Jaj Kónyu ne fájditsad a szivem,ez is egyik hely ahová szivesen visszatérnénk.De jó volna megmártozni Agiofili gyönyörü öblében,ami kimaradt mikor ott voltunk..Sajnos későn láttuk,hogy kishajóval el tudtunk volna menni.De lehet,hogy még valamikor visszatérünk.Látom hamarosan ott fogtok bandukolni,hát egy kissé irigyellek.Minden jót kivánok.
Árakról tud vki mondani vmit? Olvastam, hogy az északi árakhoz képest duplázik... :S
Ezt nem tudom ki mondta. 2011-ben Sartin 2.5 euro-ért ettem a gyrost, majd 2012-ben Lefkadán 2 euro-ért. A motorbérlés egy napra 7 euro-ra jött ki Lefkadán, Sartin ugyanez 8-ra. És Sartin nagyon még az előszezonban voltam ,szóval ez szerintem hülyeség, hogy duplázódnának. Szerintem még a fakultatívok is olcsóbbak voltak Lefkadán.
mondjuk pl. a frappe 4-5 euro, ugyanez a deli szigeteken pont a fele. autoberles szinten erezhetoen dragabb, mint pl. kretan. arrol nem is beszelve, h lefkada volt eddig az egyeduli hely, ahol nem volt a vacsora vegen vmilyen ajandek, egy gyum.tal, egy fagyi, egy suti, egy raki vagy vmi.
Pont ezek a dolgok, amiket írtatok, maradtak meg bennem is kis negatívumként Lefkadával kapcsolatosan és még az olasz turisták (máshol nem tapasztalt) nagy mértékű áradata (pedig szeptember közepe volt), akik szinte kisajátítják maguknak a szigetet. Ezzel nem szeretném senki kedvét elvenni, nem is lehet, hiszen a sziget strandjainak szépsége mindenért kárpótol.
Én 2-3 euroért ittam a frappét a tavernákban (Nidri) és a vacsora után is kaptunk ajándékot pl. dinnyét. A strandokon nem tudom mennyi volt vagy éppen a hajón, ott elképzelhető, hogy drágább.
Én is így emlékszem. Elhagyod Agios Nikitast, majd ott a kemping,mielőtt elkanyarodik jobbra az út, amiről rá kell térni a strandra vezető útra. Tehát nem a strandon van és a kempingből nem is lehet rálátni a tengerre emlékeim szerint. (a neten gyakran találkoztam egy a.nikitasi apartmannal, ami egy zöld emeletes ház, 100-150 méterre hirdeti magát a tengertől=légvonalban, mivel a falu külső részén van - talán az mellett van a kemping)
Nagy bajban vagyok... Nem tudom, h melyik részen foglaljak szállást, és reménykedem, h TI tudtok nekem segíteni... Az első opció a Vasilis, Nidriben. A másik pedig a Studio George I., Nikianiban. Busszal mennénk, tehát robogót bérelnénk, viszont sokmit Nikianiról nem tudok. Csak azért húz a szívem a George felé, m színvonalasabb a kéró. Viszont, ha jobb hely Nidri, akkor nem gondolkodunk, h melyik legyen... Tehát válaszotokat várom ) Köszöntem