Köszi a sok választ:)Igen, már nagyon várjuk és számoljuk napokat(főleg én)de hamar elmegy ez az idő...júniusban irány a Balcsi, júliusban meg egy 1napos horvát strandoláson gondolkozunk a Grand Tours-al.Nagyon korrekt cégnek tartom, igazán kényelmes buszokkal.Talán ezért örülnék Tolónak mert oda ők utaztatnak.Amúgy bármelyik hely jó lenne, Sarti tipikus görög falucskának tűnik és nagyon sok jót hallottam róla, Tolo egzotikusabbnak tűnik.Olaszországról viszont nem sok mindent tudok(csak 2szer voltam akkor meg síelni).Kíváncsian várom:)és igen én is remélem h. mindenki ír 1-1 élmény beszámolót.Már kíváncsian várom az első turnus véleményeit.és persze az is nagyon érdekel h. ki hova megy végül))
Hát én nyaraltam Horvátországban , Olaszban és Görögben is. Görögország mindenben veri a másik kettőt. Olaszban homokos a víz (jó tudom nem mindenhol). Horvátban sziklás a part. Olasz és Horvátország jóval drágább mint Görög. Főleg Olasz. Előnyük: sokkal közelebb vannak. Görögre szavazok. Ott mindegy már hogy,hova.
Én többször voltam neckermannal . Soha nem csalódtam. És ami a meglepő azért választottuk őket mert a kedvezményekkel olcsók voltak. Kétszer voltam velük görögben. Én elégedett voltam velük. Olaszba AZ GROUP-nál Horvátban közvetlen fizettem be.
Az irodával voltam már, igaz még nem csobbanásos programon csak buszos 1 napos külföldi kirándulásokon.
Nem volt velük semmi gond, segítőkészek voltak. Előnyük, hogy e-mailen is intézheted, fizetés kp. irodába vagy akár bemész a számlavezető pénzintézetükhöz és úgy fizeted be, én az utóbbit választottam, közelebb volt a bank, mint az irodájuk. Ezt követően kapod meg a részvételi jegyet.
Lehet én is kipróbálom majd a csoppanásos programjukat is
Nagyon jó, köszönöm szépen!!! Szerintem igénybe is fogom venni. Azt mondod hogy utalással lehet foglalni? Az nagyon jó lenne, mert vidéki vagyok.
Igen, lehet, vagy utalod, vagy pedig bemész személyesen a bankba Ki kell töltened megrendelőt, elküldeni e-mailen, visszaigazolnak, az alapján kell befizetned, ha befizetted egyből jön a részvételi visszaigazolás.
Felszállási lehetőségről viszont érdeklődj foglalás előtt telefonon mindenképp !!!!
Sziasztok! Az érdekelne, hogy tud-e valaki olyan utazási irodát a Grand Tourson kívül (nincs velük semmi bajom), aki indít buszos utazást Kefalóniára? Köszönöm szépen a segítséget! Üdvözlettel: Larik