mi amúgy Allianz- ot szoktunk kötni ha van vélemény szívesen fogadom.....
már ugye többször is kötöttem ezt de egészen addig amíg nincs baj...szóval addig nem derül ki, hogy melyik a jobb...
Korfu, Sarti-ra milyen biztosítónál érdemes kötni utasbiztosítást (busszal megyünk)
Előre is köszi
Ian | #144487 | 2010-07-17 10:02:26 | Válasz a #144458. hsz-ra
Így van, 5 perc alatt kész volt nekem is anno. Ez az idő már a sorbaállást is tartalmazta . Mivel mostanra nekem is lejárt, ezért újra fogom igényelni és beszámolok majd a legfrissebb tapasztalatokról. Emlékeim szerint viszont lehet időpontot is kérni...
Személyes ügyintésnél kérték a személyit, lakcímkártyát és a régi lejárt kártyát. 5 perc alatt kézben az új. (OEP, Miskolc)
Igen, onnantól számítva, hogy sorra kerültem, tényleg öt perc volt
Viszont a régi kártya nem muszáj hogy lejárt legyen, de egy hónapnál tovább nem lehet még érvényes (valahol itt olvastam)
Hát, nekem tavaly nem volt kész 5 perc alatt...
És most keresem meg a nyaralásravalót, szóval nem szívesen vennék ki egy nap szabit ezért úgyhogy jobb lenne postán intézni.
Csak ne felejtsük el, hogy volt, aki itt írta, hogy majdhogynem csak DNS tesztet nem kértek tőle a személyes igénylésnél... szerintem, ha nem extrasürgős, egyszerűbb és kényelmesebb a postai út.
Eleve OEP-hez kell menni,az ügyfélkaput meg az okmányirodábam lehet kérni,kikell hozzá tölteni egy nyomtatványt.Ugy hogy egyszerűbb ha postán feladod az oep-hez,de ha bemész kb 5 perc alatt készvan a kártyád.
Köszi
Nem, nincs ügyfélkapum, de egyébként az hogy működik? Regisztrálok?
(Közben utánanéztem... nem akarok Okmányirodába menni ezért az egy alkalomért, akkor már inkább az oephez mennék be azzal a lendülettel és el is intézném...)
Végülis ha két hét alatt megjön, akkor bitangmód időbe' vagyok