Most már biztos, hogy utazunk! 07.02-től Sidari
Nem olvastam vissza, mert azt nem nagyon szeretek. Tud valaki valamit mesélni róla?
Igazából olcsó, megbízható autókölcsönző érdkelne Sidarin.
Ja, és nem tudok még uticélt beírni a nevem alá, nem engedi a rendszer.
Volt már valaki Agios Gordis-ban a Niouris Apartmanban? Nagyon jó áron lehet ott szállást foglalni, csak nem tudom milyen hely mert nem találok leírást róla sehol.
Az érdekelne, hogy valaki tud esetleg olyan utazási irodát mondani, ahol egyéni utazás mellett van olyan hotel ahol all inclusive vagy esetleg svédasztalos jellegű fél panzió van? Én keresgéltem de sajnos sehol nem találtam.
A sétáló utcán végig sétálsz, a végén jobbra fordulsz , kb száz méterre van jobb oldalt egy és kicsit ha tovább haladsz balra is van egy. Itt dolgozik egy magyar lány , 25 euro egy kis autó naponta. Arra vigyázz, hogy min. 2 nappal korábban menj oda, mert aznap egész Sidarin nem kapsz autót. Mi végig jártuk az összeset és nem volt csak 2 nap múlva legkorábban.
Ferrari!! Hogy érted, hogy "aznap"? Mennyivel előtte kell bérelni autót?
Esteleg lehet online is? (Kefalonián online olcsóbb volt, mint helyben )
Leírnád pontosan hol van az a kölcsönző, ahol a magyar lány dolgozik?
Ferrari írását elég messze találtam, így nem biztos, hogy olvassa. Tud esetleg valaki válaszolni nekem? Tudtok más, jó kölcsönzőket hasonló áron? Ez a 25 Eu/nap, főszezonon kívüli ár? Kérlek írjatok tapsztalatot autókölcsönzésről!! Köszönöm!