Érdeklődni szeretnék milyenek az árak Pargán általában. pl. éttermek, shopok stb. Júniusban fogunk kiutazni és eddig csak Sartin voltunk (4x) Szal semmit nemtudunk róla ilyen téren (se)
Breki és a képek, amiket beszúrtál, azok a Jón-szigeteki; vagy a Paxox, Antipaxos, kék barlangok fakultatív program közül melyiken készültek?
Olyan kérdésem lenne, hogy attól függetlenül, hogy eléggé nagy dombok vannak Parga-n, lehet robogózni? Esetleg átmenni a környező falvakba... Mert amikor mi Corfun voltunk mi azt csináltuk, hogy robogóval átmentünk a másik partra, meg amerre akartunk...
Kb. 10 %-ot számíts hozzá az árakhoz. De.
Ennél klasszabb, szuperebb helyet keveset találsz Görögországban.
Lehetséges, hogy ez évben, a mostani görög válság miatt, ott is engednek az árakból.
Ha a #127910-re gondolsz az a Jón szigeteki körút.
Robogórol annyit, hogy miis sokat gondolkodtunk rajta a környező helyek azzal is elérhető távolságra vannak, viszont a terepviszonyok miatt a legkisebb teljesítményű lehet emelkedőkön kevés lesz.
Hogy konkrét példát mondjak mikor felmentünk Ali Pasa várába gyalog akkor pont jött az idegenvezető csaj és a kinti másik magyar csaj robogón, de a végén egyiküknek le kellett szállnia mert a motor nem bírta.
Igen arra gondoltam, mert nagyon szép, oda érdemes elmennünk.
Nem tudom, hogy itt Pargan milyenek a robogók, de mi amikor Corfun voltunk a 3 haverom 50cm3-ist, én 70 cm3-ist bérelt, és semmi különbség nem volt a robogók teljesítménye között. Sőt, amikor átmentünk a másik oldalára a szigetnek, akkor ketten ültünk rajta, a haveromnak többször le kellett szállni a dombok miatt, mert nem bírta szusszal a robogó.
Itt nem nagyon fogsz magyar étlapokat és magyarul beszélő pincéreket látni hálisten. És nem lesz tere magyarral az egész. Az ottani árus azt mondta egyikünknek, hogy onnan ismeri meg a magyarokat, hogy mindig alkudni akarnak.
Az árak itt drágábbak, deha az ember tudja, hogy melyik boltba érdemes menni, hol érdemes enni jól ki lehet jönni.
Mi például a kisstrandos boltban Barilla tésztát 3-as csomagban olyan akciósan kaptunk, hogy azon gondolkoztunk haza is hozzunk-e belőle.
A lépcsősor alján jobboldalt lévő helyet nagyon ajánlom, ha valaki egykét euróért jól akar lakni és közben nem zavarja a nyüzsgés.
És nem biztos, hogy a part menti szuper új éttermekbe kávézókba érdemes beülni, sokkal jobb árban hangulatban a korábban említett Sakis (ha lesz hely:) és a halas, ha jól emléxem Stefanos ahol te választhatod ki melyik halat kéred és van aznapi ajánlat is mindig kirakva a bejárathoz.
Viszont ha tehetitek és belefér az időbe érdemes kocsit bérelni és átruccanni Lefkadara
Porto Katziki-n kívül van ott még ezernyi látnivaló és látnivaló , csak pár kép mivel van külön topikja is
Kathisma Beach szerintem mi itt voltunk fürdeni a végén a sziklás rész fantaszttikus nemis lehet elmondani, hogy milyen az a rejtett csak vízből megközelíthető kis rész ahová sziklák között felemelkedve időközönként bemegy a víz a térdig érő részt hirtelen megemelve és milyen szinte direkt napozásra pihenésre nézelődésre termett kőülőke és előtte homokos rész van ott belül elzárva a világ elöl. Elmondani nem lehet azt látni és tapasztalni kell, sajnos lefényképezni se tudtam a harmadik képen látszik, hogy miért
És van még ezer strand és látnivaló, bocsi az off-ért de aki Parga-ban jár és megteheti menjen el ide,
nem fogja megbánni csodálatos ez a sziget.
Csak saccolom a tapasztalataim és a leírások alapján... A 306. oldalon találsz egy térképet, amin az 1. számtól balra fel a sarokban lesz valahol. Nekem ez a világ vége, másnak nem ügy a napi kisebb túra a strandhoz vagy a városba hegynek le, hegynek fel...
Sajnos még nem voltam Pargán de érdeklődnék
Valaki irja már meg a strandok milyenek.
A fotókat nézve fürdőzőt csak a parttól kb 3-4 méterre látni beljebb nem.
Ennek mi az oka?
Hideg a víz vagy nagyon hirtelen mélyül?