Vannak itt akik pénteken szállnak fel Debrecenben a Grand Toursos buszra?
Olyan hihetetlen, hogy már pénteken indulunk és még semmit nem pakoltunk be ,de sajnos még csütörtök estig munka...
Mindenkinek nagyon jó készülődést,aztán pedig nagyon szép toloi nyaralást!
Mi is ugyanígy megyünk majd, de csak szept. 17-én (de messze van még...), nekünk is meló csütörtök fél 6ig, aztán pakolás és másnap irány Tolo... de várom már!!!
Andra | #149335 | 2010-08-17 15:53:48 | Válasz a #149313. hsz-ra
Szia Andra.
Ha jól emlékszem 4-6 euro. Ha átszámolod akkor sok, de nagyon finom és nagy. A z ottani árakhoz nem vészes.
Valahol ettünk 7euróért fele akkorát, pappírvékonyat.
Andra | #149339 | 2010-08-17 16:00:35 | Válasz a #149338. hsz-ra
Köszi sziszko!
Pargan 9 euró volt, azt hittem összeesek, mikor mondták az árát.
Ez azért barátságosabb ár.
Tudom, hogy nem olcsó, de iszonyat laktató és mi nagyon imádjuk!!
Szia
Robogoberleshez sajnos A -s jogsi kell ,par eve valtozott meg a torveny itt ezzel kapcsolatban.
Van olyan kolcsonzos aki odaadja B kategorias jogsira is amit nem lenne neki szabad,innentol kezdve barmi gubanc van (baleset,megallit a rendor stb) az lesz a mervado hogy a te jogsid nem ervenyes az adott jarmure es meg fognak bunteteni,illetve a biztosito egy fillert sem fizet.
Udv
Kriszta
Makisz Pizzazoja a palacsintas hely ami azert ures belul mindig mert mindenki a hatso kerthelyisegben ul .Van magyar etlap , palacsinta finom 5-8 Euroig terjed az ara kb. attol fuggoen mi van benne.
Van meg oriaspalacsinta a Dimitrtsznel a Desperando kavezoban is annak nem tudom az arat ,de az is finom volt ettem mar.
Udv
Kriszta
Most nem tudom pontosan, hogy akkor mikor is indul a busz...mert egyszer felhívtak, hogy 5-kor indul,aztán bementünk múlt héten, akkor meg azt mondták, hogy 6-kor.Most akkor melyik a jó?
Ti melyik szálláson lesztek?
Üdv:Anikó
Andra | #149413 | 2010-08-18 07:35:48 | Válasz a #149356. hsz-ra
Szia Kriszta!
Nagyon köszönöm az infót, fel is írtam a helyeket. Mi általában a csokis-banánosra szoktunk rákattanni.
Andra | #149414 | 2010-08-18 07:37:01 | Válasz a #149388. hsz-ra
miracle!
6-kor indul a busz. Engem is felhívtak a Grand Tourstól, hogy ne felejtsük el, mert eredetileg 7-kor indult volna.
Mi a Demosban leszünk.
És ti?
Mi a tavalyi élményeink utána Grand Tours fapadosnak neveztük el őket
Röpke 36 órás utazás után....melynek keretén belül megismerhettük Belgrádot is közelebbről