Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 327 328 329 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Pfloyd7 | #150285 Üzenet | 2010-08-26 18:09:37 |
Sziasztok! Egyetértek Brekivel. Hydrának páratlan, semmi máshoz nem hasonlítható hangulata van. Legalább egyszer érdemes odamenni és megérezni.
  Liliana80 | #150295 Üzenet | 2010-08-26 21:11:00 |
Rendben ! Meggyőztetek ! icon_lol.gif icon_lol.gif
De nekem Symi is gyönyörű volt.
Korfutól többet vártam.
A csoda viszont Lefkada Porto Katsiki beach.
Remélem Toloban sem fogok csalódni ! icon_lol.gif
  Liliana80 | #150524 Üzenet | 2010-08-29 14:22:34 |
Tud erről az új vírusról valaki valamivel többet ?

http://www.hirszerzo.hu/cikk.n.....64295.html
  Niko85 | #150661 Üzenet | 2010-08-30 15:32:48 |
Szóval?
Senki nem tud semmit a rejtélyes kórról???

Pedig jó lenne tudni, hogy- hogyan vagy egyáltalán lehet- e ellene védekezni???
  Nmiklos02 | #150670 Üzenet | 2010-08-30 16:59:48 |
Ez nem új vírus. Használd a GOOGLE keresőt, és mindent meg tudsz róla. (Már az első találatban is!)
  Andra | #150672 Üzenet | 2010-08-30 17:38:11 | Válasz a #150212. hsz-ra Előzmény #150212
Sziasztok!

Sajnos tegnap hazaérkeztünk Toloból.
Nekem Parga volt eddig a csúcs és azt hittem, hogy ezt a helyet már semmi sem fogja tudni felül múlni.
Ha felül nem is múlta Tolo Pargat, de azt hiszem, hogy nekem most mind a két hely egyformán kedves lett.
Tolo nagyon hangulatos hely, nagyon tetszett. Maga a falu is (vagy város?), de a tengerpartja, a környéken való látnivaló egyszerűen mesés!!!
Parga után voltam Korfun és Kefalónián is és bár mind a két hely nagyon szép, de Tolo túl tett rajtuk is.
A városka egyáltalán nem kicsi. Valaki azt írta, hogy fél óra alatt oda-vissza végig lehet sétálni, ezért azt hittem, hogy valami picike hely lehet.
De egyáltalán nem pici.
Este volt élet, tele volt pubokkal, éttermekkel, üzletekkel. Olyan hangulata van Tolonak, hogy már az első percben megfogott.
A partja egyenesen mesés!!! Gyönyörű, ahogy a hegyek körbe vették a partot. A víz kristály tiszta volt.
Elmentünk Hydrára, láttunk delfineket is, amire már nagyon régóta vágytam. icon_lol.gif
Hydra egy álom!!! Elmondani nem lehet milyen gyönyörű hely!
Igazad van Breki, az a 3 óra, amit ott el lehetett tölteni édes kevés volt erre a gyönyörű helyre.
Nekem Spetses is nagyon tetszett, bár kétségtelenül meg se közelíti Hydrát, de ettől függetlenül nagyon szép kis város volt az is.
Nafplioba bementünk a helyi busszal, megmásztuk az erődöt és bár utána 2 napig alig bírtunk menni az izomláztól, de a látvány, ami ott fogadott, mindent megért!
Befizettünk az éjszakai Nafplios hajókázásra is. Nappal is gyönyörű a város, de éjszaka...............!!! Megtelik élettel, pezseg az egész város. Gyönyörű bárokkal, éttermekkel van tele és azok a szűk kis utcák....!!
Kb. 600 képet fotóztam, de még így is lemaradt sok minden. Szinte méterenként lehetett volna fotózni Hydrán is és Nafplióban is.
Mindig azt mondtam, hogy kétszer ugyan arra a helyre nem megyek, mert annyi látnivaló van Görögországban, de Toloba még biztos, hogy egyszer visszatérek.
Parga óta nem volt rám ilyen hatással egy hely sem.
Azt hiszem Tolo végérvényesen belopta magát a szívünkbe.

Ági pedig nagyon kedves és segítőkész volt mindvégig.
  Liliana80 | #150674 Üzenet | 2010-08-30 17:56:23 |
Hát akkor mi a csoda az, aminek a nevében is benne van a vírus szó ????
Nyugat-Nílusi vírus ???
Ami agyvelő és agyhártyagyulladást okoz !
  Vojandi | #150675 Üzenet | 2010-08-30 18:11:49 |
Szia Andra!

Nagyon hamar visszatértetek, én még azt sem tudtam, hogy már elmentél. icon_smile.gif
Sajnálom, hogy Hydrával kapcsolatban nem úgy jött ki, ahogy én írtam. Nekünk elég volt az az idő.
Nagyon irigyellek, hogy láttad a delfineket, nekünk sosem jön össze.
Csodálkozom a megszállottságodon, hogy enynire el vagy varázsolva. Tolot én is nagyon szép fekvésű helynek tartom, de nekem azért Korfun jobban tetszett és Parga meg már képek alapján is még sokkal jobban tetszik. icon_smile.gif A lényeg, hogy jó volt a nyaralás!!!!
  AgniTolo | #150682 Üzenet | 2010-08-30 18:46:33 | Válasz a #150672. hsz-ra Előzmény #150672
Szia Andra.

Orulok, hogy jol ereztetek magatokat itt Toloban, es remelem viszontlatunk meg titeket. Minden jot kivanok! icon_smile.gif

Agi
  AgniTolo | #150685 Üzenet | 2010-08-30 18:54:30 | Válasz a #150674. hsz-ra Előzmény #150674
Itt a kornyekunkon nincsenek megbetegedesek... ugyhogy nincs is helye (szerencsere) ebben a topikban icon_biggrin.gif
  Liliana80 | #150701 Üzenet | 2010-08-30 21:03:47 |
Köszi Andra a beszámolót !!!
Biztató kilátások, ez azért feledteti a
negatívumokat, ha egyáltalán lesznek !!!
Üdv : Lili
  Josza2 | #150709 Üzenet | 2010-08-30 22:00:59 | Válasz a #150701. hsz-ra Előzmény #150701
Drága Andra!
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat és szép emlékekkel jöttetek haza. Nagyon kíváncsi voltam, hogy Téged, akiről tudom Parga iránti elfogultságodat és korlátlan szereteted, mennyire tud megfogni Tolo? Jól gondoltam,- nagyon! Én magam is így vagyok Toloval. Nekem az egyik kedvenc üdülőhelyem Görögországban. Nem is értem, hogy miért nem tetszik sokaknak, hiszen olyan gyönyörű és hangulatos hely, hogy a maga nemében páratlan. Sokan turistagyárnak tartják. Nekem nagyon kellemes tapasztalataim vannak róla. Néha már fáj is,hogy milyen lekicsinylően és megvetően nyilatkoznak erről a csodálatos helyről.
Andra! Isten hozottt!
kiss.gif Josza

Szerintem gyönyörű.
  Andra | #150711 Üzenet | 2010-08-30 22:13:49 |
Szia vojandi!

Hát én még tovább is tudtam volna nézelődni Hydrán. Pedig mentünk, mint az őrült, hogy minél többet lássak belőle, de szerintem maradt még ki így is olyan hely, amit nem láttam. És amit láttam is lóhalálában volt, mert igyekeztem minél több mindent látni Hydrából.
Le is fotóztuk a delfineket, majd, ha lesz egy kis időm felteszem a képeket is.
Parga, mint város szebb, mint Tolo. De számomra Tolonak is meg volt a maga hangulata, ami nagyon megfogott.
Korfu is szép, nem azt mondom, hogy az nem tetszett, mert az is szép volt. Nem tudom megmondani, hogy miért, de engem Tolo az első perctől fogva megfogott, míg Korfun Sidari nem.
Tényleg jól sikerült a nyaralás és szívesen visszamennék még Toloba. icon_smile.gif
  Andra | #150712 Üzenet | 2010-08-30 22:16:54 | Válasz a #150682. hsz-ra Előzmény #150682
Szia Ági!

Tényleg nagyon jól éreztük magunkat és ha rajtam múlik, szeretnék még visszamenni egyszer Toloba. icon_smile.gif
Köszönünk még egyszer minden segítséget. Bár annyi ember közül biztosan nem emlékszel ránk, de mi laktunk a Demosban, a harang mellett. icon_biggrin.gif
  Andra | #150714 Üzenet | 2010-08-30 22:31:06 | Re:
Drága Josza!

Köszönöm a kedves fogadtatást, aranyos vagy. icon_smile.gif
Bizony már én is azt hittem, hogy Pargat már semmi sem fogja megközelíteni, de Tolonak sikerült.
Nem azt mondom, hogy Tolo szebb, mint Parga, de valamiért nagyon elvarázsolt és a gyerkőcöknek is nagyon tetszett.
Persze még mindig Parga az első számú kedvencem, de Tolo szorosan mögötte jön. icon_lol.gif
Túrista gyárnak tartják Tolot? Szerintem Görögországban már nem nagyon van olyan hely, amit ne lepnének el a túristák. Talán az eldugott kis szigetek, vagy ahova nem visznek utazási irodák utasokat.
Mindenhol sok a túrista, Tolon is. De ilyen alapon akkor Korfun is, Zakynthoson is és szinte mindenhol. Engem tényleg elvarázsolt Tolo és a környékén lévő sok-sok gyönyörű látnivaló.
Csak sajnos kevés volt ez az egy hét és így tiszta rohanásban néztük meg, amit lehetett. icon_sad.gif
Én is nagyon megszerettem ezt a helyet. icon_smile.gif
Nem vagyunk egyformák, kinek ez, kinek az a hely tetszik, de mi maradunk Tolo rajongók.
kiss.gif icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 327 328 329 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu