Andra | #149196 | 2010-08-16 15:17:48 | Válasz a #148920. hsz-ra
Sziasztok!
Had kérdezzem már meg, hogy Tolon lehet kapni valahol olyan óriás nagy palacsintát???
Sartin kint sütötték az utcán, de már Pargan is eldugva találtunk ilyet.
Itt rá lehet akadni valamerre???
Van palacsintázó, de amikor mi voltunk, nem láttam, hogy milyen palacsintát készítenek, mert vendéget sem igazán láttam. Egyébként a főutcán található, nem messze Ágiéktól. Ugyanabban az oldalban, ahol Ők vannak, csak lefelé kell menni.
Jó utat és csodás nyaralást kívánok!
Ezt nekünk is mondhattad volna, mert a gyermekeim oda vannak érte. De nem mertem bevinni abba, amit láttunk, mert mindig üres volt.
Andra | #149201 | 2010-08-16 15:27:00 | Válasz a #149199. hsz-ra
Drága josza és CSutek!
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Örülök, hogy van Tolon is óriás palacsinta, mi nagyon szeretjük.
Biztosan meg fogjuk találni.
Már nagyon tűkön ülünk, nagyon mennék már! De már csak 3 napot kell kibírnom és indulunk.
Köszönöm szépen, biztosan jól fogjuk magunkat érezni, csak már ott lennénk!!!
Köszönöm! Szerintem az érzés kölcsönös, hiszen sokat emlegetnek benneteket.
Majd legközelebb megnézzük a palacsintázók felhozatalát. Most 28 nap múlva, egy kicsit északabbra kutakodunk Tolótól.
...Ja, hogy Ti 28 nap múlva mentek Paráliára. Hát azért kicsit irígykedek.
Sajnos nekünk most nagyon nem kellemes programok jönnek. Lehet talán, hogy késő ősszel, tán októberben valahová elmegyünk az események után, ha olyan lesz az egészségi állapot, de nem biztos, hogy Görögországba. Hát nagyon jó készülődést kívánunk.
Szia Andra!
Ha finom óriáspalacsintát szeretnél enni keresd ezt a vendéglőt a főutcán.
Ne tévesszen meg az a pár asztal, hátul nagy kerthelyiség található.
[img]Tolo [/img]
[img]Tolo[/img]
Andra | #149271 | 2010-08-17 07:31:30 | Válasz a #149257. hsz-ra
Szia sziszko!
Köszi, remélem megtaláljuk.
Az árára véletlenül nem emlékszel? Pargan horror áron adtak egy palacsintát.
Amúgy nagyon szuperek a képeid!!!!!! Már kétszer is végig néztem és most még jobban várom, hogy induljunk már!
Olyat szeretnék kérdezni, hogy a Hotel Electrában van- e normális hálózati csatlakozó. Vagy a hajszárítást és a mobil feltöltést is el lehet felejteni?????
Meg fogod találni a sétálóutcában.Ha jól emlékeszem,akkor egy fagyis van a sarkon és a másik sarkon meg már ez van.tehát közötte meg lefele út a tengerhez.De nem fogod eltéveszteni,mert ki van írva és tavaly még kis,barna bódé állt az utcán.