Sajnos nem tudom, hogy hol van, de a külseje mindegyiknek ugyanolyan majdnem. Igazából az tudna ebben segíteni, aki már volt ott.
Én eddig a Melissiben, a Chrissulában voltam és most a Mariantiban vagyok.
A következő hétre meg itt helyben foglalunk szállást Majd ott ahol épp megtetszik.
Kész!Még munka elött is felnézek ide!
Voltam már több mint 10 napig de az sem volt elég valahogy Sartiból nem tud betellni az ember.És igaza van azoknak akik azt mondják,hogy ha egyszer itt voltál akkor ide vissza akarsz térni!
Na tépek melózni
Biztos klassz hely Sarti, de én mindig új helyre vágyom Görögországon belül. (Mondjuk csak 2x voltam ott..) El tudok képzelni minden nyaralást Görögo-ban, de valahogy kell egy kis újdonság.
Sarti szerintem is egyszerűen szenzációs! Legalábbis Nekem! 3x voltam már ott most megyek 4x-e. Bulgári elbújhat mellette! Feleségem most volt Rodoszon illetve annak 80 km körzetében több partot, várost megnézve. Az Ő véleménye, hogy ott rengeteg látni való van Sartihoz képest, de a partok és az öblöcskék, meg sem közelítik.
Lehet „kulturbarom” vagyok, de nekem –visszatekintve arra a 3 évre- a nyaralás az EZ:
Búvárkodás, sziklarepedések, elhagyatott partszakaszok 30km-en belül a szélrózs minden irányába, klassz csendes öblök, ha szembe fúj a szél akkor átmegyünk a fsz. másik oldalára ott szélcsend van, szuper tavernák, jó kaják, elfogadható árak, HIDEG SÖR. Aki erre vágyik az: SARTI. Amúgy meg kinek a pap kinek a papné………
Mivel a héten már nem fogok fórumot olvasni, Ízisz Neked kívánok előre is nagyon-nagyon szép nyaralást, és jó időt! És természetesen mindenkinek aki most fog menni!!!
Várjuk majd a beszámolót!
Timi