Sziasztok!
Remélem nem leszek nagyon off.
Csak mert itt olvastam hogy holnap indul valaki a Hősök teréről.
Vigyázzatok mert a Nemzeti Vágta rendezvényei miatt a Hősök tere most egy kicsit mássképp néz ki!
Kérdezném, hogy a webkamera csak nekem nem múködik? Reggel láttam, hogy szerverfrissítás vagy mi van, azért van leállva, de a kiírás csak 10 óráig volt...
Most meg néztem a képeket és mi is néztük ezt az ap.-mant mert szépnek tartottuk de úgy gondoltam a parkolás itt az utcán talán nem is lesz mindíg ok. A másik amiért nem ezt választottuk, hogy nincs 2-hálószobása. Szerintem nem jártatok rosszul.
Sancho!
Neked szivesen bármikor-bármit...és hogy ne offoljam szét ezt a jó kis topicot
Villa Maria
Biztosan nem friss a kép,de gondolom,hasonlóan fest most is!
Igaz, hogy Sarti topic-ba vagyünk de most itt jegyzem meg mert az előbb olvastam az OFF-ba és megint rendetlenkedünk mert a jókívánságokat sem lenne szabad itt mondani az éppen Sartira utazóknak mert hát nem mindenkit érdekel.
Szerintem sok minden belefér ebbe a topicba hiszen mind Sartihoz köthető.
De rajtam nem múlik a dolog fiuk-lányok trécseljünk és kamerázzunk ezentúl az OFF topicba !!!
Robogó bérléshez jó a magyar jogosítvány.A bécsi egyezmény szerint külföldön is érvényes a jogosítványuk mivel elfogadta a magyar állam és a görög állam is.
Valóban, még január első heteiben befizettem az utat. Nem is előleget, hanem a teljes utazást, így még kedvezményt is kaptam. De nem estem kétségbe, illetve először megijedtem, de azután nem bánom, mert egy jobbra cseréni sosem baj Megnézegettem a képeket mind a két apartmanról és úgy néz ki, hogy tényleg jobban járunk
De hogy ez hogy történhetett, azt nem tudom...
Régebben is szerettem volna Sartira utazni és az igazság az, hogy már akkor is ezt az apartmant néztem ki, csak akkor nem oda mentem. De most benne, volt a kisördög, hogy hova is menjünk. De ugye eldőlt
Érezzétek jól magatokat, legyen nagyon szép időtök és kérlek majd mindenről számolj be, hiszen mi itthon maradottak, alig várjuk a híreket, fejleményeket, árakat