Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra! Egy másikon voltam, de ott alig van mozgás, remélem ez aktívabb lesz!!!
Platamonra utazunk július 16-án. A hotel Sun Beach-ben szállunk meg, ha valaki volt már itt kérem írjon pár mondatot róla! Szívesen veszek bármi információt, mivel még nem jártunk Görögországban!
Kedves Fórumozók!Évek óta nagy segítségemre vagytok utazás előtt,beszámolóitokkal és a képeitekkel.Idén Platamonba megyek.Jó lenne tudni az éttermi és élelmiszer árakat!Nekem az is tökéletesen megfelelne,ha séta közben készítenétek néhány fotót a tavernák árlistáiról.Előre is köszönöm!!!Jó utat a most indulóknak!!!
Ha elfogadjátok a tanácsomat, akkor nézzetek át a Nei Poris fórumra. Az Platamontól kb. 4 km-re található település. Ott már vannak hazaérkezők által írt infók. Mivel a két hely közel van egymáshoz, gondolom az árakban sem lehet nagy az eltérés.
Köszönöm a tanácsot!A két fórumot párhuzamosan nézegetem.Ezért is tettem fel először ide a kérésem.N.Poriban már háromszor voltam.Nagyon szeretem!Lehet,hogy idén is oda kellett volna menni?
Sziasztok! Én négyszer voltam már Platamonasban és nagyon jó hely. Az olymposi régió legjobb üdülőhelye. Össze sem lehet hasonlítani Nei Porival, ami tipikus nyaralófalu. Ahol nincsenek helyiek, csak marha sok túrista. Autentikusság nuku, nekünk nagyon nem jött be. Viszont Platamonas és a körülötte lévő helyek nagyon jók!
Jó nyaralást mindenkinek!
Udvozlet Platamonrol. Sajna a billentyuzet angol bocsi az ekezetekert.
A ido nagyon jo, net 3 euro / ora. Arak magasabbak a szeptemberiekhez kepest, de Balcsihoz viszonyitva nagyon jok. Tenger meleg. Punkosdkor rengeteg gorog volt a tavernakban. A var 3,5 ora alatt gyalog beveheto.
Gyros 2,3 -2,5, hot-dog 2, kukorica 2, fagyi 1, kenyer 0.75, 1 l-es joghurt 2,83, dinnye 0,49, barack 1, paradicsom 0,89 paprika 1, kola 0,7, coca 1,49. Most ennyi jut eszembe.
Szia Judith77!!
De jó Neked, már pancsikolhatsz a tengerbe!! Hol van a szállásotok?? Engem a Sun Beach hotel érdekelne, tudnál valamit írni róla!! Mennyi idő alatt értetek oda és milyen volt az út?
Sziasztok! Mi is 20-án, azaz most már könnyedén leírom, holnap után indulunk!!!Pusszz mindenkinek aki most készül, vagy még csak tervezgeti az idei nyaralását. Ja igen, Platamonba igyekszünk hétfőn, busszal, Anettékkal.