Hát azért van még egy-két másik ötlet is a tarsolyomban... Ez még sok mindentől fog függni, de ha valami kiszámíthatóan jót akarunk majd, akkor biztos ezt választjuk. A közeljövőben tuti, hogy sor fog kerülni rá.
Mondjuk Nyugat-Kréta leginkább a Samaria miatt érdekel, de ha már ott vagyunk, azt hiszem, újra elmennék Balosra is, és Falassarnán keresnénk szállást, mert az nagyon tetszett nekünk.
Viszont keleten is vannak "elmaradásaink", úgyhogy mégiscsak arra is el kellene menni pár napot. Mi ugye nem voltunk Spinalongán és megnéznénk a Dikti-barlangot is... Szóval van mit bepótolni!
A Ti tervetek is nagyon jó, én már csak tudom. (Mondjuk a nyugati oldal ott még nekünk is hiányzik... az is egy kellemes alternatíva... Hmmm... Szeretek tervezni, a képzelet még bármerre szárnyalhat... )
Nekem valamiért nem jön be a video, csak a youtube oldala. De mindegy, látom, hogy Panormosról van szó, emlékszem, hogy már régebben írtál erről a topikban, ezt nézted ki szálláshelynek, ha egyszer Nyugat-Krétára mentek?
Szia,Verka!
Beirod/de te ezt úgyis tudod.../Panormo-Crete és search,aztán a legelső videó egy kiskamerával bejárja Panormót.
IGEN,talán...nagyon tetszik ez a kis település,aranyos,nincs nagy nyüzsi,nyugodtnak tűnnek öblei,virágos,hagyományos krétai falvacska,kanyargós utcácskák....majd meglátjuk.
Sziasztok !
Meg tudná mondani valaki, hogy a krétai reptértől a kikötőig közlekedik valami busz, vagy taxival célszerű megközelíteni, és ez kb. mennyi időt vesz igénybe ? Vasárnap repülünk Krétára és két óra öt percünk van a leszállástól a komp indulásáig (Santorini), kompjegyet nem mertem foglalni, belefér ez ennyi időbe ?
Köszi a válszokat !
Sziasztok !
Meg tudná mondani valaki, hogy a krétai reptértől a kikötőig közlekedik valami busz, vagy taxival célszerű megközelíteni, és ez kb. mennyi időt vesz igénybe ? Vasárnap repülünk Krétára és két óra öt percünk van a leszállástól a komp indulásáig (Santorini), kompjegyet nem mertem foglalni, belefér ez ennyi időbe ?
Köszi a válszokat !
Sziasztok !
Köszi a válszokat !
Ahogy Antero is írta a városi busz, vagy a taxi. A városi busz 10 percenként jár és kb. 10 perc alatt van ott, pontosabban a kikötővel párhuzamos úton jár, a legközelebbi megállótól még max. 10 perc séta a kikötő. A buszjegy 0,90 euró fejenként.
A taxi max 10 perc alatt szinte a hajóig visz és kb. 7-10 eruóba kerül.
Kedves fórumozók! Járt valaki a Domenica apartmanban, Rethymnoban? Tud valamit a 2 személyes apartmanokról? (Merre néznek, melyik szinten vannak.) Előre is köszönöm Szilvai
Sziasztok!
Néhány éve eltöltöttünk 2 hetet Kréta keleti részén,csodálatos volt.Most készülünk ismét a szigetre,de a nyugati oldálát szeretnénk bejárni.Köszönöm Jenikének a szép albumot és a képeket a szállodáról.A többiek is hozzá segítettek a képeikkel és a beszámolójukkal az útitervem elkészítésébe. Nekik is köszönet.
Már csak 2 hét van az indulásig, izgatottan várom.
Szia Macsosz!
Bizony visszavágyunk!!!
2000-ben voltam először, akkor a középső részén Ammoudarán, idén a keleti részén Makrigialoson (sok tippet Tőled kaptam, még egyszer köszönöm) és már most indulnék a nyugati rész felfedezésére!
Jó az ötlet, támogatom!
Örülök,ha segíthettem
Szeretném,ha mindenki átélhetné az élményeket,
amiket mi Kréta varázslatos hely
Sok helyen jártam már,de sehova nem vágytam így vissza még
Macsosz
Ballazolo | #116803 | 2009-09-08 10:04:57 | Jellegzetes Gorog hazak
Sziasztok
Szeptember 16. indulunk Kreta szigetere. Engem az erdekelne hol talalunk olyan jellegzetes feher falu es kek tetovel rendelkezo hazakat mint amilyet a forum fejlecebe tettek az uzemeltetok...