Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 311 312 313 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Ginaaa79 | #158083 Üzenet | 2011-03-13 09:57:15 |
Ibissz, drukkolok, hogy sikerüljön foglalnod, amikor szeretnétek menni.
A buszosba így már nem mélyedtem bele, de látom Te is utánanéztél így Nektek is könnyű szabadságot igazítani, ha kell. Mondjuk le van írva, hogy az elhelyezés "főként a prospektusunkban és az egyéb ajánlatainkban szereplő szálláshelyeken történik, melynek minősége garantált", remélem ratyi szállásokba nem futunk bele, mint pottyantós wc vagy alagsori szoba, pozitívan kell hozzáállni. Igaz mi nem töltünk sokat a szálláson, azért csak normális lesz.
Majd szólj, ha sikerült elintézned!!!
  Messinia | #158099 Üzenet | 2011-03-13 17:08:24 |
A Questor-ról van valakinek tapasztalata?
A párom találta, és egész jó áraik vannak. Jobb annál is, ahol foglalni tervezek.
  Ginaaa79 | #158100 Üzenet | 2011-03-13 17:55:44 | Válasz a #158099. hsz-ra Előzmény #158099
Mi 2x voltunk velük. Örök hála az egyik kedves hölgynek (Katinak), aki a kecskeméti irodában dolgozott (gyesen van), mi Horváto-t szemeltüki ki, ő meg rábeszélt Görögországra. Következő évben is last minute velük mentünk, tuti jó utat fogtunk ki Rodoszra.
Azóta már direkt megyünk Görögo-ba:))) De nem azért nem velük, mert csalódtunk bennük, csak mert tavaly, idén is nagyon hamar foglaltunk. Last minute utakat ajánlom náluk. Mind a buszos-apartmanos, mind a repülős-all inclusive utak nagyon klasszak voltak.
  Messinia | #158106 Üzenet | 2011-03-13 19:58:16 | Válasz a #158100. hsz-ra Előzmény #158100
Teljesen véletlenül a párom bukkant rájuk, és Sartira 65 ezer ft lenne egy apartman velük, főszezonban. Akinél foglalni akartam, annál ez 78 ezer.
Nem mindegy azért..És gondolom az apartmanjaikkal sincsen semmi gond.
Lehet, hogy Questor lesz ebből, eddig ők a legolcsóbbak főszezonban,és előfoglalás nélkül.
És köszi ezt is!
Jó hogy ennyi mindenre tudod a választ! icon_biggrin.gif
  Ginaaa79 | #158107 Üzenet | 2011-03-13 20:05:18 |
Messina szívesen. Azért nem tudok mindent, csak pont véletlen utaztam a Questorral:).
  Vicosz | #158113 Üzenet | 2011-03-14 07:32:57 |
Szia!

bradazoli@gmail.com /Tousanis Tours/ mennyit mondott? Üdv.É.
  Borostyan37 | #158135 Üzenet | 2011-03-14 13:08:42 | Válasz a #158049. hsz-ra Előzmény #158049
Szia ginaaa79!

Mi augusztus 8-i héten indulunk. És ugyanazokat zártuk ki amit Ti is. Ha gondolod hazajötttünk szívesen írok pár dolgot, tapasztalatot. Bár nem biztos, hogy ugyanarra helyre osztanak be minket.

üdv: borostyan37
  Ginaaa79 | #158146 Üzenet | 2011-03-14 13:58:42 |
Szia Borostyán!

Kíváncsi vagyok, mit kaptok. Érdekes, hogy ugyanazokat zártátok ki:)) Azért kíváncsi leszek a tapasztalaitokra. Akkor tudjuk meg kb. mi hova mehetünk.... De soká lesz még.
  Borostyan37 | #158156 Üzenet | 2011-03-14 15:18:47 | Válasz a #158146. hsz-ra Előzmény #158146
Szia Ginaaa74!

Szívesen megírom tapasztalatainkat amint hazajöttünk. És mivel még kb. 1 hétre rá indultok lesz időd áttanulmányozni az általam leírtakat.
Azért zártuk ki mi ezt a két lehetőséget, mert Paralia nekem egyáltalán nem jön be és tavaly az Nei Poriban voltunk, és jártunk már Bulgáriában is 2x. Máltára azt mondták, hogy tavaly sem ment senki.
Szurkolok, hogy Ti is oda utazzatok ahová szeretnétek.

üdv borostyan37
  Ginaaa79 | #158159 Üzenet | 2011-03-14 15:42:55 |
Borostyán, nekem Paralia bejött, de viszont s többi olymposi helyre nem szívesen mennék. Igaz Halkidikin is, Rodoszon is voltunk, oda visszamennénk, de jobb lenne ismeretlen helyre:)
  Ibissz | #158169 Üzenet | 2011-03-14 18:06:53 | Válasz a #158083. hsz-ra Előzmény #158083
Szia Ginaaa79!

Köszi a drukkolást icon_smile.gif
Nem bírtam kivárni a következő munkanapot, kerestem ma a neten egy ibusz irodát, ami nyitva volt (egy bevásárlóközpontban lévőt találtam nyitva, az irodák többsége ma zárva volt).
Az iroda munkatársa telefonon úgy tájékoztatott, hogy az általam kinézett időpontok közül csak az egyik turnusra van már hely, oda is csak egy apartman. Abban nem tudott segíteni, hogy eltegye nekem az utat, mert ahhoz hozzá kellett volna mennem befizetni, de ő a budaörsi Tescoban van, én pedig Debrecen mellett... Ezért azt javasolta foglaljak neten, és fizessek ugyanúgy. Második nekifutásra sikerült az online rendelés, de nem utaltam, hanem azt a lehetőséget választottam, hogy a következő munkanapon az irodában fizetek (így a következő munkanap 20.00 óráig él a rendelésem).
Egy lehetőséget kizártam (az olasz Adriát), így június közepén Chalkidikire, az Olimposzi riviérára vagy Tolóba utazunk! Az utazási irodás hölgy szerint biztos, hogy a katalógusban szereplő utak valamelyike lesz, így a június 17-i pénteki indulásban biztos lehetek. Megnéztem a szóba jöhető apartmanokat (Sartiban 7, Paralián 5, Nei Poriban és Olympic Beachen 1-1, illetve Tolóban 4), bárhová szívesen mennék. Sartit imádom, de Parálián és Nei Pori környékén is jól éreztem magam, de legjobban Tolónak örülnék, mert ott még nem jártunk, meg hát délebbre van, és június közepén már ott biztosan jó idő van. De nyugtassatok meg, hogy máshol is jó idő van már ilyenkor! Mi általában júliusban utazunk, egyszer egy június végén volt néhány hűvösebb esős napunk...
Egyébként próbálgattam az online rendelést, és amely turnus az utazási irodás hölgy szerint tele van, oda nem engedett rendelni, és oda sem még egyszer, ahova én berendeltem az utolsó apartmant. Viszont ha belegondolok abba, hogy többen is rendelnek (vagy csak játszadoznak)online, és esetleg aztán nem fizetnek és törlik a rendelésüket, akkor ez a telítettség teljesen változó állapot. Erre rákérdeztem a hölgynél is, de nem tudott válaszolni, azt mondta, hogy ez az értékesítő kollégái asztala. A másik dolog, ami miatt változónak gondolom a telítettséget, az az, hogy én ezt a tombolát a last minute előre hozott formájának gondolom, akkor pedig biztosan egész szezonban a nyaralni szándékozók foglalási ütemének függvényében lesznek a szabad tombolás helyek. Most szezon elején nem hiszem hogy sok utat akarnak ilyen kedvező áron eladni, de esetleg később, ha nem fogynak... Ezzel azt akarom mondani, ha esetleg valaki próbálkozik egyik nap, és a választott időpontra nincs hely, érdemes másnap, vagy akár több napig is érdeklődni még a szabad helyekről.
  HarlequinXXX | #158187 Üzenet | 2011-03-14 22:15:53 |
Nagyon kemények vagytok, hogy ilyen utazásokat bevállaltok.
Remélem sose fogok rászorulni arra, hogy így kelljen nyaralnom.
  Ginaaa79 | #158191 Üzenet | 2011-03-15 08:31:58 |
Szia Ibissz!

Örülök, hogy sikerült foglalnod. Mondjuk nem tudom mennyire igaz, hogy nekünk is azt mondták, hogy csak 1 apartman van, hogy lehet azért mondták, így biztosabb, hogy lefoglalják, mert félnek, hogy betelik. Bár másrészt, másik időpontra azt mondták, nincs hely.
Bizti jó idő van már június 17-én. Már egy hónappal előtte is indítanak utakat és bizti akkor is mennek.
Sztem nem lesz több ilyen hely idén, x db apartmant adtak el így, azért azt várják biztos, minél többen megvegyék teljes áron. Aztán nekünk kiadják, ami marad, a többit meg last minute-be kiadják.
  Ibissz | #158195 Üzenet | 2011-03-15 10:34:58 | Válasz a #158187. hsz-ra Előzmény #158187
Biztosan van olyan szög, ahonnan úgy tűnik, de én nem gondolom, hogy keménység, merészség, vagy rászorultság kérdése az, ha valaki így utazik, hanem inkébb mérlegelésé.

Mi például azt mérlegeltük, hogy a pünkösdi hosszú hétvégét valamely haza gyógyvízben töltsük-e, vagy - a nyári nagyobb költségvetésű nyaralásra valóból picit lecsippentve, ami valószínűleg belföldön lesz, mivel jórészt üdülési csekk a fedezete - ugyanakkor egy hetet a görög tengerparton legyünk. Naná, hogy az utóbbit választottuk! Egy jó hírű irodával utazunk, a katalógusban megtekintett színvonalas szállásaik egyikén szállunk meg, és a görög tengernél leszünk, mindegy, hogy melyik részen! Amit nem vállaltunk volna be, azt kizártuk. Szóval, én nem látom olyan szánalmasnak a helyzetünket, mint te.

Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy sokaknak ez a mediterrán tombola adja meg a lehetőséget, hogy egyáltalán eljussanak a tengerhez, tehát én mindenképpen egy jó lehetőségnek tartom ezt az ibusz akciót.

Bocs, ha nem teljesen kapcsolódtam, a témához...
  Ibissz | #158196 Üzenet | 2011-03-15 10:43:58 | Válasz a #158191. hsz-ra Előzmény #158191
Szia Ginaaa79!

Ismét köszi a biztatást. icon_smile.gif

Lehet úgy van, ahogyan te gondolod, én mindenesetre figyelem majd egész nyáron ezt az akciót, hogy megfejtsem a működését.

Érdekes, hogy tavaly olvasás nélkül félretettem azt az ibusz katalógust, ami a hasonló akciót kínálta, most pedig azonnal felcsigázott. Már azon gondolkodom, ha jövőre is lesz ilyen, akkor valamelyik szigetre próbálunk repülni, ahogyan ti az idén.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 311 312 313 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu