sziasztok Tabi- gáborpapo-kapirga meg mindenki aki érintett !Megvan a pontos indolás Délkréta 10 -03án
találkozás 2009 10 03 án reggel 7 órakor az aeolus utazási iroda előtt a repülő indul 12 órakor pozsonyból, és kitérő nélkül repülünk heraklionba MINDENKI PONTOS LEGYEN NE KELLJEN VÁRNI HISZ 10 ÓRAKOR MÁR A POZSONYI REPTÉREN KELL LENNÜNK
SZIASZTOK LIFTESGABI
Tabi | #117318 | 2009-09-14 15:01:14 | Válasz a #117316. hsz-ra
Szia Lifike!
Nagyon köszi az infót! Ügyes vagy, hogy megtudtad pedig az irodában kb hadititokként kezelik az ilyesmit.
Bárcsak már ott tartanánk!!!!!
egy kis segítséget kérnék. elkezdtem souvenireket gyűjteni. ha esetleg van nektek is hasonló küldjetek róla egy képet nekem. én pedig beteszem a galériába. előre is köszönöm.
Szia Jamie70!
Mi már váltottunk pár levelet az Indexen, ott Big big fish vagyok Most itt válaszolok
Igen, Kostas nekünk is végigmutatta a laptopján a kedvenc zenéit és azt is mesélte, amit Nektek is, hogy túl stresszes az élete Meg azt is, hogy nem túl jó az anyagi helyzetük, ezért sem vállaltak csak egy gyereket.
Kár, hogy nem tudott kivinni Téged pecázni, igaz a fiúkat is csak az utolsó napon vitte ki, mert több napig kedvezőtlen volt az idő. Folyamatosan nézte a neten a széljárást, aztán az utolsó nap viszonylag megfelelőnek találta. Mondta is a férjem, hogy így is akkora hullámok voltak, hogy én biztos szívinfarktust kaptam volna. (Chrissi szigetre menet is kerekedett a szemem az iszonyat hullámoktól ) Szóval tényleg nagy élmény volt neki ez a tengeri peca.
Mi is rengeteg görög családdal találkoztunk a parton, tényleg több volt, mint turista.
Hol tart a "letelepedési projekted"? Én is eljátszottam már a gondolattal, de én nem lennék ilyen bátor, vagy vállalkozó szellemű
Szia,
Sehol se tart, amit itthon elértem azt azért nem szeretném csak úgy felrúgni (bár lehet jobban járnék, az biztos hogy ott nem fenyegetne az, hogy 40-50 évesen infarktussal vigyenek el). Nézegettem az állásokat, de Krétán nem igazán van marketinges állás, leginkább idénymunkásokat keresnek a turizmusba, vagy szüretre. A Re-Max oldalait nézve viszont volt eladó olajliget, lehet kellene venni 1-et és eladni az olajat jónevű éttermeknek idehaza Állítólag a világ legjobb éttermei mind abból a régióból veszik az olajat, mi is hoztunk haza 2 literrel, az itthon kaphatók a nyomába sem érhetnek.
Ja, és azóta is gyártom a görög joghurtot, mert a sima magyarban nem oldódik a méz...