Kata!
OFF:Azért a privimet elolvastad? Küldtem linket, de a Naxos topikban megtalálod!
ON
Anicooöc | #198799 | 2013-02-08 15:25:54 | Ismét Lefkada
Sziasztok!
Sosem fordult még elő, hogy kétszer, ráadásul egymást követő évben ugyanoda menjünk nyaralni, de ez most bekövetkezik, mert a tavalyi után idén ismét Lefkadára megyünk nyaralni!
Ezúttal június közepén indulunk bő egy hétre és Kathisma beachen található apartmanban fogunk megszállni.
Tavaly júli elején mentünk - június közepén sokkal kevesebb nyaraló van még, vagy nem igazán van különbség?
Megosztanád az infókat velünk az apartmanról? Ez a Libre?
Kathisma tényleg király...
Mi 2012 június végén voltunk Zakynthoson, élveztük hogy nincs tömeg, szerintem 100x jobban lehet pihenni, élvezni a helyet, fotózni, eltűnődni, gyönyörködni v romantikázni, bármit
Köszi, akkor nem aggódok a júniusi időpont miatt.
Kathisma-tól én amúgy nagyon tartottam, hogy majd tömeg lesz, meg nagy zsibongás, túlzott pörgés, de abszolút nem volt ilyen. Egremni után nekünk Kathisma tetszett a leginkább több szempontot is össze vetve.
Látom, Thassos a cél idén. Voltatok már ott?
Mi 2009-ben voltunk szintén Skala Potamia-ban egyénileg. Jó volt, szép volt az is, tavaly majdnem oda mentünk vissza...
Szia! Mi egymást követő 3 évben voltunk Lefkadán. Mindig június második 2 hetében megyünk. Az idő tökéletes volt eddig mindig, 39 fok. A tenger megfelelő, jól esik belemenni. Nem olyan hideg, hogy ne lehessen 'csak úgy' belemenni. Kifejezetten jól esik abban a nagy hőségben. A második héten már inkább mondanám melegnek, mint jólesően hűsítőnek. A tömeg is bőven elég. Nekünk nagyon bejött ez az időszak. Előszezon vége.