mi az 1-esben voltunk (köszi BValent), az felújított és ezek szerint magasföldszintnek hívják,
tényleg találó, hisz a bejárat előtt van tizenx lépcsőfok.
Kis erkély tartozik hozzá, tán 2négyzetméter, nekünk szárogatni elég volt,
a kerti kisasztalt többnyire úgyis a "magasföldszintiek" használják.
ó értem. köszönöm
akkor mindenkép szólnom kell az irodában, hogy emeletit szeretnénk és nem magasföldszintet.
Mondjuk Vio képein viszonylag nagy a teraszuk ők a magasföldszint 2-es ben voltak. Ott ki is lehetett ülni.
A ház három oldalán vannak erkélyek. Én csak az utcafrontot ismerem, ott valóban pici volt az emeleti erkély, de kis logisztikázással két ember simán tudott ott kényelmesen üldögélni.
Ráadásul nekünk két erkélyünk is volt, mondjuk az egyik közös a másik szobával, de oda úgyis csak a ruhákat teregettük
Ez a közös terasz. Ahol a székek vannak, az már a másik szobához tartozik.
Nem tudom, Neked mi a rendes, amiben mi voltunk, volt vagy 6-7 méter hosszú, de elég keskeny. Az asztalunk és 2 szék simán elfért, a többi részen szárítottuk a ruháinkat és tároltuk a búvárcuccokat. A mellettünk lévő terasz viszont elég szűkös volt, nekik épp csak elfért az aszal és a székek, de a célra az is megfelelt.
Nálam találsz naxosi és lefkadai beszámolót is, ha az alábbi linkre kattintasz, majd választasz a bal oldali menüsorból. Naxos a Kykládok 2009 címszó alatt szerepel, kattintás után lejjebb kell görgetni a Santorini beszámoló alá. Lefkada pedig a Jón-szigetek 2010 menüpontban van, ott Kefalonia alá kell görgetni vagy a térkép melletti aláhúzott Lefkada szóra kattintani. Jó tervezgetést!