Nálunk is van suli,de azt gondolom,hogy már az utolsó héten úgy sem nagyon van tanítás és ,ha nem engedik el akkor bemegyek a dokihoz és kiíratom!Annyira vágyik megint görögbe,hogy elviszem bármi áron!!!
Erről van szó. Plusz még azt is hozzá kell tennem, hogy az én tapasztalatom 99%-ban az, hogy olcsó húsnak híg a leve.
Nyilván akinek Paralia elfogadható, esetleg neki az a csúcs, annak nincs veszteni valója.
Mi mindig egyéni utazással mentünk és sokat kocsikázunk (1nap strand, 1nap mászkálás a program), tehát, 5-10ezer forint pluszköltség elhanyagolható része az egész utazásunknak.
Kívánom, hogy ennek ellenére érezzék jól magukat akik így mennek nyaralni.
Rendben van, holnap már többet fogok tudni! Alig várom.
És szerintem jól fogjuk magunkat érezni. Bár még mindig nem értem azt, miért kell lenézni az embereket ezért. Én is mennék sokszor bárhova...csak Görög legyen.
... Nyilván akinek Paralia elfogadható, esetleg neki az a csúcs, annak nincs veszteni valója ...
Nem azért mert (több fórumtárssal egyetemben) visszajáró vendégnek számítok Paralián, de ez a fordulat hogy jön ide?
Én csak azt fejtettem ki (talán Tőled kissé finomabban), hogy konkrét elképzelés esetén nem érdemes lutrizni, illetve jöhetnek váratlan dolgok is, mint pl. az instant útlevél elkészítési díja.
DE (és szóljatok ha nem így tennék):
eszemben sincs degradálni bármely görög úticélt, és tiszteletben tartom minden magyar ember arra irányuló igyekezetét, hogy az itthoni és a kinti gazdasági helyzet ellenére is szeretné családját elvigye nyaralni, akár fortunázva, akár máshogyan. Nyaralni menni manapság igenis luxusnak számít.
Lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de a nyaralással kapcsolatos költségcsökkentő megoldások/infók itteni közzétételét nagyon jó dolognak tartom, úgyszintén a mérlegelési szempontokat, mert sok esetben nem érdemes ezen meg azon spórolni, mert az ember "többel kötheti be". Viszont egyesek saját anyagi helyzetükre kérkedően utalnak a "lex..om hogy mi mennyi, megveszem kilóra" hozzászólásaikkal, amiket viszont nem tartok etikusnak. Én sosem tettem ezt, az ilyen hsz-eken próbálok átsiklani, mondván: ettől még a saját idétlen poénjaim is jobbak...
nyilván akinek ez nem inge, ne vegye magára
OFF: Ja, Bitang, ha már felhoztad az útlevél témát, elvileg tavaly lehetett már Görögországba is útlevél nélkül eljutni (kocsival, busszal), de én kiváltottam biztos ami biztos alapon és meg se mertük a személyit odaadni a szerbeknek, macedónoknak.
Én teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal. Nekem is minden fillér számít a nyaraláskor és nincs 5-10000 forint felesleges pénzem sem amit kedves fórumtagunk említ. És a másik, hogy se autónk, se jogosítványunk nincs. Ettől eltekintve mindig jól éreztük magunkat nyaralásaink alkalmával. És ahogy sokan írják lehet ismerkedni, barátkozni és együtt elmenni kirándulgatni. Tavaly is így tettünk és azóta is jó barátságban vagyunk velük.
üdv borostyan37
Színes rendezvénnyel várja a nyarat és a nyarat várókat a kecskeméti Malom Központ március 18-20-ig. A Turisztikai és Wellness Kiállítás díszvendége ebben az évben Görögország lesz.
Mit tehet az ember, ha hosszúra nyúlik a hideg tél? Otthon feltekeri a fűtést, mikor pedig kilép, nagykabátba és kesztyűbe bújik, sálba tekert nyakát behúzza. És közben szomorkodik. De lehet ezt másképp is csinálni! Bent nézegetni az elmúlt nyaralások képeit, és tervezgetni a következő utat, kint pedig megcélozni a térség legnagyobb bevásárló és szórakoztató központját. És a jókedv, a felüdülés garantált! Mert a Malom Központ, a tavalyi nagysikerű esemény után újra megrendezi a Turisztikai és Wellness Kiállítást. Minden látogató istenien fogja magát érezni, hiszen a díszvendég Görögország lesz. A görög építészet remekei, a tenger moraja, a buzuki hangja, a gyros illata… Kihagyhatatlan élmény! A Malomban ezen a hosszú hétvégén mindent megtudhat. Kivel, mivel, hogyan, hova, mikor, mennyiért érdemes, ha gyönyörű tájakra, kikapcsolódásra, izgalmakra vágyik. Ám a szervezők nem csak azokra gondoltak, akik a világot célozták meg, hanem azokra is, akik nagyobb utazás nélkül szeretnék kényeztetni magukat. Jakuzziban, élménymedencékben élvezni a víz simogatását, szoláriumban barnulni, szaunában izzadni? Nem kell ahhoz messzire menni. De jó tudni, hogy hova érdemes!
Annyira színes és eseménydús rendezvény vár mindenkit a Malom Központban, hogy a nézelődéssel, válogatással töltött három nap hosszabbnak tűnik majd, mint maga a nyaralás.
Turisztikai és Wellness Kiállítás
Malom Központ 2011. március 18-20.
A rendezvény ingyenesen megtekinthető 10-20 óráig, vasárnap 10-18 óráig.
Pont akkor láttam ezt az utazás kiállítást, mikor már lefoglaltuk az utat. Lesz majd még a Műv Kp-ban is, de jó lenne, ha máskor hamarabbra szerveznék...
nemakarom igazán népszerúsiteni az Unitravelt,mert még sosem voltam velük sehol,igy nincs tapasztataltom.Csak,ahogy keresgéltem ismerősnek a Sarti előszezont,kerültek képbe.Ami nekünk is fontos szempont volt:INGYENES Miskolci transzfer!Igy lett volna 27900/fő.Csak nem volt tengerre néző házuk,és az ismerősöm mindenképpen azt szeretne...de érdemes megnézni a katalógusukat!