JÓ döntés volt Lassi!Nagyon jó hely:))Jobb mint az agyon dicsért Skala!
Szia Nord-east!
Köszönjük a megerősítést! Ha tudsz bővebb infót a településről,azt kérlek oszd meg velünk Pékség,cukrászda van Lassin vagy csak Argostoliban? Mely tavernákat ajánlanád? A Mystic Gustot több ember is dícsérte már,ti voltatok ott? A gyalogos átkelésről Argostoliba mi a véleményed? Minden érdekel
Köszönettel:
Napfény
Köszi a kocsibérléses infókat,meg fogom nézni az általad belinkelt oldalakat is! Már kutakodtam ez ügyben a neten,én is találtam több kölcsönzőt,csak érdekelt volna,hogy esetleg tavaly valakinek volt-e valamelyikkel tapasztalata.Lehet hogy ott helyben fogunk aztán mégis dönteni
Üdv:
Napfény
Aki repülővel utazik ( Travel Service ) az figyeljen oda. 2012.május 8-tól, uj üzletszabályzat van. Nem 20 kg/fő a börönd súlyhatár, hanem csökkent 15 kg/fő re. travelservice.hu üzletszabályzat 36-37.oldal. én is most szembesültem vele. mert a börönd méretet akartam megnézni amit még elfogadnak. Még jó hogy az ember nézelödik, mert annó nekünk még az utazási iroda 20 kg, mondott, mert akkor még annyi volt. elég kellemetlen lett volna még pluszba kicsengetni a reptéren 2x6500 forintot kifizetni ha 20 ra számolunk. üdv Mindenkinek. Telnek a napok, csak lassan.
Szia Kopter!
Köszönjük a hasznos információt! Jó hogy írtad,így most mi is utána fogunk nézni,mert nem szívesen fizetnénk felárat a reptéren
Ez a Minas apartman, ennyire felkapott:) Akkor tudtok majd infóval szolgálni nekünk:) Tavaly mi is júl. 2-tól voltunk Korfun, nagyon jól éreztük magunkat, csak én korainak tartottam az időpontot, hogy július közepén már itthon voltunk, és még ott volt az egész nyár szinte, mások meg még utánunk mentek nyaralni, és mindig mondtam de jó nekik, mi meg már itthon vagyunk:) 2 hét az persze más.
Úgyhogy rájöttem, hogy sokkal jobb várni, hogy még előttem a nyár, és mikor hazaérünk aug. közepe szinte, majdnem szezon, nyár vége:)
Tehát ezért választottuk júl. 30-át
Szuper,akkor Te tudsz először infókat szolgáltatni majd a Minasról (Pl.hogy adnak-e törölközőt,van-e kellő evőeszköz,pohár stb.)
Várjuk majd a beszámolódat
Szép napot!
Napfény
Ragyogó Napsütés 26 fok volt ma kint Kefalónián.. Ezt Marcsi reggel írta egy másik fórumon.. Szerintem nem kell félned, Július végén nagyon meleg lesz..
Sajnos nem volt még időm átolvasni a fórum hozászolásait, mert csak nem rég született meg az ötlet a fejünkbe
Kérdeznék, hátha tud valaki ötletekkel szolgálni.
Azt találtuk ki, hogy autóval mennénk el idén július, augusztus környékén Kefalonia szigetére.
Mi a véleményetek butaság? Szerintetek megtudjuk valósítani?