Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 310 311 312 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Lifike | #114039 Üzenet | 2009-08-13 14:46:19 | Válasz a #113788. hsz-ra
Gábor-Tabi
a mai napon esmételten cseszegettem az utazási irodát.
A hozzáállásuk a következő
nem szeretnének elveszteni 19 utast aki ha ez az ut ugy sikerül
ahogyan szeretnénk,akkor nyernek velünk 19 stabil klienset akikk mint
visszatérő utasok, illetve törzs utasaik lesznek.
annyit már előre tudok hogy az elszállásolásunk nem ugy alaku
l ahogyan szeretnénk.
Sajnos a Theodorát teljes egészébe nem biztos hogy megkapjuk
csak egy része az irodáé a tulaj egy részt egy másik irodának adta ki
ha abban az időpontban senki nem jelzi az érkezését a másik irodából
akkor miénk az egész de ha jönnek akkor a csapat egy része a
Koraliban kerül elszállásolásra. Szerintem napközben ugyis egybe lessz
a társaság.
száz szónak is egy a vége az iroda pozitivan áll a dolgok elé jomagam
napi telefonkapcsolatba vagyok az ügyintéző lánykával.
egyébbként jeleztem neki ,ha a dolgok minuszba fordulnának (amit nem hiszek) akkor arra az összejövetelre 21 én szeretettel várjuk és mindenkinek neki kell jelenteni a történteket
erre kissé megszeppent
én meg elmondtam neki amit a Marcsinak elmondtam mit teszek a
leányzóval
"ott az irodában az asztal tetején.............."
hát diohélyban ennyi . Én bizakodom
Tabi megisszuk azt az áldomást
üdv mindenkinek lifi
  Kvalcsi | #114145 Üzenet | 2009-08-14 10:03:20 |
Szia Lifike!

Kicsit csodálkozom, hogy nem csak az Aeolusé a Theodóra, hiszen nagyon kevés férőhellyel rendelkezik.
2db 4 ágyas, 1db 3 ágyas és 3db 2 ágyas szobával összesen. Ezt könnyű feltölteni szerintem, főleg úgy, hogy az Aeolusnak több országból vannak utasai. Én annak idején egy évet vártam, hogy ide tudjak foglalni, mert az első alkalommal már februárban nem volt hely arra az időpontra amire nekem kellett volna.
Remélem szerencsétek lesz és sikerül együtt lennetek majd a Theodórában.
  Lifike | #114159 Üzenet | 2009-08-14 11:38:48 | Válasz a #114145. hsz-ra Előzmény #114145
Szia Kvalcsi
Csodáloztam én is hisz ezért mennénk 17-en a Theodorába hisz annyian férünk el . A sors másként döntött . Egy része a csapatnak a Koraliba megy. De ha megcsipikézik bennünket a hülyekigyó és bulizni akarunk akkor azt ugyis a teraszon fogjuk megejteni na meg a kertben grillezés meg minden.
Csak a fájó az, hogy február eleje óta hülyitenek bennünket . egykupacba leszünk a theo-ban .
Most meg azzal jöttek elő ,hogy nem biztos ,hogy 19 utas elég az ut elinditásához ez 19-ünknek . (Hát igen jól szalad az aeolusnak) 1,7 milka.Ennyit kidob az ablakon furcsa.
Igaz azt az igéretet kaptuk mindenképp azon vannak ,hogy az ut elinduljon .Meglátjuk .
  Tabi | #114160 Üzenet | 2009-08-14 11:40:14 | Válasz a #114039. hsz-ra Előzmény #114039
Szia Lifi!

Köszönet amiért vállalod a kapcsolattartó hálás-hálátlan szerepét! Külön köszönet a friss infókért!

Biztosra veszem, hogy minden a legjobban alakul. icon_lol.gif Bárcsak már ott lehetnénk a napsütötte Kréta szigetén!

Üdv, Tabi
  Kissas57 | #114184 Üzenet | 2009-08-14 13:36:29 |
Habár nagyon ellenzem ezeket az "utaztatási irodákat", (mert teljesen ki van szolgáltatva és nem szolgálva az ember) teljes szívemből drukkolok Nektek még akkor is ha egy kis adrenalin +-t kaptok így a felkészülési időszakban icon_smile.gif
Hiszem, hogy menni fogtok icon_smile.gif
  Lifike | #114254 Üzenet | 2009-08-14 21:16:25 | Válasz a #114160. hsz-ra Előzmény #114160
Hali Tabi
Ugy érzem ez vállalt kötelességem a többiek érdekébe hisz én voltam az aki a csapatot szervezte erre az utra .igaz egy pillanatra nem éreztem tehernek -megbiztak bennem ez nagyon jol esett indulásnál februárban megkaptam a teljes utaslistát, az előleget,és egyes egyedül intéztem mindent . szerződés kötés stbstb
késóbb jöttek a lemorzsolódások intéztem.Utána volt akinek rendeződtek a körülményei --iroda módosítás szerencsétlen kislány az utazási irodában meglátott már fogta a fejét modosítunk -ez a dolga.
Lehet hogy előző életemben utazás szervező voltam .
Egyébbként pár éve ugyanide szerveztem egy hétfős csapatot nagyon jól sikerült. Béreltünk egy fiat scudot és csináltunk magunknak fakultativ kirándulásokat fél -negyed áron igaz itthon kicsit rá kellett készülni de megérte
azért mondom ezt szivesen teszem . tudod a legkellemesebb az,mikor hazajövetel után jön a megkeresés -te Gabi jövöre ide mennénk leszervezed? Tudod ez valahol jó dolog és akkor érzi az ember megérte a munkát.
szia Lifi
  Lifike | #114257 Üzenet | 2009-08-14 21:22:43 | Válasz a #114184. hsz-ra Előzmény #114184
Kissas ! köszönjük a szurkolást bizzunk benne indul az a repülő
VELÜNK

MINDANNYIUNK NEVÉBEN MÉGEGYSZER KÖSZ

Neked viszont lassan eljön az indulás perce kivánunk jó utat sok napsütést kevésrendőrt és ha megjöttél egy hatalmas élménybeszámolót
kérünk
szia lifi
  Kvalcsi | #114267 Üzenet | 2009-08-14 23:02:06 | Válasz a #114159. hsz-ra Előzmény #114159
Szia Lifike!

Én azért nagyon furcsa dolognak tartom, hogy most derült csak ki, hogy nem a Theodórában lesztek mindannyian. Azt az Aeolusnak tudnia kellett volna, hogy hány szobával rendelkezik, hiszen erre köt szerződést! Véleményem szerint Ővék az egész ház. Szerintem a szlovák vendégektől függ, hogy jut-e hely mindenkinek részetekről a Theodórában. Mindenkinek jobb lenne, ha csak Ti foglalnátok el a Theodórát, hiszen egy ekkora társaság kiválóan tud bulizni és senkit nem zavar, ha mindenki oda tartozik. Mi ugyan 11-en voltunk, de nem igen hangoskodtunk, így nem zavartuk azt a két házaspárt akik még ott laktak.
  Kissas57 | #114479 Üzenet | 2009-08-17 15:04:13 | Válasz a #114257. hsz-ra Előzmény #114257
lifike!

igen már csak 18+1kicsike nap és... icon_lol.gif
tegnap csináltam egy próba indulást, hogy menyi idő alatt tudok menetkész lenni, hát van még mit javítanom icon_cool.gif
igaz most a 7végén és 29-én még itthon gurulok, elég sokat, mert Szeged, Bogács és a Kékesre is lesznek túráim.
Nem értelek, ha ilyen jól és élvezettel szervezel, miért fordulsz irodához, azok csak a sápot veszik le és persze egy kis adrenalint adnak érte, amit gondolom szívesen kihagynátok, v. más formában kérnétek, de én úgy vagyok evvel, hogy ezért külön nem fizetek, hiszen ma már mindent el lehet intézni egyénileg is.
sokan nem hitték, hogy megvalósítom (bevallom, néha magam sem), de... icon_lol.gif
most már azt is tudom, honnan menyiért lehet legolcsóbban telefonálni a szolgáltatom által, szóval aszt hiszem mindennek utánanéztem. icon_smile.gif
  Marcsi62 | #114855 Üzenet | 2009-08-19 22:30:08 |
Tegnap megkaptuk az utasinfót,miszerint 01.40-kor induló repülővel megyünk Dél-Krétára,haza pedig 20.10-kor indulunk.
Azt hiszem ez jó arány indulás-érkezés tekintetében. icon_lol.gif
További szép estét Mindenkinek:Marcsi
  Gáborpapo | #114873 Üzenet | 2009-08-20 05:12:28 | Válasz a #114855. hsz-ra Előzmény #114855
Mikor indultok????????????????

Jó utat és sok szép látnivalót , kellemes napokat kívánunk!

Nagyon reméljük , hogy a mi utunk sem fog meghiúsulni!
  Marcsi62 | #115025 Üzenet | 2009-08-21 11:22:15 | Válasz a #114873. hsz-ra Előzmény #114873
Gáborpapó!
Mi aug.30.án indulunk és a Theodóra apartmanban leszünk.,mi Ti is icon_lol.gif
Ez már módosított foglalásunk,elsőre szept.20.-án indultunk volna,de előbbre kellett az indulást kérnünk.Akkor /szept-ben / csak a Koralliban volt hely,/Theodórába kértük/,most sikerült...Jaj,már nagyon várjuk!
Biztos vagyok benne,hogy a Ti turnusotokat is indítják,hisz közel 20 főt elveszíteni,háát,nem hiszem,hogy ilyen leakciózott szezonban megérné az Aeolusnak..
Kívánom őszintén,hogy sikerüljön,és kellemes,simogatóan napfényes,kalandos utószezoni nyaralásban legyen részetek icon_cool.gif
Üdv:Marcsi
  Lifike | #115032 Üzenet | 2009-08-21 13:30:08 | Válasz a #115025. hsz-ra Előzmény #115025
Szia Marcsi csodálatos helyen lesztek
a Theo alatt van egy kellemes kajálda halételekre specializálódott
kissé távolabb a kikötő felé van egy kellemes söröző megismeritek a sárga napozó ágyakról ha becuccoltok és a melegben döröztök a napozó ágynak nincs bérlete . a kert csodálatos citrom, narancs, gránátalma, füge,és két pálmafa ,ja meg szölő .autot ha bérelni akartok, be kell menni a központba (séta 10 perc) ott érdemes .látogassatok el ha lehetőség van rá VÁI-ba gyönyörü pálmaligetes strandot találtok.
Vái-ban lehet isteni banánt kapni ezt ott termeszti egy emberke és ami szokatlan - a fán érik meg. Kivánok nektek csodálatos időt sok szép élményt. Ha szobát lehet választanotok, javaslom a 4/a vagy a4/b
szobáhat ezek kétágyasak,és a tengerre néznek.
  Marcsi62 | #115035 Üzenet | 2009-08-21 14:21:57 | Válasz a #115032. hsz-ra Előzmény #115032
Szia Lifike!
Köszi a jó tippeket,sok-sok mindent szeretnénk látni,kipróbálni,kóstolni,ízlelni..
És igen,nagyon-nagyon jó lenne az általad is említett 4/a vagy 4/b szobák egyikét kapni! Szerinted lehet erről a helyszínen "alkudozni" ? icon_redface.gif
  Lifike | #115074 Üzenet | 2009-08-22 09:22:52 | Válasz a #115035. hsz-ra Előzmény #115035
Szia Marcsi
Javaslatom a következő akkor amikor megérkeztek és az idegen vezetőt a reptéren megtaláljátok mindjárt ha lehet félrehivod és mondod neki hogy a theodorába melyik szobát szeretnéd szerintem menni fog .
ha ketten mentek akkor három lehetőség van 1 es 4/a-4/b ezek kétágyas studiók a 3-as az háromágyas a 2-es 5-ős pedig négyágyas
(kéthálószobás apartman)
ha megérkeztek intézkedj .
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 310 311 312 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu