ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!Akkor én lehet lemaradok erről mert még én nem tudom hogy mi lesz.Lehet nem ártana foglalni és majd aztán eldöl január első hetéig?Lehet hogy így cselekszek mert nekem be jön ez a sziget,ezek után csak az a kérdés hogy augusztus utolsó hetére van-e még üres hely?Most írok is nekik és megkérdem.
Sziasztok! Az Aeolos Apartmanról kértem leírást az Apollontól:
AEOLOS APARTMAN – Thassos, Skala Potamia
Fekvése: Skala Potamia központjában, mégis csendes helyen, a tengerparttól kb. 150 méterre épült apartmanház.
Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható stúdiókban, melyek konyhasarokkal, TV-vel, légkondicionálóval felszereltek és terasszal vagy balkonnal rendelkeznek.
Ellátás: Önellátás.
Felszereltség: Kis kert, grillezési lehetőség, néhány kerti játék kisgyermekeknek.
VGA, a parti sétányon a bároknál szerintem fogsz találni wifit. Mi konkrétan a nagy strandnál (a központban) lévő bárnál neteztünk, náluk kell italt és egyebet rendelni a napernyőkért. (nekik vannak ilyen bambuszos jó nagy ernyőik, ahogy leértek a partra meg fogjátok találni). Ha jól emlékszem a pincér srác mondta meg a kódot, de ebben már nem vagyok.
De több helyen is lehet fogni a wifit, majd rákérdeztek kint. Illetve az apartmanok legtöbbjében is ingyenesen fogható már.
Mivel forrásviz van az egész szigeten ezért nyugodtan ihatjátok.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Június 18-30-ig leszünk Thassoson Skala Potamiában a fedra apartmanban.
Szeretném megkérdezni hogy aki már lakott az apartmanba van-e valami információja róla,esetleg fotója.Sajnos az apartmanról csak kívülről találtam nézhető képet.
Köszönöm
Mi idén a Fedra apartmanban voltunk és csak jókat tudok róla mondani! Tengerre néző, emeleti szobát kaptunk, nagyon tiszta , szép apartman. Kétszer volt ágyneműcsere, törölköző pedig kétnaponta, ha jól emlékszem! Wifi is volt. Közel van mindenhez, kb.2 perc séta a tenger is meg a központ is!
Mi is Thassosra szeretnénk menni, de még sosem utaztam az Apollonnal. Látom az árakat és az apartmanokat, de honnan lehet tudni, hogy az apartmanon belül milyen szobát kapunk?
Felárral lehet tengerparti erkélyeset foglalni, vagy hogy működik ez?