Nyugat- Krétán voltunk 3 éve,hát az egyszerűen ájulás.Nelem is szebb emlékeim vannak,mint Zantéról,vagyis sokszinűbb,sokrétűbb nyaralás volt.Chania,Gramvousa,Eelefanossi,Topolja szurdok,és persze kirándulás Santorinire...a legszebb hely,ahol szerintem életemben voltam,az a Balos-laguna...szóval,aki ide vágyik,jól teszi,és menjen!!!!
Az idei nyaralásunk 2 hétre reptéri illeték, biztosítással, félpanziós ellátással szeptember utolsó 2 hetében kb.150 ezer Ft / fő.Hotel Maravel Land, Rethymnontól 6 km.
Kedves Lifike!
Nosza,meséljetek,Tabi is irhatna,meg te is dobhatnál fel pár szép képet,Kissas próbálkozik,de egy ,,igazi"album lenne jó!
Ébresztő!!!
Én megyek Nyugat-Krétára,ez 100%!!!
MINDENKINEK:BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Segitségeteket kérném,bár már annyi mindent olvastam Krétáról,de saját tapasztalat hiányzik...
Mivel 2hetet tervezek és mi nem vagyunk nagyon ,,tekergősek"szeretném,ha olyan szép partunk lenne,ahol öröm fürdeni,úszni,nem olyan haragos és ami a legfontosabb,legyen KAGYLÓ,mert a párom nem tud úszni,kagylászással tölti az időt,mig én úszkálok.
A lehetőségek:Rethymno és környéki strandok,Chersonissos,Stalis-Malia.Szerintetek melyik parton lehet kagylászni?
Előre is köszi és MINDENKINEK nagyon boldog,utazásokban gazdag újévet kivánok!!!
Kagyló-mánia:BALOS-on lehet kagylászni és Chrissi-szigetén,mindkét helyre el lehet menni szervezetten illetve egyénileg.Ezt tudom...mivel mostmár 1000%,hogy Nyugat-Krétára megyünk/csak a sok hajókirándulás más szigetekre-miatt vacilláltunk Kos és Kréta közt.../kérdezném azoktól,akik voltak Rethymno térségében,hol lehet a parton kagylászni,mert olyan jó,hogyha reggelente lemész a partra,sehol senki és keresed a kincseket...
Platanias-Missiria-Adelianos Kampos-ki volt már ezeken a helyeken?
Zsebkuty! Nagyon határozott voltál a krétai szállást illetően. Én is szemeztem ezzel az apartmannal, csak az Ibusz ajánlásában. Tudnál irni róla valamit, hogy miért esett erre a választás?
Kedves Dian77!
Domenica apartman-80m a tenger,NINCS ellátás,ami számunkra nagyon fontos,nem szeretem a félpanziót,inkább akkor eszem,ha éhes vagyok,márpedig én reggelizni nem szoktam soha,meg amúgy is sokkal jobb tavernázni...szerintem.Rethymno központja 2,5km,néztem a gugli-ban,hogy nem a prérin van,van a közelben szupimarkec,üzletek,tavernák,végülis végi az óvárosig húzódik innen a ,,főút",pálmafákkal szegélyezve.Nem olyan viharos a tenger,meg szebb is,mint pl.a Maravelek/Sky,Land../előtt.
Ezért gondoltam rá,hogy ideális lenne nekünk.
Látom Zsebkuty, neked nem ez lesz az első krétai utad! Én még nézelődöm egy kicsit az utazási ajánlatokat illetően, de ez Kréta és ez az apartman talonban van.
Wizzair Bp-Milánó 4000 Ft, reggel érkezik a gép, és Easyjet délután 17-körül már indul Krétára, szóval nem kéne a városban éjszakázni, és kb. 10 000 Ft a jegy.
Vagyis Bp-ről Krétára 14 ezer Ft-ból el lehet jutni.
Ha nagy poggyászt felad az ember (mi ketten fogunk egy nagyot és viszünk 1-1- kézipoggyászt), akkor járatonként egy bőrönd 3000 Ft.