Tényleg nincsenek napernyők már. Rengeteg a szemét, ami szerintem összefügg az ott parkoló 98%-ban román rendszámú autókkal.
Mi gyalog sétáltunk el Skala-potámiából a tengerparton. Reggel lementünk a partra. Lecuccoltunk és strandpapucsba, fürdőruhába, két gyerkőccel irány a Márványpart. Egyetlen embert nem láttam gyalog menni... Kb. 1.5 óra séta volt az út, de végig nagyon élveztük. Pár autó is elment melletünk, de az út szerintem nagyon rossz, sajnálnám a kocsit. Nem járhatatlan, csak lengéscsillapító gyilkos.
Hát igen, a szállásunkon mindenki román. Összeülnek banzájozni, minden körülöttük forog. De amerre jártunk, tényleg a 90% az volt.
Vhati-n, a vízig lejöttek kocsival és járatta a motort a légkondi miatt. Nagyon kellemes volt, amíg a cérnám el nem szakadt és szóltam.( leállította )
Messinia megtaláltuk a kis fehér-kék templomot, a helyiek nem tudták azonosítani név szerint, de a fotót mutogatva, egy fiatal hölgy elnavigált. Köszi
Babakocsival jarhato szerinted?mi mindig autoval mentunk,a banya felol,iden gyalog terveztuk skala potamiabol,de ugye a kicsi meg nem tud annyit gyalogolni.mar letettem rola,mert a tobbiek,akik voltak regebben azt mondtak,nem igazan jarhato,de Te most bogarat tettel megint a fulembe
Majszi, milyen jó, hogy volt nálatok fotó, és tudtátok mutogatni! Érdekes, hogy név alapján nem tudták, ott biztosan máshogy ismerik, vagy ejtik. De a lényeg, hogy meglett.
Lassan véget ér a Thassosi üdülésünk, csak azért írok mert valamelyikőtök hozzászólásában kifogásolta, ha itt vagyunk, vagy haza érünk nem számolunk be az élményeinkből.
30-34 C°a levegő, 24-26 C° a víz hőfoka, szinte minden felé voltunk amit ajánlottatok, újat nem tudok írni, köszönöm amit Ti írtatok, egyszerűén gyönyörű ez a sziget.
Aki már volt itt az tudja, aki még nem az jöjjön el és nem fog csalódni!
Minden nap megjelenik a hegytetőn hatalmas gomolyfelhő aztán szépen el is oszlik az elmúlt 8 nap alatt nem esett, nekem különösen tetszik, ez a komor felhő az Ypsário felett.
Nagyon szívesen.
Cserébe várom a beszámolót a fotókkal együtt.
Sokan panaszkodtak mostanság odakint is esős időre, ezek szerint nektek kijutott a napsütésből meg a jó időből.
Tudni kell, hogy mikor kell menni. Na jó szerencse is kell hozzá.
Nekünk júni. 29. - júli 15-ig egy csepp eső sem esett, gyönyörű idő volt.
Erre mikor 15-én eljöttünk a szigetről, este hatalmas csitt-csatt lett.
No persze, még az égiek is sírtak, hogy el kellett jönnünk....
Tényleg nincsenek napernyők már. Rengeteg a szemét, ami szerintem összefügg az ott parkoló 98%-ban román rendszámú autókkal.
Mi gyalog sétáltunk el Skala-potámiából a tengerparton. Reggel lementünk a partra. Lecuccoltunk és strandpapucsba, fürdőruhába, két gyerkőccel irány a Márványpart. Egyetlen embert nem láttam gyalog menni... Kb. 1.5 óra séta volt az út, de végig nagyon élveztük. Pár autó is elment melletünk, de az út szerintem nagyon rossz, sajnálnám a kocsit. Nem járhatatlan, csak lengéscsillapító gyilkos.
Ma kocsival tettem meg ezt az utat, valóban lengéscsillapítót próbáló, de végig lehet menni rajta autóval S.Panagiától, 25 perc volt, vissza Makryammoson keresztül S. Panagáig 1 óra.
Nagyon szívesen.
Cserébe várom a beszámolót a fotókkal együtt.
Sokan panaszkodtak mostanság odakint is esős időre, ezek szerint nektek kijutott a napsütésből meg a jó időből.
Ma is 33 °C fok van. Ragyogó nap sütés, Ypsarion felett ma is ott lebegett egy hatalmas gomolyfelhő, sehová nem haladt, mostanra eloszlott.
A Giolát nagyon meglehet közelíteni kocsival,le lehet menni amíg egy bárt nem találunk onnan, kb. 200 m gyalog.
/Ja és nem terepjáróval vagyok/