna a fejünkben.... De majd legközelebb