Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 328 329 330 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  CsabaF | #188471 Üzenet | 2012-06-22 20:28:39 | Válasz a #188333. hsz-ra
Köszi szépen a segítséget!
Tehát zsúfoltság, nagy tömeg nincs, s apartmant is lehet találni helyben.
  PierrKardán | #188467 Üzenet | 2012-06-22 20:14:11 |
Találtam egy jó térképet, amelyiken gyakorlatilag az összes strand be van jelölve, ami a Sithonia félszigeten megtalálható.

Strandok térképe
  KissLaszlo | #188464 Üzenet | 2012-06-22 20:03:56 |
ibolyka írta:
Sziasztok!

Mi még sosem voltunk Görögországban, és július közepén megyünk Sartira, az Anesti apartmanban lesz a szállás. Ismeri esetleg valaki? Eddig nagyon kevés infót találtam róla és nem túl jókat icon_sad.gif

Előre is köszi az infót, szép napot mindenkinek!

Szia ibolyka!

Mi is néztük az Anesti apartmant, csak már nem volt hely. Egyébként Sarti új részén helyezkedik el közvetlen a tengerparton. A központ kb 15-20 perces sétára van. Csendes hely, a szomszédban van egy kisbolt és egy taverna. A tenger finom homokos és lassan mélyülő.
Nem ismerem az apartmant, de ne foglalkozzatok sokat a szállással, Sarti gyönyörű, érezzétek jól magatokat icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Tallér | #188440 Üzenet | 2012-06-22 17:50:01 |
szia Jajcica!Jók a képek szép minden,örülök hogy jól éreztétek magatokat.Nekünk még van 70 napunk így aztán én minden beszámolónak és képeknek nagyon örülök!!!!
  Fate08 | #188435 Üzenet | 2012-06-22 17:40:32 |
39,4 fokos volt ma a levegő Sartin....ebben az időben jó ha van klíma!
A tenger még míndig nagyon hullámziki és ezáltal picit hűvösebb.....22-23 fokos.
  Threshold | #188408 Üzenet | 2012-06-22 14:07:24 |
Jajcica Vucy Fate!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Sajnos rég jártam Göröghonban és akkor sem ezen a részen. Akkor is ez volt a jellemző, degondoltam ez a röpke 15 év elég volt arra, hogy ezt megoldják, de ezek szerint nem icon_razz.gif
No de ennek ellenére már alig várom az indulást, csak oly messze van még. Habár most gyakorolhatom a csomagolást, mnert holnap költözünk másik lakásba úgyhogy a bőröndök is be vannak fogva. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
  Jajcica | #188391 Üzenet | 2012-06-22 13:22:14 |
KicsiÁgi, vadevezős!

Köszi szépen. icon_biggrin.gif Én meg irigyellek Titeket...én várhatok egy évet, hogy ismét Göröghonban lehessek...habár...na inkább nem reménykedem:D De nagyon-nagyon jó lenne még a nyár végén- ősz elején valamilyen utószezoni kis szösszenet.
  Vadevezõs | #188385 Üzenet | 2012-06-22 12:51:07 | Válasz a #188352. hsz-ra Előzmény #188352
Szia Jajcica! Nagyon jók a képek,már alig várom hogy ott legyek!Még 13 nap és irány! Addig marad a meló ezerrel.
  KicsiÁgi | #188373 Üzenet | 2012-06-22 11:38:06 |
Jajcica, szuper képeket csinàltàl! icon_smile.gif Gondolatban már Sartin vagyok... icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
  Fate08 | #188366 Üzenet | 2012-06-22 11:04:12 |
Igen ez a WC-s dolog hirtelen furának tűnhet.De késöbbiekben ha már többször jársz Görögországban hozzá szoksz,hogy ez hozzá tartozik a Görög nyaraláshoz.
Mi szigorúan betartottuk mert a mellettünk lévő apartmanban dugulást csináltak.Kihívták a "dugulás elhárítókat" És bizony aki okozta a dugulást annak ki kellett fizetni a szolgáltatást mivel ők figyelmeztettek,hogy NE dobj bele semmit.
Másrészt a víznyomás tényleg kabaré!Mi is vödröztünk icon_biggrin.gif

Az kellemetlenebb volt mikor olyan koszos volt a víz egész Sartin,hogy még fürödni sem tudtál...... párom kimota a fehér fürdőrucit (akkor még nem vettük észre a gondot)
És szép sárga lett icon_biggrin.gif
2-3 napig saras víz folyt a csapból jórész mindenhol.
  Wucy | #188353 Üzenet | 2012-06-22 09:39:53 |
Kedves Threshold!

tapasztalataim szerint Gorogorszagban mindenhol felvan tuntetve,hogy a papirt a kukaba kell dobni es nem a Wcbe! az elejen nehez megszokni,de aztan "belejon" az ember. nekunk ezzel szemelyes problemank nem volt ha megtevedtunk,de hallottam olyanrol,hogy akik olyan dugulast csinaltak,hogy meg problema is lett belole.
  Jajcica | #188352 Üzenet | 2012-06-22 09:36:35 |
Hahó mindenki!

Először is, köszönöm a dicséreteket! icon_biggrin.gif Örülök, hogy tetszettek a képek, jön még több is elvileg.

Luna1110: volt fagyasztó rész, de nagyon pici, egy kis polcocska (mint az ilyen méretű hűtőkben általában). Nálunk működött, bár nem igazán használtuk (egyszer bejegeltem egy sört:D).
Nem, a medencénél ingyenesek a nyugágyak...bár erre mi az utolsó napokban jöttünk rá, addig vásároltunk szorgalmasan icon_biggrin.gif Ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy a Beach Barban ne próbálkozzatok pl. csak ásványvíz vásárlásával, mert azt nem lehet. Illetve lehetni lehet, csak napágyat nem kaptok érte. "Rendes" fogyasztás kell, tehát pl. egy frappé, egy koktél, vagy egy korsó sör. Ezek mind 3-4 euroba kerülnek. Mi akartunk citromos sört inni, hát ilyen elvileg náluk nincs, legalábbis a pultos lány nagyon nem értette, hogy mit szeretnénk. Viszont megoldják úgy, hogy citromlevet öntenek a sörbe:D Meglepő, de egész finom és frissítő. Ez 3 euro, a koktél (alkoholmentes) pedig 4. Ajánlom a Fresh nevezetűt, nekem az volt a kedvencem.

Evycs, hajrá a szigóval! Én még pár nappal az indulás előtt vizsgáztam...hát, nem volt a legideálisabb döntés. icon_biggrin.gif

nagyneagi: már sancho.dl válaszolt mindenre, de én kiegészíteném annyival, hogy van, ahol adnak törölközőt, például a Sarti Beach Hotelben is. Ha jól emlékszem, fejenként két darabot, egy nagyobbat és egy kisebbet. De az is lehet, hogy hármat...mi nem igazán használtuk, de néha jól jött.

Threshold: na, akkor felfedem titkomat:D én mindössze 200euro költőpénzt vittem, meg persze volt nálam kártya vész esetére. Ez a következőkre volt elég: napi kétszeri éttermi kajálás, minden nap 1 v. 2 koktél/frappé/sör a tengerparton, valamint a vacsi utáni borozás/koktélozás, és a kalóztúra. Más fakultatívra nem fizettünk be, mert ami igazán érdekelt volna (a Meteorák), az roppant buta módon indulás előtti napra volt kitűzve...2x5 órás út. Így nem nagyon jelentkeztek rá az emberek, és el is maradt. A Sithon körúton is gondolkoztunk, de aztán rájöttem, hogy nem izgatja a fantáziámat annyira a tervezett program:D Öszvértúrát is terveztem, ezt a párom fújta meg.
Tehát ez a pénz elég volt az abszolút kényelmes pihenős nyaraláshoz, per fő. Ha azonban több kirándulást is tervez az ember, akkor már ennél valamivel több kell. Nekünk ez így pont megfelelt. icon_smile.gif

A WC-vel kapcsolatban: nos, ez a probléma itt is jellemző. Az átmérő NAGYON szűk, és igen, használni kell a kis szemetest. Ehhez annyit tennék hozzá (elnézést a kicsit gusztustalan témáért, de szerintem ez mindenkit aggaszt), hogy...nos, khm, mi viszonylag ritkán használtuk. A víznyomás nagyon gyenge volt, de ezt áthidaltuk a felmosóvödörrel...megtöltöd háromnegyedéig vízzel, és zutty. Még egyszer bocsi. icon_biggrin.gif
Tudom, hogy ez így elég szakszerűtlen:D meg kockázatos is, de nálunk semmi gond nem volt belőle, hál' istennek. icon_redface.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  Feenhaft | #188350 Üzenet | 2012-06-22 09:34:10 | Válasz a #188345. hsz-ra Előzmény #188345
Szia Threshold. Igen, Sartin is él a wc melletti kukába való "bedobás". Sajnos egész Görögországban, ha jól tudom. Mi szoktunk vinni általában kis szemeteszsákot ebbe a kis kukába, mert nem mindenhol viszik ki a takarítók..sőt..
  Threshold | #188345 Üzenet | 2012-06-22 08:50:26 |
Szia Jajcica!

A képek nagyon tetszettek párat toplistásnak be is küldtem icon_smile.gif

Biztosan sokan megkérdezték már milyen fakultatívon voltatok és mennyi költőpénzt vittetek?. Sajna ezek olyan kérdések amit mindenki tudni szeretne icon_smile.gif).
De van egy kérdés amit eddig nem láttam senkinél és igazából mindenkinek föltenném, ez pedig a WC és a szűk átmérőjű lefolyó. Mennyire él ez Sartin?? A kis kukák a fürdőben, mosdóban ???

A választ előre is köszi, akár priviben vagy nyilvánosan is.
  Ibolyka | #188342 Üzenet | 2012-06-22 08:10:55 |
Sziasztok!

Mi még sosem voltunk Görögországban, és július közepén megyünk Sartira, az Anesti apartmanban lesz a szállás. Ismeri esetleg valaki? Eddig nagyon kevés infót találtam róla és nem túl jókat icon_sad.gif

Előre is köszi az infót, szép napot mindenkinek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 328 329 330 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu