Most ahogy van a kamera, a kalóztanya jobb alsó sarokban van? Ebben a szögben merre vannak a motorok?
Meg mikor Sassos motorjai a bal oldalon vannak, jobb oldalt ahol teherautó szokott állni, ott mi van, ha jól emlékszem utána a sarkon valami boltféle lehet.
Délelőtt, amikor Sassos motorjait a bal oldalon látod akkor a tenger irányába néz a kamera, csak még van két utca (vagy három) a tenger és a kamera között!
Helyzetjelentés: Itt süt a nap, a tenger nagyon kellemes, és minden nagyon szuper! Felfedeztem egy szuper kis kávézót!!!!
A neve CAFE PAPS.
Itt még találkozhatunk a hamisítatlan görög vendég szeretettel, amit sok helyen hiányoltam már.
A kávézó tulajdonosa Krisztosz, a felesége Mónika, és nagyon jó fejek.
A kávézó nagyon szép, igazi kis ékszerdoboz. Az áraik nagyon kedvezőek a koktélok, és a frappé nagyon finom!!!!! Fagyi és szendvics is finom!!!
Könnyen meg lehet találni, a községháza mellett van, (itt van a buszmegálló is) a saroktól 25 méterre.
Mindenkinek ajánlom, hogy látogassátok meg ezt az új szuper kis kávézót, nem bánjátok meg.
Nézzétek meg a Facebook-on: cafe paps sarti címen!! Fotók is vannak fent!
Az esély,hogy találtok szállást, 100%.
Erre mérget vehetsz. Mindenhol félig üresek az apartmanok.
Kiváncsi vagyok,h. hadiandiék találtak-e arra a 0-dik napra,de tuti,hogy már ott is volt,ahová mentek.
Te már úgyis féllábbal Sartiban vagy,igazán szólhatnál Attilának,vagy Arnoldnak a kalóztanyán,hogy lehetőleg ne forgassák a kamerát,mert néha alig lehet látni valamit rajta.
Légyszi tedd meg az "itthonmaradottakért,,
Kösz!!!!!
Jó utat, és élményekben,napsütésben gazdag nyaralást kívánok nektek!
Ritkán fórumozok, de szoktalak olvasni titeket!
Mi is megyünk Sartira a párommal holnap , mi a Hősők terén szállunk fel , Apollónnal megyünk.
Jön még vki velük?