Sziasztok!
Most olvasom Hadiandi tájékoztatását és mi az, hogy a Sarti B. ap. gázos !!! mi is ide megyünk! Elméletileg emeleti 2-szobásunk van. Január óta erre várunk és egy ilyen hír nagyon elkeserítő!
Hadiandi!
ha tudsz kicsit bővebb infót erről a szállásról légyszi küldjél.
Szia Timi!
MI júli 16-tól megyünk 2-hétre és a két szobás - 4fősbe. Eddig én is csak a campingtól tartottam de most kezdek nagyon idegeskedni. Melyik irodával mentek , autó vagy busz?
Esténként nagy a nyüzsgés a főtéren, ahogy ezt már Fate is említette!
Szerintem nem hasonlítható össze Paraliával! Nekem Sarti tengerpartja sokkal sokkal jobban tetszik,ahhoz képest, amit Paralián láttam!
Szóval szerintem inkább Sarti!!!
Mi is autóval megyünk és akkor találkozunk mert 31.-ig ott leszünk ha minden stimmel a szállással. A Dias Z.-nál foglaltunk máskor is mentünk velük. Mi 8-an megyünk a család és 2-szobánk van. Még nem említem nekik ezt a jó hírt de kezdek idegbajos lenni. Nem vagyok ennyire derülátó mint te és nem azért foglaltam januárba, hogy a végén egy lepusztult szobát kapjunk.
Hát igen, én is aggódom. Remélem Hadiandi mielőbb beszámol a részletekről.
Én is már év eleján foglaltam és nagyon kiábrándítana, ha valami gond lenne a szállással. Reméljük a legjobbakat.
Mi is majdnem a Sarti Beach Aparthotelbe mentünk, de egy hónapja már nem volt ott hely júli 31-től, így a Michalis-t választottuk helyette. De már egy ideje kezdek örülni, hogy lecsúsztunk róla, mert hallani róla negatívat! Igaz, még nem tudom milyen lesz a választott helyünk!
Az én véleményem szerint Sarti Beach azért "gázos" mert relatív messze van a falutól.A tengerpart szép homokos a parton van BAr van bolt és szépek az apartmanok.Több apartman házban még medence is van.
DE!Ha este akartok csavarogni akkor gyalogolhattok be a faluba ott nézelődtök esztek,isztok és utána vissza kell gyalogolni a faluból Sarti B.-re.Nem ez nem szinpatikus benne.De ezeket ki lehet küszöbölni egy robogó bérléssel vagy bicikli bérléssel.
Nálam nem a központba való sétálás a gond mert ezzel tisztában voltunk az elején. Azért választottuk ezt mert lassan mélyülő a part míg azt hallottam, hogy a központban hamar mélyül. Medence is van és az unoka itt tud úszkálni ha nincs kedvünk a parthoz és mégis szem előtt van. A másik szempont, hogy emeleti legyen.
Nekem a szállás a problémám, az ágyak a tisztaság stb. pedig a képeken semmi kivetni valót nem találok . Most is mindent végig néztem, tetszett amit láttam ezért választottuk de a valóság lehet elkeserítő is !
Remélem Hadiandinak lesz ideje jelentkezni és beszámolni valami meg nyugtató infóval.