Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 94 95 96   >
Üzenet
  Csu | #22895 Üzenet | 2007-03-16 10:58:30 |
A Rómába utazóknak ajánlanám, ha még nem ismerik a
roma-szenvedely.uw.hu oldalt. Nagyon sok haznos infót találtok ott.
  Banyaveron | #22982 Üzenet | 2007-03-18 00:23:56 |
Ide még nem tettem tiszetletemet. icon_surprised.gif
jártam én is más országban már azért görögöm kívûl
4 éve Svájcban. nagynéném ott él. szerencsére mert ezt az országot látni kell egyszer mindenkinekaki nagy utazónak érzi magát icon_lol.gif
kicsi, vegyes de bámulatos ország.
Bernben laktunk 3 hétig a rokonoknál. onnan jártuk be az országot keresztbe kasba. voltunk Baselben, Zürichben, Genfben és még vagy 12 másk városban.
nyáron volt mindez és kifogtuk akkor az évszázad legmelegebb nyarát.
voltunk az olasz részen a tavaknál, a legmagasabb hegyekben ahová még gyalog fel lehett mennii, néztünk gleccsereket.
még a vizükbõl is ittam olyan tiszta volt és mellesleg jéghideg 25fokban is.
bementünk anyu unszolására az összes templomba, valást nem is nézve. nekem a francia és az olasz része teccik a legjobban.
és ilyet még sehol sem lehet ugye tapasztalni hogy egy országban 4 nyelven is beszélnek.
tervezzük hogy a közel jövõben vissza megyünk,mert hallani hgy azota is engeteget változott. a régi megmaradt épületek tökélets öszhangban vannak az uj, modern toronyházakkal a nagy városokban. és az a tömérdek viz
mi amugy is tavat és hegyeket imádó család vagyunk icon_biggrin.gif

bár nem sok mebernek van arra ismerõse, de ha valaki arra jár töltsön el pár napot ott, mert más világ szintén
  DANI0315 | #23159 Üzenet | 2007-03-19 17:55:55 |
Szia Kriszta35!
Megérkeztünk Párizsbol!Nagyon pazar,élménydús és fantasztikus volt.Nagyon jó volt a szállásunk közel volt a központhoz kb 20 percre.Az emberek nagyon kedvesek és segitõkészek voltak.Itt minden féle ember fajta megfordult,hatalmas érzés volt köztük sétálni.Az Eiffel torony nagyon megkapo látvány volt,bár mi csak este mentünk oda,de kivilágitva gyönyörü és a fényjáték pazar volt.Még a könnyem is kicsordult.Megtettük a lépcsöutat a 2 emeletig,fentröl a kilátás nagyon szép.Megnéztük Napoleon nyughelyét.Másnap elmentünk a Disneylandba.FANTASZTIKUS még igy felnött fejjel is.Sétáltunk a Champs Elysées-én megnéztük a Notre -Dame-t,Louvre-t,bent nem voltunk mert este voltunk ott de kivülrõl is csodálatos volt az üveg épitmény és a tér is .Nem tudtam,hogy hova nézzek annyi látni való volt ott is.Felmentünk a Diadal iv teraszára és elmentünk még a Pantheon hoz is.Nagyon szép 3 napunk volt csak rövid volt,de Párizs tényleg megér egy misét.Hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak.
  Kriszta35 | #23169 Üzenet | 2007-03-19 19:50:49 |
Szia Andi! icon_lol.gif

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatok Párizsban. Arra gondoltam lehet jobban lelkesedek, és kicsi csalódást okozok majd nektek. Sajnálom, hogy a Louvreban nem voltatok, az is nagy élmény lett volna, de majd legközelebb. Oda mi is megyünk még, muszáj egyszerûen. Amikor pedig az Eiffel torony 3. emeletén voltunk, bizony az én szemem is könnybe lábadt, szuper érzés volt ott lenni. icon_lol.gif
Európa egyik legszebb városa szerintem!!
  Banyaveron | #23173 Üzenet | 2007-03-19 20:15:13 |
fuuu de jó itt egyeseknek
jaj de mennék én is oda
csupa csupa jó helyen jártál
nem irigyellek nagyon icon_smile.gif icon_smile.gif
  Kristin1 | #23185 Üzenet | 2007-03-19 22:18:48 |
Szia Vojandi!

Elolvastam én is a mauritiusi beszámolódat és megnéztem a képeket is. Függetlenül attól, hogy az idõjárás miatt nem sikerült valami jól a nyaralás, a beszámoló nagyon tetszett, igazán olvasmányos! icon_smile.gif És szépek a képek. icon_wink.gif
  Juhi | #23190 Üzenet | 2007-03-20 06:33:23 |
Szia Vojandi!
Elolvastam a beszámolódat. Nagyon szép helyem jártatók, igaz, hogy az idõ nem volt túl jó, de ezért biztos felejthetetlen élmény marad. Ahogy olvastam, szinte ott jártam, olyan élethûen írtad le.
  Vojandi | #23222 Üzenet | 2007-03-20 13:34:08 |
Köszi Juhi! icon_smile.gif
  Andra | #23230 Üzenet | 2007-03-20 15:05:14 |
Szia vojandi!

Végre sikerült elolvasnom a beszámolódat. Nagyon szemléletesen írtad le a nyaralásotokat, szinte láttam az egészet magam elõtt.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul sült el ez a csodásnak indult nyaralás. Maga Mauritius gyönyörû és biztosan benned is jobban megmaradt volna, ha végig jó idõben lett volna részetek. Így tényleg keveset láthattatok ebbõl a szép helybõl, igazán nagy kár érte, mivel nem mindennap jut el az ember egy ilyen álomszép helyre.
Fantasztikus ott a növényvilág, eszméletlen, hogy micsoda gyönyörû növényekkel van tele a hely. A kedvenc virágod tényleg nagyon szép, nekem is nagyon tetszik.
A tengerpartja álomszép, kár, hogy ebbõl sem sokat tudtatok élvezni.
Remélem Görögország majd kárpótol benneteket ezért a kevésbé jól sikerült nyaralásért!!!
  Vojandi | #23233 Üzenet | 2007-03-20 15:54:47 |
Köszi Andra!

Görögoszág nem kárpótol, mert a kettõt össze sem lehet hasonlítani. Görögország lesz, és jó lesz, mint mindig, várom már nagyon. Hellász olya (mint már sokan írtátok), mintha hazajárnánk, szóval egyértelmû...és tudjuk, mi vár ránk. De ezt az utazást nem fogja kárpótolni semmi sem (max. ha az utazási iroda meghívna egy ajándékútra - de ilyen nincs). Ez kb. olyan érzés, mintha lett volna a lottón egy négyesed, de elvesztetted volna a szelvényt és nem tudnád kiváltani.
  HJudit | #23244 Üzenet | 2007-03-20 19:56:05 |
Kedves Vojandi!
Elolvastam a beszámolódat, csoda, hogy ilyen sok jó képet tudtál készíteni és nagyon jól érzékelhetõ a leírásból, hogy mennyivel szebb és jobb lehetett volna a nyaralás, ha nem tol ki Veletek az idõ....
Nagyon sajnálom, a hasonlat viszont igen jó, amit a lottónyereményrõl írtál.
Azért a sziget, a tájak, minden gyönyörû, hátha egyszer még elmégy oda....
Köszönjük a leírást!
  Andra | #23275 Üzenet | 2007-03-21 08:33:13 |
Szia vojandi!

Tudom, hogy semmi sem tudja kárpótolni azt, ami Mauritiuson "elveszett", de kívánom nektek, hogy egyszer még sikerüljön oda úgy eljutnotok, hogy mindent láthassatok és hogy hibátlan legyen az idõjárás is!
  HJudit | #23291 Üzenet | 2007-03-21 11:50:34 |
Bobolya!
Voltatok Schönbrunnban?
  BOBOLYA | #23294 Üzenet | 2007-03-21 12:38:23 |
Sajnos nem, az ünnepelt ugyanis /nehéz fizikai munkát végez/ inkább egy wellnes hétvégét kért magának, éshát ugye az õ kivánsága....
Úgyhogy Zalakaros lett belõle. De a húsvéti szünetben szeretném bepótolni, addig fogok sóhajtozni míg nem sikerül.
  BOBOLYA | #23295 Üzenet | 2007-03-21 12:41:26 |
És pénteken még egy jó nagyot kirándultunk Tihanyban is, nagyon jó idõ volt, sokan voltak. Mi nagyon szeretjük a Balatont is, fõleg amikor a tél után elõször tudunk menni, az nagyon jó.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu