Igen a Szerb-Macedón határ előtt kb. 20-25 km es részen van autópálya építés és az egész országban nagyon sok a sebességkorlátozás ,sajnos olyan helyen is ahol igazi autópálya van és 120al is nyugodtan lehetne haladni és csak kevés helyen indokolt szerintem a 40es tábla.
Macedóniában is van sok 40es korlátozás ,itt láttam is büntető rendőröket. Azt a németet büntette meg aki 80as korlátozásnál erősen ott hagyott(80-al mentem). Leghamarabb a macedón határon jutottunk át,oda vissza.
Sziasztok
Valaki tudna segitteni abba mennyi költségbe kerül Görög határtól Korfu ig az ut?
Autopálya dij
Komp
Esetleg milyen áron vannak ott apartmanok
Sziasztok,
Kérdésem az lenne, hogy mennyi sárga mellény kell az autóba?
2 felnőtt 2 gyerek utazik, elég a felnőtteknek vagy kell a gyerekeknek is?
Ellenőrzik ezt valahol, hogy van-e?
Szia!
Elvileg ahány ember utazik annyi mellény kell és ne a csomagok alatt legyen. Nekünk nem ellenőrizték, de mindenkinek a saját biztonsága érdekében ajánlott. Kívánom, hogy ne kelljen használni.
Üdv. Zso
Hali, mi is autóval mennénk a jövőhéten (Sarti), szálláskeresés nagyon esélytelen helyben? Mondjuk én nem hinném, de egy két tapasztalat jól jönne nekem, a tapasztalatlannak.
Ha ennyire drága, akkor átvisszük a bringát gumicsónakal.
Na igen, de vagy ott van a révész, vagy nincs... átmegy az lábon is!
Mellény: asszem utasonként kell egy az EU országaiba. 2felnőtt, 2 gyerek... ne legyen ez tétel szerintem, 500HUF/db a tucskóba
Szia Tibibaba!
Hajnal 1kor érkeztünk Stavrosból. Csúcs volt.
Odafelé a határ mindenhol 15-30 perc volt. visszafelé szerb-macedón lépésben 3 óra. hihetetlen. Tompánál 15 perc.
Az út nem volt vészes. odafelé általában betartottunk mindent. az osztrákok meg a németek 160-nal döngettek. Rendőrök sok helyen álltak oda is vissza is. de megúsztuk. macedóniában villogtak mint őrült, erre látjuk, hogy 10 rendőr.... mindenkit megállitottak, éjjel nagy baleset volt a szerpentinen, egy kigyulladt autó, csak az égett váz maradt, gyomorgörcsös látvány volt.
az idő király volt, a tenger még királyabb. búvárkodtunk az még királyabb.... a metaxa mégiscsak jó!!!