Az lesz, hogy még tervezgetek, mert ha hiszed, ha nem, szinte még sehol sem tartok.
Aztán meghallgatom a beszámolóitokat, és kifaggatlak Benneteket az élményekről, tapasztalatokról, röviden mindenről.
Legalábbis, remélem, hogy megtiszteltek majd ezzel!
Aztán pedig elutazom, míg Ti már csak irigykedtek.
Hűű te aztán nagyon jól meg akarod szervezni a nyaralást.. Nem jobb az ha csak úgy alakul??? Megvan hová szeretnél menni csak a napokat kell leszervezni hozzá..)))
90 nap bőven elég lesz erre.. Még sok is lesz..
Hehe.. Feltéve ha lesz ilyen.. Mert ha mindenki csendben lesz akkor ez nem jön össze..:PPPP
Hát igen aki szeptemberben utazik.. Én addigra már élményekkel tele leszek..
Még egy hét és indulunk!
Már teljesen be vagyok sózva!
A hétvégén már elkezdünk pakolni a bőröndbe.
Számolom vissza a napokat. Persze, majd beszámolok mindenről... bárcsak ott lennénk már!
Bizony.. Jövő héten ilyenkor már javában úton leszel..
De jó neked. De nem baj én is követlek majd 28 nap múlva..)))
Jó pakolászást a hétvégén.. Bár jövő hétig még összegyűrődik a sok ruha a bőröndben..
Beszámolót várjuk majd mindenképpen... Eddig senki nem érkezett ide, hogy elmondja mit tapasztalt..((
Pont ezen gondolkodtam az előbb, hogy az idén még nem jelentkezett senki (Marcsin kívül), aki megosztotta volna tapasztalatait velünk.
Remélem a vasárnap haza érkező turnussal lesz végre valaki aki mesél nekünk.
Én nem konkrét napi programot tervezek, holmi szigorú menetrenddel.
Mindössze annyi, hogy tudni akarom, mit szeretnék megnézni, oda hogy lehet eljutni, és mi van még a közelében, amiről nem szeretnék lemaradni.
És ráadásul a mai világban az ez irányú tudás megszerzéséhez minden adott.
És azért reménykedem abban, hogy amikor visszatértek is itt lesztek a fórumon.
Talán állíthatom, hogy megérdemelném az infókat, mert amiket találtam mindet megosztottam Veletek, vagy nem?
Én is összeírtam, hogy egy-egy nap milyen irányba indulunk, milyen strandokat, látnivalókat érdemes arra megnézni. Persze a napok programja felcserélődhet, változhat, de akkor is jó, ha van egy terv, amihez igyenkszünk tartani magunkat. Ha jól meg van szervezve a nyaralás, úgy van esély látni a legtöbbet a szigetből. Persze ez nem egy szigorú útiterv, de irányadónak nagyon jó. Eddig is írtam mindig ilyen útitervet a begyűjtött infók alapján és többé-kevésbé sikerült is mindent megnéznünk, amit szerettünk volna. Számunkra hasznos volt.
Akkor jó, már azt hittem így tervezel.. Minden napra valamit..
Hát szerintem a sziget olyan nagy, hogy két hét sem lesz elég mindent megnézni..))) De legalább azt láthatod amit tényleg szeretnél látni..
Mi pont ezért megyünk sok fakultatív programra.. Így sok mindent láthatunk a szigetből.. Bár kicsit rohanos lesz a tempó, mint minden ilyen program.. De Marcsi tuti sok dolgot mesél majd mindenkinek..)
Persze én itt leszek.. Meg szerintem mások is.. Csak lehet az aktívitás nem lesz olyan nagy:)))
Igen igen.. Ez így van.. Nyugi meg is kapsz minden infót.. Nem vagyunk szívtelenek ám.. No meg csak egy kis vérszívás sem árt..:PPP