Konditerem gondolom nincs Sarti-ban vagy van? Jó lenne aktívan nyaralni, nem vagyok nagy úszkálós, vízisportolós fajta. Vagy jó lenne valami aerobik vagy víziaerobik, ha valaki tartana, szívesen befizetnék...
Ha nincs semmi hasonló, maradna a kocogás, amit nem nagyon csípek... De nem akarom, hogy hülyének nézzenek, ha a parton egyedül tornázgatok....
Konditermet sajnos én sem tudok De láttam kocogókat tavaly, szóval azzal biztos nem lennél egyedül. És Sarti Beachen van strandröplabda pálya is... úgy emlékszem, hogy nem volt elkerítve, szóval bárki használhatja. Gondolom
Sziasztok kinéztem fakultatívnak a Sarti kalózhajót ! olvastam vissza bőven de nem találtam a tavalyi árat tud nekem ebben segíteni valaki hogy megmondja mennyibe kerül? esetleg a kint lévőnek nagyon megköszönném ha megtudnák mondani, de először egy tavalyi árat szeretnék
Illetve egy olyan kérdésem lenne hogyha Sassosnál az ember robogót szeretne bérelni ahhoz mi szükséges? a jogosítvány gondolom feltétél de elég a magyar is? illetve vannak e 2 személyes robogói is?
Most hívtak az utazási irodából, hogy az általunk lefoglalt apartmanba kevesebb helyet béreltek, mint ahányan mennek...
Felajánlották, hogy egy drágább és magasabb színvonalú apartmanba írnak át minket, de nem tudom melyiket válasszam. Aki tud, kérem segítsen. Holnap délutánra kell választanom.
A két apartman:
Kiriakis és a Villa Maria
Nekem a képek alapján a Kiriakis tetszik jobban, de nem tudok egyikről sem semmit.
Dettix, voltam már 4 csillagos szállodában, a konditerem részük nem volt 4 csillagos, sőt....
Csak utazással együtt 13 napig leszek távol, és szeretnék mozogni ez idő alatt is.
Katácska, Bitang, köszi.
Sancho, ezt nem értem, hogy adtak ki több szobát, mint amennyi helyet foglaltak.... De legalább időben kiderült, meg van választási lehetőségetek.
Én sem értem és először egy picit meg is ijedtem, hogy az utazási irodából keresnek, hogy van egy kis baj...
De mondták, hogy ez történt és természetesen a különbözetet az utazási iroda magára vállalja, mert ők szúrták el a dolgot. Persze időközben már eldőlt a dolog, mert férfi tervez, asszony végez Barátosném közölte, hogy inkább a Villa Maria-t válasszuk, így ez lett a befutó
Én is örülök, hogy nem ott derült ki, hogy nincs hol lehajtani a buksinkat...
Szia Szépszemű-Sancho!
Sajnálom,hogy igy jártál...nézd,beirtam a gugliba,kidobott egy www.sgforum.hu-t is Sithonia-Sarti Klub,ott van értékelés a Kiriakisról,igaz,2007-es nem túl friss,de hátha...majd még szétnézek,ha kell...egyébként már látom,melyiket választottátok és tudod,a női megérzés sosem csal!Jobb,mint a Kiriakis...Üdv!
Igen, miután anyámnak megmutattam a két apartmant, ő is a Villa-ra szavazott ... Meg vagyok én áldva
Nagyon aranyos vagy, hogy körbenéztél, köszönöm szépen. Igaz, mint olvastad, időközben a női többség döntött. Remélem tényleg klassz lesz
De valahol nem bánom. A parisban csak a földszinten lett volna hely, vagy a belső udvarra néző szobákban. Ez azért csak más lesz. Remélem