Meglestem a Lefkadás képeket, nagyon tetszettek Különösen a cicások...
Néhol picit Zakynthosos érzésem volt. Idén a párom úgy tervezte, hogy ha sikerül, akkor megpróbálunk elmenni Lefkadára. Itt még nem jártunk. Pontosabban több hely is gondolatba került, de van ahol már nem sikerült szabad helyet találnunk. Most több felé érdeklődünk helyszínek után. Mi is a Filio apartmant nézegettük és az utazási irodában mondták, hogy van felújított rész és a régi. Gondolom a régi sem lehet lepukkant, vagy olyan borzasztó. A párom szerint nagyon picik a szobák, bár ezt nem teljesen értem, hiszen alig vagyunk otthon. Reggel felkelünk
megreggelizünk az erkélyen, aztán este keveredünk haza, úgyhogy olyan mindegy. A másik a Sun Rise apartman lenne, amit ő favorizál, de ahogy néztem, nem csak drágább, hanem messze van mindentől. A leírásban azt olvastam, hogy a központtól 900 m-re van. Az majdnem 1 km... Én szeretem ha az üzletek, meg minden nincs olyan messze
Na mindegy... a képeid alapján egész jó kis heéy lehet Mi is tervezünk autóbérlést és nagy kirándulásokat. Egy picit a kavicsos parttól tartok, de majd ezt is megcáfoljátok
Ne tarts a köves partoktól, vigyél egy vizicipőt. Csalódni biztos nem fogsz, a Sun Rise tényleg rohadt messze van gyalog, a Filionak nem mindegyik szobája kicsi, de így legalább nem kell messze menned a hűtőig, ha az ágyban fekve megkívánsz egy sört
ha ezeket megoldod, csodás nyarad lesz
Mi tavaly a sunriseba voltunk. Mindenki nagyon kedves volt. A tulajdonosok. ( Az "idegenvezető" semmit nem foglalkozott velünk. Huszonéves lány a barátait is ott nyaraltatta , mi miattuk kerültünk a földszintre pedig emeleti foglalásunk volt.De mindegy csak aludni jártunk "haza" . A viselkedése végett volt is felhördülés. )
Valóban messze van 20-25 perc séta. De perigiali strandjai sokkal szebbek mind nidrié. Fürdő cipő kőtelező!
Vizicipőm elvileg van, mert anno vettem egy szörfcipőt Platamonasra, mert ott is nagy kavicsok voltak és alig tudtunk rajta menni
Na majd szólok a barátosnémnak, hogy ha úgy határoz, hogy Lefkadára megyünk, akkor lehetőség szerint próbáljon megbarátkozni a Filio-val Ez az ágyas sör dolog nem is hangzik rosszul
Akkor azt hiszem egyre több érv szól a Filio mellett Hiába szép, ha messze van mindentől Emlékszem Sartin a Sarti Beach apartmanok, Zakynthoson meg Agios Sostis volt messze a belvárostól. Mi szerencsére mindig a jó helyen voltunk A fürdő cipő elvileg megvan...
Szia Sancho!
Ne aggódj a kavicsok miatt! Az a sok-sok gyönyörűség, amit ott látni fogsz, bőven kárpótol a kavicsokkal járó kellemetlenségekért.
Mi két éve nyaraltunk Pargán, és két napra mentünk át bérelt autóval Lefkadara. Csak a legnagyobb, leghíresebb strandokat tudtuk kőrbejárni (sőt abból sem mindet), de nagyon rabul ejtett ez a gyönyörű sziget. ...és nem csak a tengerpartja, hanem azok a hegyek, az a növényzet, és úgy egyáltalán az egész sziget.
Oda (is) mindenképpen visszaszeretnénk menni, de majd csak akkor, ha úgy állunk anyagilag, hogy legalább két hétre tudjunk menni, és abból legalább egy hétre tudjunk autót bérelni.
Addig beérjük ezzel a kis ízelítővel, amit már kaptunk a szigetből, és nézegetjük Kónyu és a többiek fotóit a még nem látott részekről.
Mi is Nidriben szálltunk meg egy éjszakára. Nekem tetszett az esti nyüzsgés a főutcán is, de főleg a tengerparti sétányon. Ha szereted, hogy közel legyél mindenhez (mint én is), akkor tényleg a Filiot válaszd!
pévi!
Nekünk 3x2 hét sem volt elég ahhoz, hogy megismerjük Lefkada legszebb strandjait, ezért idén ismét repetázunk Úgy-hogy hajrá, mielőbb oda kell mennetek, hogy legyen időtök bőven az ismétlésekre !!!
Igen, igen, tudom.
Szorgalmas olvasója vagyok a Lefkada topic-nak is, úgyhogy tudom, hogy még nagyon nagyon sok behozni való van, de hát majd ahogy az élet hozza...
Mi mindenesetre rajta leszünk.
Nagyon szépen köszönöm a Te segítségedet is Több úticél is tervben volt/van, de mindig nézzük hol milyen érveket hoznak fel és tegnap már beszélgettünk a párommal, hogy ha az amit megkérdeztünk nem jön össze, akkor Lefkadára megyünk idén A nyüzsit én is szeretem, ezért is tartottam volna egy picit a Sun Rise-tól. Szeretek a központ közelében lenni, persze nem benn a zsivajban, mert azért nyugit is szeretnék estére, de a forgatagot kedvelem A sok és hosszú séta, ahhoz hogy valami üzletbe, vagy a központba jussak pedig szerintem nem a nyaralásra való Imádok kirándulni, sétálgatni, de annyira hagy legyek már kényelmes, hogy ne abból álljanak a napjaim, hogy fél órákat sétálok a reggeliért, vagy bármiért amit szeretnék
Köszönöm szépen A barátosném nagyon szereti azt a jellegzetes kukoricás kenyeret, úgyhogy jó ha ott van a pékség a közelben, ezenkívül épp ma rágta a fülemet, hogy "ugye veszel nekem baklavát?"
Úgyhogy ha megyünk akkor tényleg a Filio, hogy ne kelljen messzire mennem reggelente