Pelekasra lemenni még terepjáróval sem egyszerű, olyan szar az út.... Mármint a felső út.....
Mi szinte minden nap oda mentünk át fürdeni és megyünk is majd megint idén! A falun áthaladva lévő lejárón szoktunk lemenni, ami leérve a part bal széléhez vezet! Jó meredek, de mocikkal lehet csapatni lefele, kocsikkal tripla annyi idő alatt lehet leérni! Ebédre meg mindig felmentünk Pelekasba kajálni egy jót! Egészbe ott pörgették a bárányokat a parázson, hát valami isteni volt!
Motor annyival jobb választás,hogy több eldugott helyre tudsz vele eljutni mint az autóval. Ráadásul a parkolás is egyszerűbb. Ha bementek Kerkyrába a fővárosba könnyebben megtudtok állni ...
Szia!
Korfu városban szinte mindent.
De az én személyes kedvencem Paleokastritsa, gyönyörű hely. Anno még egy hajókiránsulás keretében mentünk el oda,és töltöttünk el ott pár órát.
(merthogy az igazán csodaszép fürdőző hely csak hajóval megközeleithető)
Nekem Sidari is bejött nagyon.
Jajj az a türkizkék tenger ott a sziklákkal!
És a Canal d'amour-on tessék átúszni!
keszitettem lassan magunknak a terkepet.nem tul jo minoseg,de megosztom veletek:
alahuztam azokat a helyeket,melyeket erdemes megnezni. amelyik mellett X van, az kimaradhat. Kassiopinal nem jeloltem be semmit,mivel nekunk ott lesz a szallasunk es ott ugyis mindent bejarunk. az 5 Strand pontos helyet meg nem sikerult kideritenem,de mind Paleokastritsanal vannak.