A Vagia stúdiók épületét Parga nyugodtabb részében, a központtól 200 m-re, a strandtól kb. 350 m-re találják. /Gondolom a városi strandtól /A legközelebbi szupermarket csupán 50 m-re fekszik. Ha reggel friss péksüteményre vágynak, a finom illatok alapján rögtön felfedezik a ház közelében mûködõ pékséget – elég, ha átkelnek a ház kertjén keresztül. A kényelmesen berendezett 2-3 ágyas stúdiókhoz (franciaágy és egy normál ágy) ventilátor és tv tartozik, valamint alapfelszereltségû konyhasarok hûtõszekrénnyel és kávéfõzõvel, fürdõszoba/WC és terasz. Az elsõ emelet tágas közös terasza kerti bútorokkal van felszerelve, itt kényelmesen tudnak pihenni a délutáni szieszta alatt.
sziasztok! Végre megint van egy kis élet a Parga rovatban! Vio! A Siren-rõl nem találtál valahol fotót, mert én kutatgatok rendesen, de csak az a pár fotó van mindenhol, ami az Aeolus katalógusában is látható.
Nem mondom,hogy az nem jó, hiszen tetszik az apartman, de belülrõl kíváncsi lennék pár szobára belülrõl. Lehet, hogy én leszek az elsõ, aki majd iderak fel fotókat róla? De jó lenne már ott tartani!! Még 101 nap!!!
Andra! Írtam neked a másik helyen választ, bocsi, hogy csak most. Örülök, hogy ott is találkoztunk!! Te is izgulsz már nagyon, igaz?
sziasztok! Végre megint van egy kis élet a Parga rovatban! Vio! A Siren-rõl nem találtál valahol fotót, mert én kutatgatok rendesen, de csak az a pár fotó van mindenhol, ami az Aeolus katalógusában is látható.
Nem mondom,hogy az nem jó, hiszen tetszik az apartman, de belülrõl kíváncsi lennék pár szobára belülrõl. Lehet, hogy én leszek az elsõ, aki majd iderak fel fotókat róla? De jó lenne már ott tartani!! Még 101 nap!!!
Andra! Írtam neked a másik helyen választ, bocsi, hogy csak most. Örülök, hogy ott is találkoztunk!! Te is izgulsz már nagyon, igaz?
Szia Anikó!
Megkaptam és válaszoltam is.
Igen, nagyon-nagyon várom már az induást.
Ha valaki még nem látta volna, megint találtam képeket ...
Sziasztok. Ericsike, mi már tûkön ülünk. Ne nevesseteket ki, de én már a hétvégén el is kezdtem pakolni. Háromszor átrámoltam a cuccokat, attól függõen, hogy kisütött a nap, vagy beborult. Szóval jó lenne már menni, csak szokás szerint már elõre félek, hogy milyen gyorsan eltelik majd a közel két hét. Na de sebaj, remélem, hogy jövõre is el tudunk majd utazni, már tervbe is vettem Krétát, bár sajna az elég drága. Üdv mindenkinek
Andra | #28497 | 2007-05-21 15:03:08 | Válasz a #28480. hsz-ra
Anikó!
Végig kutattam neked a netet Sirén szoba fotóért, de sehol sincs, csak azok, amik az Aeolus honlapján is rajta vannak. Ez elég nagy kép, szerintem nagyon jól néz ki a szoba. Gondolom a többi is ilyen lehet.
Nem is tudom miért nincsenek ezekrõl a szállásokról normális fotók. Úgy látszik majd nekünk kell gondoskodni a képekrõl, úgyhogy fotózd te is a szobát, legalább az utókornak segítsünk velük.
Köszi, én megnéztem õket, tényleg jók. Ha eljutsz arra a képernyõre, ahol a poszterek ára van, akkor ha rákattintasz a "view large image" feliratra, akkor el tudod menteni, bár közepes a felbontása a képeknek. Üdv
Köszi Andra! Gondoltam, hogy így lesz, hiszen én sem találtam csak ezeket. De mindig reménykedem, hogy valaki már járt ott, vagy nyaralt és olvassa a sorokat!? De én biztos lefotózom részletesen,hogy ha jövõre megy valaki, akkor lássa hová megy.
Ez jól néz ki az biztos, remélem a valóságban is ilyen!? Bár úgy látom TV nincs a szobában, és írja a katalógus, majd kiderül, végül is, ha nincs, az sem katasztrófa!
Szia Asuto! Hát kinevetni nem foglak mert én is elkezdtem össze pakolgatni ami eszembe jut/ videó kamera,fényképezõ,vízalatti fényképezõ,/ ezeket már rakom egyhelyre aztán készítem a listát és azon pipálok. Most a héten ízelítõt kapunk a melegbõl ami ránk vár. Már tényleg nem sok van hátra. A múlt héten fizettem be a második részletet. Már csak az utazási jegyekért kell menni utazás elött egy héttel. Aztán úgyis találkozunk Pesten a Tescónál. Már ténylg lehet vissza számolni.
Sziasztok! Na elindult az elsõ turnus. nemsokára mi jövünk.
Andra | #28951 | 2007-05-25 10:17:42 | Válasz a #28499. hsz-ra
Anikó! Szerintem tök felesleges a tv. Tavaly Vrasnán nekünk is volt TV a szobában, de a görög nyelvû adókon kívül semmit nem lehetett fogni, így nem sokat értettünk a mûsorokból.
Viszont ízelítõt kaptunk egy görög zenés mûsorból, az jó volt, ráadásul pont Thassosról jöttünk vissza, mikor a tv-ben is volt egy kis bemutató a szigetrõl, az jó volt, mert felismertük azokat a helyeket, ahol jártunk.
Plusz este volt a Született feleségek, mondjuk az angolul ment és feliratozták a görögök. Ezt több filmnél is láttuk, lehet, hogy õk nem is szinkronizálják a filmeket?
Szóval szerintem úgy se nagyon fogtok TV-zni, ne sajnáld, ha nem lesz a szállásotokon ilyen doboz.