Szia Nikóca!
Az indulás úgy néz ki, hogy a táblázatban mindig hétfő, ebben az esetben június 13. van. Ezen a héten bármelyik nap lehet az indulás. Rodoszra ugye 16-án csütörtökön. Ha repülős útra fizettél be megnézed mikor indulnak azon a héten a turnusok, és már tudod a lehetséges indulási időpontokat. Sajnos a buszos utakról nincs információm. Tavaly a munkahelyemen elég sokan befizettek az én példámon felbuzdulva. Mindenki jó helyet kapott, Rodosz, Kafalónia. Én eddig csak Máltáról nem hallottam.
De jó, hogy ennyien megyünk ezzel az akcióval:).
Nikóca már kitotóztuk, Krétára, Korfura, Zakynthosra, Thesszalonikibe (Chalkidiki, Olympos) szombaton megy a repülő, Rodoszra csütörtökön, Málta passz, Bulgáriát kizártuk. Benne van amúgy a katalógusba hova melyik nap megy a repülő.
Rodoszra nekem azt mondták az irodában heti két nap megy repülő csütörtökön és pénteken. A többi helyre szombaton mennek a gépek. És a katalógusban is így szerepel.
Lehet hogy félreérthetően írtam. A repülő indulási időpontok világosak voltak, azt nem tudom összehozni vele, hogy a táblázatban miért 06.13 van, ha másik nap mennék. De ezt már most értem. Egyébként nem fizettünk még be, bizonytalan vagyok, melyik lenne jobb, ez vagy egy ultra last minute.
De jó, hogy ennyien megyünk ezzel az akcióval:).
Nikóca már kitotóztuk, Krétára, Korfura, Zakynthosra, Thesszalonikibe (Chalkidiki, Olympos) szombaton megy a repülő, Rodoszra csütörtökön, Málta passz, Bulgáriát kizártuk. Benne van amúgy a katalógusba hova melyik nap megy a repülő.
Máltára szintén szombaton van az indulás, az Unitravel utazása van közvetítve, 1db apartman van csak, Bulgária pedig vasárnapi indulás.
Nekem ez is furcsa a Fortunás akciónál,hogy még tudtok foglalni!Mikor foglaltam február 26.án akkor úgy tudtam,hogy csak erre az egy időpontra volt szabad hely.Mi eredetileg az aug.22.ei héten szerettünk volna menni de szeptember legutolsó hetétől csak itt volt szabad(juni 13. hét).Gondoltam,hogy szabadul fel, de nem ennyire:)
Bitang!
Nem tudom hol van az a szállás amit írsz még nem is hallottam róla.De láttunk mi is szörnyű szállást Sartina, olyanba azért mi se mennénk:)De azért úgy gondoljuk az Ibusz van akkora iroda,hogy nem engedheti meg magának a rossz szállást.De ezt már írták mások is:)
Ibissz!
Győrből megyünk!Igaz nem kimondottan Győriek vagyunk de onnan indulunk.Mi is legszívesebben Toloba mennénk.Ott még nem voltunk de én már a legelső nyaralásunk előtt néztem de párom leszavazta, messze van:)Most ő is menne.
Tesóm jó néhány éve utazott az Ibusszal azt mondta semmi gond nem volt vele.Mi most akarjuk őket újra felhívni( amit mellesleg ma megint elfelejtettünk) mert fix ülőhelyet szeretnénk kérni.Remélem lehet utólag.2009-es buszos utunk után megfogadta párom ,az életbe még egyszer nem buszozik, most belement ,de fix ülőhellyel, én meg foglaláskor elfelejtettem:)
Akkor itt ugyanúgy lehet kérni fix ülőhelyet, stb?
A szállásnál meg a helynél pedig hallgatnak a kívánságokra? Ez fura. Én nem javasoltam semmit egyenlőre, mert kíváncsi vagyok hova vet a sors:)
Nem hiszem,hogy hallgatnak szállásnál a kívánságokra mert felajánlják a kizárást ,nekünk a szállás tejesen mindegy!Mi buszra szeretnénk fix ülőhelyet mert 2009.-be Pesttől Sartiig végigveszekedtem 1 nővel az utat mert tejesen hátradöntötte az ülését még felállni se tudtam:(A pasi normálisabb volt ő csak picit döntötte hátra párom valahogy elfért.A busz meg kisebb volt mint máskor.Na ezt szeretném elkerülni.
Azt elárulták, hogy melyik Máltai apartmanról van szó? Ugyanis az idei kínálatban én nem találtam semmit csak a tavalyiban. Vagy jól elnéztem valamit. Állítólag Máltára tavaly sem ment senki. De azt is mondták nekem, hogy drágább mint Görögország.