Szia! Hát, lehet, már megszokta a szemem , de mindig zöld (a zöld 50 árnyalatában), főleg az örökzöldek . Való igaz, hogy tavasszal igazán tündöklő és rengeteg a virág, de pl ilyenkor meg a tenger hideg még. Szeptemberben meleg a tenger és zöld a sziget. Szóval senki ne paráztassa magát, mert úgysincs 'minden egyszerre' időszak.
Azt szeretném kérdezni Lefkadán kb milyen árban vannak a kempingek? Igaz Pargán fogunk nyaralni de 2-3 napra ellátogatunk Lefkadára egy kis ízelítőre és kempingre gondoltam.
Lililuca!
Ne aggódj! Én még tavasszal nem láttam, ez igaz, de két éve szeptemberben igen, és többek között a szép ZÖLD szigetbe, és a csodálatos, hihetetlen kék, zöld és mindenféle árnyalatú tengerbe szerettem bele.
Csalódás KIZÁRVA!
Lefkada miatt ne aggódj, aki ott nem boldog, azzal nagy a baj
Engem görög szigeteken már az időjárás sem aggaszt, 2 hét alatt meg elenyésző lesz a "rossz idő".
És vannak olyan szerencsések, akik az év nagy részében ott élnek - na az már egyenesen disznóság
Márti!
Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem ismerlek személyesen
És különben is csak annyit írtam, hogy aki ott nem boldog, azzal baj van - ezt fenntartom, de hogy mi a baja, azt ki-ki döntse el maga
És most nem személyeskedtem, nehogy ebbe az irányba vigyük el a dolgot!!
Egyébként meg nem vagyunk egyformák, van akit Lefkada fog meg, van akit Paralia, van akit Sardinia, van akit Jesolo - hogy olasz példát is mondjunk. És van olyan megvilágítás is Görögországon belül is, hogy van, aki a kultúrát, történelmet, vagyis a múzeumokat, műemlékeket, romokat, van aki a hangulatot és az embereket, és van, aki a természet csodáit. Meg van aki ezt így zusammen - ahogy a művelt latin mondaná
Én spec egy ezt is azt is típus vagyok, persze súlyozottan, mondjuk természet-hangulat-helyiek elsőbbséggel, és aktív stílusban, de mások meg lehet, hogy a bulizós vagy épp a parton punnyadós verziót preferálják.
Ehhez nem kell zakkantnak vagy flúgosnak lenni, csak másnak!
Kónyu! Erről beszéltem, hogy mások vagyunk, más igényekkel, lelkülettel, beállítottsággal!!!
És szerintem ettől szép a világ, hogy annyira különbözünk
és ezért a boldogságot is mindenki másban leli meg....szerintem....
"...mindenki másban..." - vagy másokban. Akár többtényezős is lehet a boldogság, én eddig minden görög szigeten megtaláltam a szikráját - a több9 rajtunk múlik.
Egyébként jó szag lehet abban a fotóstáskában
Korábban olvastam a fórumon, hogy a Filio apartmannak vannak földszinti szobái is. Valaki monda, hogy a 2es szoba az földszinti, aztán meg később olvastam, hogy Vio monta ők a 2es ben voltak, de a képei alapján az nem földszint, hanem emelet....akkor most van földszinti szoba a Filioba vagy csak emeleti? Ez azért is fontos nekem ,mert az irodában mikor befizettem külön kértem ,hogy emeleti szobát szeretnénk, de a csaj mondta, hogy nem írja oda mert csak emeleti szobák vannak......
BValent írja: "...földszinten az 1-es vagy a 2-es szobát kérje!!ezeket most újjították fel,gyönyörűek!!mi a 3-ban voltunk..."
Keresd priviben, hátha teud segíteni, erre nem sűrűn ír, de lehet, hogy olvas.