Sziasztok! Az asszony is beszált a keresgélésbe, és igy még több lett az én bajom. Már ott tartunk, hogy: Tsilivi, Agios Sostis és Argassi. Ő is sokat visszaolvasott a forumba, de őt még jobban megzavarta mint engem a sok sok info. Kérnék pozitiv és negativ véleményeket a 3 helyel kapcsolatba. . minden vélemény érdekel. Annyit tudnotok kell, hogy arra van pénzünk, hogy együnk-igyunk, fakultativ programok. ( azt is kell nézni hogy a programok ugy induljanak, hogy megtudjuk öket közeliteni gyalogossan) kocsit nem tudunk bérelni. a tenger ne legyen hirtelen mélyülő, mert én balta nyél nélküli vagyok. azaz csak ha leér a lábam addig érzem magam biztonságban. ezért ne 5 méter után már 3 méter mélység legyen alattunk. Legyen sok taverna és bolt a közelben. Mindenkinek köszönöm aki segit. Előre is köszönöm. Üdv: Béla
Mi 2010-ben voltunk Argassiba a Krinas apartmanba/Medencés/.Nekünk nagyon tetszett a szállás semmi kifogást nem találtunk benne. Van éttermük egy kisboltjuk ott az apartmannál. A part kb 150-200m lassan mélyülő a tenger. Mondjuk a part elég keskeny.
Argassi kiinduló pontnak szerintem kiválló a főváros kb 4km jó kis sétával át lehet menni.Fakultatív Kirándulási lehetőségek vannak több helyen lehet választani.Este van élet a sétáló utcában. Mi robogót béreltünk 600km tettünk meg a szigeten.
Ha van kérdésed szívesen segítek.
olvastam itt, h a Cameo-szigeten délelőtt érdemes ott fürödni, mer akk még kevesen vannak és szép a víz is. azt tudom, h 4euro a belépő és "le lehet koktélozni", de ha vki délelőtt m1 és fizet az ember, akk este is fizetni kell +int 4eurot? v az egész napra yo? (bocsi..lehet, h értelmetlenül tetem fel a kérdést )
Én Tsilivit ajánlom, igaz mi véletlen keveredtünk oda, IBUSZ Mediterrán tombolával mentünk, de nem csalódtunk.
A beszámolómat elolvashatod.
Mi se béreltünk kocsit.
Van sekély partszakasz is.
Kérdezz nyugodtan, ha Tsilivire esik a választásotok!
Ha elhagyjátok a Cameo szigetet,legközelebb újra belépőt kell venni,nem adnak semmiféle karszalagot vagy ilyesmit,ami alapján újra bemehetnél később. Mondjuk mi előszezonban voltunk,lehet hogy főszezonban másképp működik
idén mi is Zakynthosra megyünk, magánszervezésben Alykanasba, a Hotel Plessas Palaceba. Kiolvastam (több mást közt) e fórum topikját is, a szállást még szeptemberben foglaltuk, a chartert pedig a héten!
Már nagyon várjuk!
Tavaly voltam először Görögországban, akkor Aeginán és Agistrin voltunk, utóbbiba kiváltképp beleszerelmesedtünk.
Ha "csak" annyi szépséget látunk, mint ott, már boldogok leszünk!
Szia Kopter 1976! Mi az elmúlt nyáron voltunk Agios Sostis-ban, az Ibéria apartmanban.Közel volt a sekély homokos part, kikötő ahonnan indultak a kishajó kirándulások. A parton elgyalogolva volt legközelebb Laganas,ott minden volt, élénkebb hely mint Agios Sostis.Ha érdekel még valami, szívesen válaszolok! Üdv Mindenkinek!
Sziasztok ! Szeretnék érdeklődni ,hogy Zakynthos os Tsilivi Katarini apartmanba volt e valaki !? /Aeolus szervezésében/ Esetleg valaki utazik e 07.16.tol ?
Sziasztok!
Zakynthost tervezzük a GT-vel. Már legalább 100 oldalt visszaolvastam, a programokat, látnivalókat kijegyzeteltem, de szállás ügyben tanácstalan vagyok. A Georgináról és az Ibéria 7-es apartmanról olvastam, de a többiről nem. Ismeri valaki az Anna 2 ágyas stúdióit, a Villa Mária 2 ágyas stúdióit vagy Sofia apartmant? Az sem lenne utolsó, hogy az Ibéria többi apartmanjáról egy-két info. Van minden apartmanhoz konyharész? A távolság a parttól nekünk nem akadály, nem az alapján akarunk szállást foglalni.
Hali mi az Ibéria 8-as szobájában voltunk. Szép kilátás. a Célnak tökéletesen megfelel. Szerintem a többi szállás is nagyon hasonló ezekhez. ugyse sokat lesztek ott.
Köszi!
Az Ibéria fsz 1-nek mekkora a terasza? Ki lehet ülni az ablakok alá is, vagy csak az ajtóhoz? A képeken úgy néz ki, hogy le van választva, nem lehet odamenni.
Szia Dettix!Mi az Ibéria 11-es apartmanjában voltunk.Az erkélyről lehetett látni a tengert.a konyha alapvető dolgokkal fel volt szerelve.Szerintem az Ibéria nyugisabb hely. mint a Georgina.Üdv Mindenkinek!