Mi is autóval megyünk és akkor találkozunk mert 31.-ig ott leszünk ha minden stimmel a szállással. A Dias Z.-nál foglaltunk máskor is mentünk velük. Mi 8-an megyünk a család és 2-szobánk van. Még nem említem nekik ezt a jó hírt de kezdek idegbajos lenni. Nem vagyok ennyire derülátó mint te és nem azért foglaltam januárba, hogy a végén egy lepusztult szobát kapjunk.
Hát igen, én is aggódom. Remélem Hadiandi mielőbb beszámol a részletekről.
Én is már év eleján foglaltam és nagyon kiábrándítana, ha valami gond lenne a szállással. Reméljük a legjobbakat.
Mi is majdnem a Sarti Beach Aparthotelbe mentünk, de egy hónapja már nem volt ott hely júli 31-től, így a Michalis-t választottuk helyette. De már egy ideje kezdek örülni, hogy lecsúsztunk róla, mert hallani róla negatívat! Igaz, még nem tudom milyen lesz a választott helyünk!
Az én véleményem szerint Sarti Beach azért "gázos" mert relatív messze van a falutól.A tengerpart szép homokos a parton van BAr van bolt és szépek az apartmanok.Több apartman házban még medence is van.
DE!Ha este akartok csavarogni akkor gyalogolhattok be a faluba ott nézelődtök esztek,isztok és utána vissza kell gyalogolni a faluból Sarti B.-re.Nem ez nem szinpatikus benne.De ezeket ki lehet küszöbölni egy robogó bérléssel vagy bicikli bérléssel.
Nálam nem a központba való sétálás a gond mert ezzel tisztában voltunk az elején. Azért választottuk ezt mert lassan mélyülő a part míg azt hallottam, hogy a központban hamar mélyül. Medence is van és az unoka itt tud úszkálni ha nincs kedvünk a parthoz és mégis szem előtt van. A másik szempont, hogy emeleti legyen.
Nekem a szállás a problémám, az ágyak a tisztaság stb. pedig a képeken semmi kivetni valót nem találok . Most is mindent végig néztem, tetszett amit láttam ezért választottuk de a valóság lehet elkeserítő is !
Remélem Hadiandinak lesz ideje jelentkezni és beszámolni valami meg nyugtató infóval.
Amennyi rosszat hallottam már én is arról az apartmanról ahova mi megyünk...Sőt csak rosszat...Már rég idegbeteg lennék....És én még képeket is láttam amik elég gázosak voltak....De már ez van....Az a lényeg ,h megyünk....
MOst olvastam itt az oldalon lévő hirdetést a Campus club infója, hogy a campinget lebontották és helyére új apartmant építettek.Képeket is láttam. Miért nem tudja ezt a mi irodánk? mert még ők is azt mondták, hogy ez zavaró lehet. Gondolom az építkezést nem áprilisban kezdték amit mostanra már be is fejeztek !
Nem tudom.Lehet,hogy korombol kifolyólag vagy mert túlságosan elfogult vagyok de nekem teljesen mind1,hogy hol szállásolnak el.legyen egy ágy egy tusoló oda úgy is csak NAGYON ritkán óhajtok visszamenni!
Persze az más ha valaki unokával megy vagy a kényelem elsődleges.
Én egy sátorral a tengerparton is ellennék.Párom már kevésbé