Este 8 órakor indultunk.
Pálya dijak 3,5, 2,5, 7,5 2 € szerbia makedónok 3x1 €
Az apartmab felszereltsége nem bőséges dfe elég mert ahány fő annyi tányér villa kanál kés pohár stb.
Mellete két edény 1 nagy és 1 kissebb valamint 1 serpenyő 1 gyümölcsmosó 1 kávékiöntő.
Kávéfőzőt vigyetek.
Strandolni a sziget vége felé kb 5-6 km re mentünk Xenia beach-ra jártunk mert ott homokos a part és a vizben nincsenek sünök valamint sekély lassan mélyül.
Bejártuk a félszigetet de hajókiránduláson nem voltunk.
Csak 1 útra értendők.
Ha a kocsiban is e4lférek az jó mert cserébe vezetek Belgrádig.
Küldtem emailt, a googl eart-on, hogy hol találod a xania beach-t
Ha az ioli-ból kijössz és jobbra méssz az ófalu felé ott van 1 tér ahol van 1 taverna tele göröggel.
Grilles hely és finom a kaja.
2 személyes grill tál ami bőséges 14€
Engedd meg, hogy a nagyimre által leírtakat megerősítsem akár az appartmannal (felszereltség...beszélnek angolul... /nekünk még hangyáink is voltak/...stb) , akár a gyrosossal kapcsolatban (itt a legolcsóbb és talán a legfinomabb) , de szinte mintha magam írtam volna, még a macedón tankolás is hasonló képpen történt velünk is.
De amiért billentyűt ragadtam az inkább az, hogy mi ugyan de. fél 9-kor érkeztünk meg, de érdekelne, hátha tudja valaki, hogy aki a du-i siesta idején érkezik, annak ki kell-e várni a siesta végét, mert bizony félárbocra húzták du. a rolót a recepción és semmi mozgást nem láttunk ez idő alatt.
tibcsig
A szieszta idő alatt is ott voltak a recepción mert láttam vendégeket érkeni a szieszta idő alatt és simán felkisérték őket az apartmanokba.
A recepció reggel 9-től 22 óráig volt üzemben.
Lassan elkellenne kezdenem jegyzetelni . Már rengeteg infót begyűjtöttem ám. Nekem még van azért hátra 11 nap
Fogtündér veled akkor összefutunk majd remélem.
Hány órától lehet elfoglalni a szállást vajon? Jártunk már úgy hogy izgatottan kirohantunk 12 órára aztán azt mondták 14-ig vissza se menjünk. Akkor adják át.( Olaszban volt ez ) Na ez nem volt túl jó, mivel farmerben, és pólóban voltunk ,. Ugyanis itthon már napok óta esett az idő, és hideg volt, osztrákban szintén, a kocsiban klíma, úgyhogy türhető volt. Na de ott 2 óra tömény izzadás, ültünk egy fagyizóban, és bámultuk a tengert ahol mindenki remekül érezte magát, mi meg főttünk megfele.
Lehet az idén fürdőruhában kéne utazni
Köszi az emailt.Megnéztük fiam megjegyezte én meg a nevét a partnak.Jégmama találkozunk ismertető jelünk egy piros 3-as golf ,egy nagy deltás barna fiú,és egy szőke vékony szőke kislány+a szülők