Helló!
Örülök,hogy van egy ,,hasonszőrű" emberke.Azt gondolom,hogy 2hétre kellene menni.Tavaly Dél-Kelet Kréta,jövőre Nyugat!Nagyon gyúrok rá,hogy sikerüljön!
Találtam is egy szép hotelt az Ibusznál/vessetek meg érte,de nézem a tavalyi katalógusokat pedig már igazán illene magánosodni.../láttam egy hét,félpanzió,Adelianos Kampos/ez ugye cirka 6km Rethymnótól,de busszal könnyű a gyönyörű óvárosba jutni /105ezerért...remélem,idén is kijönnek egy hasonló összeggel,mert ez szerintem egyáltalán nem rossz,persze ehhez még jön a transzfer stb...stb...de igy sem oly vészes,ráadásul jó értékeléseket kapott majd minden fórumon./Hotel Palladion.../
Meglátjuk...egyelőre nézegetek én mindent,a lényegen nem változtat:RETHYMNO a fő cél!
Szóval nyugat Krétát akarjátok meghódítani? Ez ám a jó ötlet.
Egyszer mi is eljutunk majd oda, de mi Kythirával fogjuk párosítani. Nagyon olcsó a komp...
Krétai szállások, nagyon jó áron, érdemes számolgatni, ugyanis biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz nyárra malév jegy 26 600 Ft-ért.
Onnan repülővel Kréta odavissza max. 100 euro/fő.
Ha talász olcsó szállást ezen az oldalon (rengeteg van napi 30 euro/2fő-ért), akkor sokkal olcsóbb mint az iroda. Én nem áll fenn az a veszély hogy becsődöl és oda a pénzetek.
Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj, most éppen nem dolgozom mert felszámolják a céget, a szakdoga is készen lesz hét végéig, szóval nyaggass nyugodtan!!
Misiarc, Zsebkuty, néhány kép a tervezgetéshez szeretettel (az elsőt kifejezetten Misiarcnak küldöm, kockás abrosz, tengerparti taverna, ahogy ő szereti)
Szép hétvégét
Bottakati
-törölt nick 11881 | #121664 | 2009-11-20 17:55:24 | Válasz a #121663. hsz-ra
KÖSZI szépen,pont ezeket nézegettem délután és én is nagyon imádom a kényelmetlen székecskéket,kék abroszostól-mindenestől...
Kedves Firka!Köszi a segitséget,majd lehet,hogy élni fogok vele,de egyelőre nézegetek,figyelgetek.Az oldal pedig szuper!
KÖSZI szépen,pont ezeket nézegettem délután és én is nagyon imádom a kényelmetlen székecskéket,kék abroszostól-mindenestől...
Kedves Firka!Köszi a segitséget,majd lehet,hogy élni fogok vele,de egyelőre nézegetek,figyelgetek.Az oldal pedig szuper!
Zsebkuty, egyetértek, jó lenne ott lenni. Akármilyen is az idő most ott, felőlem eshet az eső ott is, csak érezném azokat az illatokat és járhatnám azokat az utcákat.
És még néhány kép Rethymnoról:
Szia,kedves Kati!
Nagyon-nagyon vágyom Krétára...Idén Zante volt,de Kréta hangulata,illatai,hangjai,szerintem nagyon egyedi,valami más...teljesen más,mint pl.Zante.Nem tudom megmagyarázni,mi az a megfoghatatlan vágy,ami húz a sziget felé,egyszerűen minden gondolatom kitölti,nagyon jó felidézni a Dél-Krétai élményeket,egészen más,mint az idei utunk,bár az is nagyon jól sikerült,mégis....
KRÉTA a number one!!!Számomra legalábbis...
Érdekes, nekem Zante jobban tetszett. Mivel mind Krétán, mind Zantén kétszer voltunk, van összehasonlítási alapom. Nem tudom, miért, de a Jón-szigetek jobban tetszettek eddig (Korfu, Kefalónia, Zante). Talán az, hogy ott zöldebb a táj, kisebbek a szigetek, sokkal több helyre eljutottunk egy nap alatt motorral, mint Krétán. Viszont tény, hogy Krétán a tenger csuda finom meleg és tiszta volt, nagyon finomakat ettünk és van néhány város, ami nagyon megfogott (Chania, Rethymno, Hersonissos, Agios Nikolaos).
Szóval, ha valaki nagyon nyaggatna, azért csak elindulnék akár holnap is Krétára! De sajnos nem nyaggat senki. Az álmodozásunkhoz küldök néhány újabb képet.