ililuca!
Akkor bizony későn eszméltél
Ha az Apollonnal megyek, január 2-án nyitás előtt fél órával már ott kezdek, mert akkor kezdik árusítani az útjaikat, és a First Minute lehetőségük miatt bizonyos helyekre és időszakokra 1-2 nap alatt betelik a létszám, mivel az apartmanok száma véges. Én idén fél 10-re ott voltam, de mivel vagy 30 ember már előttem megérkezett, az iroda előbb kinyitott, és picit be voltam tojva, hogy esetleg beelőznek Lefkadán a Filioban. Mázlim volt, a többség Paraliára, Stavrosra, Olimpic Beacre, Nea Vrasnara ment, oda meg én akkor sem mennék, ha fizetnének, így megnyugodtam, mert mire sorra kerültem, még mindig én voltam az első foglaló egész Lefkadára, nem csak a Filiora, és nem csupán az általam választott időszakra. Az említett helyekre már a sorban előttem állók közül is jártak úgy páran, hogy nem volt hely, pl. konkrétan Pargara (mondjuk Pargara azért menni fogok még, az nincs a feketelistámon ) egy szeptemberi időpontra már a hivatalos nyitás előtt pár perccel nem tudott két férfiú foglalni!!
Szóval érdemes korán ocsúdni, és kész tervvel a nyitásra odamenni. A sorban állók egyébként mázlit emlegettek, mert tavaly nyitás előtt már 1 órával hosszú sor állt az iroda előtt elmondásaik szerint!
Bár ez itt off, de a Grandnál biztosan van még egy csomó hely Kefaloniára az említett időpontban is, hasonlóan jó áron, ugyanilyen csodás helyre, klassz apartmanokba - csaxólok
Kefalónián már voltunk 2009-ben. Gondolom elég hasonló lehet Lefkada is. Egyébként azért is csúsztunk le, mert Sarti volt az idei célpont csak valahogy bejött a képbe Lefkada az utóbbi pár napban, és rátalátam a Filio szuperior szobáira. Hallottam , hogy hamar elfogynak a helyek csak reménykedtem hát ha szerencsém lesz...( tegnap este már annyira beleéltem magam, hogy már szinte láttam magunkat ott.....egyébként a Filioba már csak 1 szobájuk volt szept 24re de az standard szoba.
Ha ennyire elszánt vagy, próbálkozzatok a Sun Rise-ba. A hátrányait elolvashatod a fórumon, de ha autóval vagy mocival vagy, a távolság leküzdhető Nidribe, sokan azért gyalogosan is meg szokták oldani. De tény, az 1 km az bizony 1 km, ám még így is sokan dicsérik!
Egyébként én nem tudok szigeteket összehasonlítani, bár van egyféle sorrendem köztük, de mindegyik más, és mindet másért imádom!
Sok a hasonlóság Lefkada és Kefalonia közt is, de ugyanennyire különbözőek is sok adottságukban.
az valóban nagyon messze van ... pedig nem lenne rossz a képek alapján. egyébként az apollónnak nagyon jók az áraik....a grandot kicsit drágának találom....egyre több apartman feláras és nagyon magas az 5%-os útlemondási biztosításuk....
Köszönöm mindenkinek a segítséget és útmutatást. Eldőlt a dolog. Augusztus 13-tól Parga. Természetesen Lefkada is tervben marad, legközelebb talán oda megyünk és minden hasznos infót megjegyeztem. Mégegyszer köszönöm. Mindenkinek nagyon jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok!