Oké! megpróbáljuk melegen tartani a szobát !
Mi ís az Imperátorral megyünk!
Nagy Klári lesz az idegen vezetõ,nagyon jó barátunk,és nagyon jó fej csajszí
Remélem nektek is szimpatikus lesz
Sziasztok!
Olvastam én is Kristi beszámolóját. Azt a "csodakölcsönzõst" bizti jó messzire elkerülöm.
Már kigyûjtöttem egy csomó hasznos információt innen és az indexrõl is. Kinyomtatom és magammal viszem. Egy-két jó étkezde, közért, hol kell jobbra fordulni... stb.
Én sem hagyom magam eltántorítani. Biztos, hogy jól fogom érezni magam. Így hogy tudom mire számítsak, elkerülöm, vagy figyelmen kívül hagyom a negatív dolgokat. Lényeg, hogy süssön a nap, és ne csörögjön a telefon!
Szia Mofly!
Csak egyet érteni lehet a hozzászólásoddal,itt nem tudok semmi olyat irni amibõl esetleges szócsata alakulhatna ki...Kezd azért stabilizálódni a helyzet,már több mint három emberke megtalálta már a közös hangtónust, a közös nevezõt.Azt a kölcsönzõt meg jó,hogy elfelejtetted.Akkor is lesz kocsink, és vágtázunk Zantén mint a sovány-malac...
Szia Atosz!
Különösen úgy!
Egyébként válaszoltam a kölcsönzõsnek, hogy nem szeretnénk megadni a kártyaszámot. Visszaírt, hogy jó, megérti, vár a kocsi, csak ne mondjuk le.
A jövõ évre egyik esélyesnek ezt a szigetet nézem,itt is az Argassi nevû településen lévõ szállást néztünk ki.Esetleg,ha kocsival,robogóval járja majd valaki a szigetet,és átmegy ARGASSIn,nézze már meg nekem olyan szemmel,hogy kicsit le tudja majd irni...ha valakinek ez majd eszébe jut,nagyon hálás lennék érte!Köszönet!!
Ha csupán ennyi a kérésed nagyon szívesen megnézem neked,ha majd arra ólálkodunk.Egy hétre akarok bérelni kocsit,igy aztán még lassított felvételbe is eljutunk odáig.Mert ezért nem olyan nagy ez a sziget mint Kréta v.Evia
Ha valaki még tovább akar tájékozódni és nem csak Zantéval kapcsolatban, annak ajánlom az index.hu utazási oldalát.Részletesen és sokmindent megtalálhatsz.
A jövõ évre egyik esélyesnek ezt a szigetet nézem,itt is az Argassi nevû településen lévõ szállást néztünk ki.Esetleg,ha kocsival,robogóval járja majd valaki a szigetet,és átmegy ARGASSIn,nézze már meg nekem olyan szemmel,hogy kicsit le tudja majd irni...ha valakinek ez majd eszébe jut,nagyon hálás lennék érte!Köszönet!!
Szia!
Mi majd minden nap jártunk bent,sétálni,vásárolni,és fõleg vacsizni:-))
Mi érdekel?
Nagyon behúztátok mára a kéziféket ebben a topikban!Valami hangulat zavar,vagy ránemérés ,vagy valami uncsi..?Igaz ahogy néztem máshol se nincs nagy "küzdelem".Most értem haza Répás Hutáról és keresem a neten a régi nagy "küzdõket" és sehun semmi hozzászólás.Iloth,Kristin,Mofly, Prüntyi,Andi..? Elmúltak a reakciók?Herót?!Iloth nem irod meg az uti-tervedet?Igaz ez egy picit magánügy. Én most kiterítem Zante térképét az íróasztalra és kavirnyászok és majd remélem kavirnyászunk-Ugye??!