Tegnap olvastam,hogy az Ibusz szülinapi roadshow-ján az első sorsolás rögtön egy 50%-os Kefalonia kedvezmény volt!Kár,hogy nem hamarabb vettem észre,hátha valakit megfogott volna ez a nagy kedvezmény...igaz,az ibuszba már befizetetteket meg biztos bosszantaná....bocs!
Marcsi!
Mi biztos,hogy csak jót mondhatunk,mert csoda jól éreztük magunkat.Van barátunk is akivel beszélni szoktunk időnként.Ő a fsz-en lakott az erkély jobbra volt,talán tudod kiről van szó.Egyébként az,hogy valaki ismeri-e vagy sem Kefalóniát attól is függ milyen meggondolásból indul utnak.Idén sajnos nem veletek megyünk,bár beszéltünk a vásárba az uj desztinációrol,de a férjemre való tekintettel elvetettük.Minden jót kivánunk,sok örömet.mert ritka tündéri hölgy vagy.
-törölt nick 16363 | #184140 | 2012-05-13 19:35:14 | Válasz a #183933. hsz-ra
"Nagyon nagyon sokan még mindíg nem tudják itthon Magyarországon hogy eszik vagy isszák Kefaloniát"
hűűű ez mennyire igaz, Marcsi !!! tényleg keveset, vagy semmit nem tudnak az emberek Kefalóniáról,-de komolyan, és azt gondolják rólam is, hogy csak áradozok, és hogy a fotokat retusálják.
Mindenkinek Nagyon szép ,élményekben gazdag izgalmas nyarat kívánok
Természetesen mindenkit szeretettel várok erre a szép szigetre
Reggel indulunk Görögország felé és megpróbáljuk még a keddi utolsó kompot elérni ami 16:30-kor indul...szurkoljatok hogy elérjük most elöször helyi járatokkal közelítjük meg kefaloniát majd mesélek ha leértem!!!
addig is minden jót nektek
üdv:Marcsi
Nagyon kellemes utazást kívánok neked Marcsi.. Biztosan eléritek a keddi kompot.. Nem lesz gond:) Fortuna veled lesz:D
Hűha.. Majd várjuk ám az izgis eseménydús beszámolót..
Június végén támadok a szigeten..
Üdv:
István
Sziasztok!
Marcsi, Neked nagyon jó utat, várjuk a bejelentkezésedet nagyon!
Kérdésem lenne: olvasgattam össze-vissza, s látom, más irodánál van háromsziget-túra, ami érinti Lefkadát is. Nézem, a Grandt Toursnak nincs ilyen fakultatívja, s azt is látom, hogy Aghia Efimiából indul. Azt esetleg nem tudja valaki, hogy mely napon/napokon indul, s kb mennyibe kerül? Sajnos erről nem találtam semmit.
köszi: zsokri
És még valami:
A mostani árfolyam bizonytalanságok miatt szerintem még nincsenek konkrét áraik, amik egyébként szezontól is függenek, nekünk tavaly egyik napról a másikra ugrott egy 10-est/fő!
A legegyszerűbb, ha írsz valamelyik irodának a 3-ból, amit említettél, én pl. a Theo-nál láttam ilyen fakultatívot. Szerintem 40-50 EU közt lehet, de inkább az utóbbi.
Kónyu!
Teljesen logikus amit írsz, abszolút nem gondoltam végig, és tényleg... Bár mondjuk maga Aghia Efimia, ahonnan indul, az nincs olyan messze, mindenesetre lehet, így nagyon hosszadalmas az egész. Meghát, nem is a legolcsóbb... Köszönöm a tippet!
Kónyu
Tavaly nem fért bele a keretbe a Zakynthosról Kefalóniára történő szigettúra. Akkor viccesen mondtuk, hogy "Na majd jövőre bejárjuk.." S lőn, pedig nem így terveztem. Úgyhogy ki tudja mit hoz még a jövő.... MIndenesetre az bizonyosnak látszik, hogy véletlenek márpedig nincsenek: nem fogom erőltetni ezt a fakultatívot.