Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 317 318 319 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Melus16 | #174062 Üzenet | 2011-08-24 16:49:30 | Re:
maartita írta:
Kedves melus16!

Köszi szépen az infót! Ha kint leszünk még utána érdeklődünk azok alapján amit írtál!

Kicsi félelem azért van, hogy eljutni oda még csak-csak, de visszafelé gondolom neccesebb lesz. Főleg a pontos buszközlekedés miatt. icon_sad.gif
Jó lenne, ha nem menne rá majd egy teljes napunk...

Üdv: Márti

Szívesen, remélem segítettem is!

Ha megnézitek a busz indulásokat visszafelé Agios Nikolaosból, akkor lehet, hogy elég kisétálnotok a bekötő úthoz, és leintitek a buszt!
Csak az időt kell kikalkulálnotok, hogy kb. mikorra legyetek az úton icon_lol.gif
Ha nincs teli a busz, akkor 100% hogy megáll, és felvesz Benneteket!
  N_viki | #174133 Üzenet | 2011-08-25 10:05:09 |
Sziasztok!

Van esetleg valakinek tapasztalata a Vossos apartmanról (Laganas)? Milyen felszerelés van a szobában? (kávéfőző esetleg?)

Köszönöm!
  DOGLEONE187 | #174160 Üzenet | 2011-08-25 13:58:18 |
Sziasztok!

Mi szeptember 16.án indulunk a neckermannal repcsivel kettesben és Agios sostisban a Hotel Zante Sunban szállunk meg.

-Volt már vki. ebben a szállodában?
-Lehet olyankor még fürödni a tengerben?
-Ha "B"jogsim van bérelhetek vele 50-esnél nagyobb quadot vagy szigoruan veszik,ja és rendörök vannak?
-Azt hallottam hogy navaggiót,a fakultatívokat nemérdemes választani mert állítólag ha bérelsz járművet és a helyiekkel egyeszkedsz jobban kijösz.Erről vki?

Köszi és várom válaszaitok icon_wink.gif
  Ginaaa79 | #174167 Üzenet | 2011-08-25 14:38:08 |
Sziasztok!

Mi valószínű szigettúrára befizetünk (bár még utána nézek mi van benne, meg hány órás), mert idegenvezeő elmondja a fontos dolgokat.
Navaggiot jó lenne megnézni közelről is...
  Melus16 | #174173 Üzenet | 2011-08-25 15:06:44 | Válasz a #174167. hsz-ra Előzmény #174167
Szerintem ne menjetek csoportos szigettúrára, ha béreltek autót. icon_smile.gif
Itt nincsenek történelmi emlékek, ergo semmi fontos mondanivalója nem lehet. Persze, nyilván tud sok mindenről fecsegni, de nem éri meg, hogy aztán meg tolonganotok kelljen, pl. a kilátónál.
Mindent megtudtok nézni magatok is, sőt sokkal többet, mint ahová a fakultatív visz icon_lol.gif
Persze, ez az én véleményem, de hátha segít! icon_lol.gif
  Ginaaa79 | #174187 Üzenet | 2011-08-25 16:24:21 | Válasz a #174173. hsz-ra Előzmény #174173
Ketten megyünk, nekem így drágának tűnik az autó.
Esetleg bérelne velünk valaki közösen úgy.
  Isti26 | #174192 Üzenet | 2011-08-25 17:07:38 |
Ginaaa79!

Én voltam a buszos szigettúrán..
Ajánlani tudom:) Nagyon jó kis program... Mindjárt le is írom mi van benne:)
A program 8:45 kor indul.. Vagyis akkorra kell ott lenni a megbeszélt helyen.. De ezt majd kint részletesen.. Mert lehet az időpont változik:)
Ami benne van!
Első megálló a lithakai olivagyár. Utána Maherádó felé megy a busz.. Itt egy templom megnézése van.. Aztán Exo-Chora jön a több mint 2000 éves olajfa megnézése.. Itt van egy kávézó ahol megittunk egy frappét és egy sütit is ettünk:) A frappé nem izlett a süti isteni finom volt:D
Következik Porto Vromi! Csodaszép a kikötő.. Itt aki akart az csónakázhatott kicsit:) 6 Euró volt 40 perc hajókázás.. Megnézhetted Posseidon arcáticon_smile.gif
Anafonitriában megnéztük Szent Dionysos kolostorát.. Itt volt lehetőség egy ebéd elfogyasztására.. Nagyon finom volt a kaja.. Én csak Tzazikit is sült krumplit ettem ugyan.. Aki bárányt evett dicsérte:) Én is ettem picit belőle tényleg finom volt.. Kb 1 órát álltunk itt:)
Utána jött a Navaggio-öböl fentről.. Csodás program.. Csak az a baj kevés időt voltál itt.. Nem igazan lehetett mindent szépen lassan lefényképezni.. Kicsit sietettek!
Ezután egy helyi kereskedőhöz megy a csoport.. Ahol lehet helyi szuvenireket vásárolni.. Megkínáltak helyi házi borral.. Finom volt:)
Következő megálló Kallipadóban volt Callinico pincészetben.. Megmutatték a bor készítésének folyamatát és a híres Zakynthosi borokból is lehetett inni.. Finomak voltak:) Vettem is 3 üveg bort díszdobozban! 12 euróért:)
Végén pedig Bohali következett ahol a főváros panorámája tárult eléd.. Közben mesés tájakon jártunk.. Csak ámultam a táj szépségén.. A fényképezőgép gyakran elsült...

Maga a program ezt tartalmazza.. De neked kell eldöntened magad fedezed fel vagy a program keretén belülicon_smile.gif Volt aki bérelt autót és úgy nézte meg a 2000 éves olajfát.. Alig találták meg:Dicon_biggrin.gif

Üdv:
István
  Melus16 | #174194 Üzenet | 2011-08-25 17:59:05 | Válasz a #174187. hsz-ra Előzmény #174187
Tényleg így már meggondolandó, de hátha lesz társaság icon_lol.gif
Most villant az eszembe, hogy én nagyon szerencsés vagyok, mert csak kibéreltük a nagy motort, és már mentünk is. Mivel vagy 10 napra vettünk ki, kisebb megszakításokkal, robogó-árába került icon_wink.gif
  Melus16 | #174196 Üzenet | 2011-08-25 18:08:33 |
Isti26 írta:
Volt aki bérelt autót és úgy nézte meg a 2000 éves olajfát.. Alig találták meg:Dicon_biggrin.gif

Isti!

Most pont rossz példát említettél icon_wink.gif mert talán ez a fa az, ami az emlékeimben a legutolsó, ez csak egy fa, kissé göcsörtös az igaz, de lehet, úgy van 2000 éves, mint Te vagy Én icon_lol.gif
Túl sok néznivaló nincsen rajta, szeintem a helyiek nem is értik, hogy mit néznek rajta a turisták. icon_rolleyes.gif
És hát mellette sincs semmi sem, még csak le sem fotóztam. A mi utunk itt vitt, mellette kell a földútra lekanyarodni. icon_wink.gif
  Isti26 | #174224 Üzenet | 2011-08-25 20:43:21 |
Melus!

Azt mondják több mint 2000 éves.. Nem tudom hány éves pontosan..icon_smile.gif De jó nagy az biztos.. És látszik nem mai darab..icon_biggrin.gif
Hát nem a tengerre néző táj éppen a látványa.. De ez is a sziget egyik nevetesége.. Ha már ott vagy akkor nézd meg:D Én ott voltam és meg is néztem:D
Ez sem igaz.. Hiszen van mellette egy ház.. Meg egy nagyon nagy platán fa is.. Meg pár méterre egy taverna ahol isteni finom sütit ettem..icon_biggrin.gif Lehet Te nem is ott voltál akkor:))) Sőt tuti nem ott voltálicon_biggrin.gif
A fa egy falu központjában van:Dicon_biggrin.gif
  Melus16 | #174249 Üzenet | 2011-08-26 07:20:30 | Válasz a #174224. hsz-ra Előzmény #174224
A semmit úgy értettem, hogy semmi MÁS látnivaló icon_rolleyes.gif
Mondom, a fa mellett kezdődik egy ösvény, ahol ki lehet jutni a sziget szélére. Most sajnálom, hogy nem fotóztam le... icon_lol.gif
Sokáig motoroztunk ezen az úton, de unalmas volt, sok-sok kanyarral a kihalt tájon. Egy idő után meguntuk, úgy döntöttünk nem ér meg ennyit a kilátás és visszafordultunk. icon_cry.gif
  Ginaaa79 | #174263 Üzenet | 2011-08-26 10:20:57 |
Szia Isti!

Köszi, hogy részletesen leírtad, hogy volt a szigettúra. Gondolom más utazási irodáknál is ez a program, mi IBUSZ-szal megyünk, katalógusban volt pár mondat róla.
Egész estig eltart?
  Mvera | #174264 Üzenet | 2011-08-26 10:32:15 |
Sziasztok kedves Fórumozók!

1 hét múlva indulunk párommal a szigetre, az Ibériába. Már régóta olvasgatom miket írtok, köszönöm a sok sok infót!
Lenne még pár kérdésem!
Olyanoktól, akik már voltak szeptemberben: Lehet számítani kevesebb angolra, esetleg elviselhetőbb melegre?
Szeretnénk átmenni a Teknős szigetre, látott valaki keri barlangnézős, és teknős szigeten pancsolós ajánlatot?
Mi sem szeretnénk bejárni magunk a szigetet, fakultatívra csak a hajós szigetkörutat tervezzük. Ilyenkor már olcsóbbak a bérlések is?
Köszi a válaszokat!
Vera
  Mvera | #174266 Üzenet | 2011-08-26 10:37:55 | Válasz a #174187. hsz-ra Előzmény #174187
Kedves Gina!

Ugyan ez a problémánk nekünk is. A robogóhoz nem érezzük elég gyakorlottnak magunkat, az autó meg drága 2 főre. Ti mikor, merre mentek?
Hátha megoldjuk egymás problémáját!

Üdv: Vera
  Ginaaa79 | #174296 Üzenet | 2011-08-26 16:22:01 |
Kedves Vera!

Mi egy nappal később megyünk mint Ti, csak Tsilivibe.
Közben néztem, Ti busszal mentek, egyszerre leszünk kint, csak nem egy helyen....

Gondolom Ti is várjátok máricon_smile.gif.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 317 318 319 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu