Köszi Triznyak, és neked is Tibibaba. Én is így gondolom, hogy ez valami nagyon régi szabály lehet, de kicsit összezavart bennünket, azért kérdeztem rá. Nekem is úgy rémlik, hogy valamelyik határon volt kiírva valami euró bejelentési kötelezettségről, de tényleg olyan összeghatárral, ami nálunk sosincs. Szóval megnyugodtam, eddig sem volt gond, remélem most sem lesz, úgyhogy szótfogadva Tibibabának "Irány dél!"
"A szerb oldalon a vámostól az Önöknél lévő valutáról deklarációt kell kérni."
Nyugtassatok meg...
Szia Anikó!
Az Évit üdvözlöm majd. Bár én is említettem neki, hogy ez már nagyon-nagyon sok hibát tartalmaz. Mint ahogy Triznyak fejtegette, ez bizony régi a köbön.
És mond csak az 5 eurós érme is szerepel még benne?
Arra az autós leírásra én nem hagyatkoztam, éppen inkább a te és Steve leírását követtem (még szerencse).
Külföldre kell vinni azt a balesetbejelentő lapot(arra a 2 példányos indigós lapra gondolok) amit itthon használunk? Mert tegnap elkezdtem pakolászni a papírokat és olyanon nincsen csak régi volt(azt meg kidobtam).
Ha kell honnan tudok beszerezni olyat?
Szia Ratio, igen még az 5 eurós is benne van, erre már nem is figyeltem, annyira meglepődtem az előbbi leíráson. De már megnyugodtam, hisz tényleg semmi ilyesmi nem volt eddig, és ti is megnyugtattatok! Majd én is szólok, hogy ezt már talán nem kellene kiküldeni az utazóknak, bár lehet Évi nem is tudja, hogy küldik, hisz ezt itthonról kapjuk, Ő meg egész nyáron kint van.
Köszönöm, hogy ennyire bíztatok a leírásomban, igyekszem idén is odafigyelni mindenre!
Na srácok!
Végeztem az autó pucolással(mosás, polírozás, műszerfal ápolás, porszívózás, ablakpucolás kívül-belül, gumiápolás, guminyomások beállítása) készen áll az útra!
Kemény 5 órába telt, de nagyon szép lett
Na srácok!
Végeztem az autó pucolással(mosás, polírozás, műszerfal ápolás, porszívózás, ablakpucolás kívül-belül, gumiápolás, guminyomások beállítása) készen áll az útra!
Előre is bocs az off-ért, de ha már ennyire belelendültél, az én autómat is megtakaríthatnád!
Na srácok!
Szevasz laca,
Políroztál is? Azt én hazajövetel utánra tartogatom, de sokan mondják hogy a polírpaszta hagy valami réteget a fényezésen, így nem tapad rá annyira a bogár (illetve könnyebben lemosható). De én is nyomom szisztematikusan: tegnapelőtt gumisnál voltam (kontroll, jobb és bal oldali felcserélés, centírozás is, mert a ragasztott keréksúlyok igencsak elmaradoztak), tegnap vettem a tucskóban extra rovaroldós ablakmosót (meg egy keresztkulcsot) ma reggel volt egy kis porszívózás, de mindjárt cuccolni kell egy csomó poros vackot, úgyhogy ez igencsak ismételve lesz... A mosás csütörtökön v. pénteken lesz esedékes. Vettem H-matricát, autósboltban 100 HUF volt, ráragasztom a meglévőre...